inzercia, predaj, predám, bazár

Fikus retusa malolistý príprava na bonsaj

Kategória: Rastliny

- zdravá, dobre zapestovaná rastlina
- krásna izbová rastlina
- má rada svetlé miesto, znáša aj tieň
- dá sa pestovať vonku aj vnútri
- výška rastliny od povrchu pôdy 70 cm
- výška celková 85 cm
- má rada rosenie listov
- cena: 40 eur
- osobný odber vítaný
- aj poštou po zaslaní platby vopred na účet
TIP PREDAJCU: rastlina má potenciál byť pekným bonsajom, nejedná sa o odrezaný podpník, ktorý už výrazne pri raste nehrubne.rastlina je nezrezaná, kmeň viditeľne hrubne každým rokom. zaujímavý ohyb kmeňa, pomerne hrubý kmeň už teraz - obvod kmeňa tesne nad pôdou je 13 cm.
Fikus retusa malolistý príprava na bonsaj
Podobné inzeráty
Fikus malolistý
Fikus malolistý je izbová rastlina vhodná do každého útulného príbytku. Nachádza sa vo výbornom stave.Predávam aj s kvetináčom
fikus malolistý
Predám fikus malolistý, vysoký cca 35 cm, v najširšom mieste má cca 23 cm. Cena 6 eur bez črepníka. Osobný odber Bratislava.
Bonsay - Fikus
Predám tvarované zakorenené stromčeky fikusu (Ficus retusa). Stromy maju 3-6rokov. Prospieva im slnečné miesto, zvládnu však aj slabšie osvetlenie. Vyžadujú teplé podmienky s teplotami, ktoré neklesajú pod 10-15˚C. Od jari do jesene môže byť fikus von, zimovať musí v interiéri. Pôda musí byť stále vlhká, preschnutie mu neprospieva. Bonsai ideálny do interiéru, stálozelený, vhodný pre začínajúcich pestovateľov. Osobný odber MT, alebo poštou/zásielkovňou (+3€).
Fikus benjamin 200 cm
Z priestorových dôvodov ponúkam na predaj s láskou pestovaný Fikus malolisty (Ficus benjamina), výška rastliny s kvetináčom je 200 cm, šírka 100 - 110 cm. Verím, že urobí Váš živoť krajši.
Predám Fikus - Benjamin
Z priestorových dôvodov ponúkam na predaj Fikus malolistý (benjamin), výška rastliny s kvetináčom je 220 cm.
MAJESTÁTNY FIKUS
Zháňate nádhernú zelenú dekoráciu do svojho dizajnového interiéru? Tak to chce poriadny fikus. Ak máte dosť času, môžete si ho sedemnásť rokov pestovať z malej rastlinky. Ak máte dosť peňazí, môžete si zaobstarať predraženú rastlinu zo záhradníctva. A ak máte dosť rozumu, stačí si zájsť pre jeden zdravý a krásne vyrastený fikus do Žiliny. Bohužiaľ už naň nemám miesto. Má 190 cm na výšku, na šírku cca 150 cm, priemer kmeňa pri zemi 5 cm. Osobný odber Žilina centrum.