inzercia, predaj, predám, bazár

Figúrka Threezero Cersei Lannister (Game of Thrones)

Kategória: Zberateľstvo

Predám figúrku od Threezero s príslušenstvom a originálnou krabicou:
Cersei Lannister (z Game of Thrones)
(Cena 150 EUR)
Navyše pridávam stojan z e-bay, ktorý u Threezero štandardne chýba a 1 pár rúk od Hot Toys, lebo pôvodné sa mi nepáčili (pôvodné sú samozrejme tiež v krabici).
Upozornenie: lakťový kĺb na pravej ruke poškodený. Nie je to vidieť, nakoľko je schovaný v rukáve a v podstate to nie je problém, lebo vzhľadom na materiál oblečenia je figúrka aj tak nepózovateľná).

Okrem vyššie uvedeného je figúrka vo výbornom stave, vystavená v detolfe v nefajčiarskom byte. Odber ideálne osobne v Bratislave, ale dá sa poslať v rámci SR a ČR cez packeta/zásielkovňa alebo Slovenská pošta, k cene + poštovné. Pri posielaní by som poprosil 10 eur zálohu prevodom vopred (bude odčítaná z ceny dobierky).

Kontaktujte ma prosím e-mailom, telefón v práci nedvíham.
Figúrka Threezero Cersei Lannister (Game of Thrones)
Podobné inzeráty
Figúrky Night King / Cersei Lannister (Game of Thrones)
Predám figúrky od Threezero s príslušenstvom a originálnou krabicou: Night King (z Game of Thrones) (Cena 170 EUR) Navyše pridávam stojan z e-bay, ktorý u Threezero štandardne chýba. Cersei Lannister (z Game of Thrones) (Cena 140 EUR) Taktiež pridávam stojan z e-bay, ktorý u Threezero štandardne chýba a 1 pár rúk od Hot Toys, lebo pôvodné sa mi nepáčili (pôvodné sú samozrejme tiež v krabici). Upozornenie: lakťový kĺb na pravej ruke poškodený. Nie je to vidieť, nakoľko je schovaný v rukáve a v podstate to nie je problém, lebo vzhľadom na materiál oblečenia je figúrka aj tak nepózovateľná). Okrem vyššie uvedeného sú figúrky vo výbornom stave, vystavené v detolfe v nefajčiarskom byte. Odber ideálne osobne v Bratislave, ale dá sa poslať v rámci SR a ČR cez packeta/zásielkovňa alebo Slovenská pošta, k cene + poštovné. !!! CENA ZA OBE SPOLU: 270 EUR (úspora 40 EUR) Pri posielaní by som poprosil 10 eur zálohu prevodom vopred (bude odčítaná z ceny dobierky). Kontaktujte ma prosím e-mailom, telefón v práci nedvíham.
Figúrka Cersei Lannister (Game of Thrones)
Predám figúrku od Threezero s príslušenstvom a originálnou krabicou: Cersei Lannister (z Game of Thrones) (Cena 100 EUR) Taktiež pridávam stojan z e-bay, ktorý u Threezero štandardne chýba a 1 pár rúk od Hot Toys, lebo pôvodné sa mi nepáčili (pôvodné sú samozrejme tiež v krabici). Upozornenie: lakťový kĺb na pravej ruke poškodený. Nie je to vidieť, nakoľko je schovaný v rukáve a v podstate to nie je problém, lebo vzhľadom na materiál oblečenia je figúrka aj tak nepózovateľná). Okrem vyššie uvedeného vo výbornom stave, vystavená v detolfe v nefajčiarskom byte. Odber ideálne osobne v Bratislave, ale dá sa poslať v rámci SR a ČR cez packeta/zásielkovňa alebo Slovenská pošta, k cene + poštovné. Pri posielaní by som poprosil 10 eur zálohu prevodom vopred (bude odčítaná z ceny dobierky). Kontaktujte ma prosím e-mailom, telefón v práci nedvíham.
Figúrka Threezero Night King (Game of Thrones)
Predám figúrku od Threezero s príslušenstvom a originálnou krabicou: Night King (z Game of Thrones) (Cena 220 EUR) Navyše pridávam stojan z e-bay, ktorý u Threezero štandardne chýba. Figúrka je vo výbornom stave, vystavená v detolfe v nefajčiarskom byte. Odber ideálne osobne v Bratislave, ale dá sa poslať v rámci SR a ČR cez packeta/zásielkovňa alebo Slovenská pošta, k cene + poštovné. Pri posielaní by som poprosil 10 eur zálohu prevodom vopred (bude odčítaná z ceny dobierky). Kontaktujte ma prosím e-mailom, telefón v práci nedvíham.
Threezero DLX Optimus Prime Custom Headsculpt
Predávam túto hlavu vhodnú na zberateľskú figúrku Threezero DLX Optimus Prime. Vyrobených len minimum kusov, kvalitou sa s pôvodnou nedá porovnať, na 99% vystihuje cgi z fimov. Tvárová časť je magneticky vymeniteľná za battlemask, oči sa rozsvietia po priložení magnetu. Je v TOP stave, v podstate nová. Na predaj je len hlava, nie celá figúrka. Ak túto figúrku vlastníte tak s týmto ju môžete posunúť ešte o úroveň vyššie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom. Možný osobný odber alebo zaslanie na dobierku. Podobné ako: Sideshow, Hot Toys, Threezero, Hasbro ..
Game of Thrones replika 1/1 Longclaw Sword of Jon Snow 114 c
Predám prepracovaný meč Jona Snowa// Game of Thrones replika 1/1 Longclaw Sword of Jon Snow 114 cm. Úplne ako nový. Zberateľský kúsok.
Predam 1/6 scale figurku Threezero Green Ranger
Zdravim, predam tuto exkluzivnu a uz vzacnu 1/6 scale figurku Threezero Green Ranger. Hodnota rastie, kedze nas Jason D Frank opustil aka Tommy Oliver, najznamejsi Power Ranger. Rest in peace Jason... Stav ako novy. Vybava kompletna. Pripadne dalsie fotky mozem preposlat. Odoslanie nie je ziadny problem. Zabalim dokladne a odoslem cez zasielkovnu. Cenu navrhnite prosim. Dakujem! Medicom Dam Toys Art Figures Special Figure PopToys Enterbay Iconic Toys Star Ace ThreeZero Hot Toys Enterbay VTS Virtual Toys Daftoys Thunder Toys Sideshow Asmus Toys ERA