inzercia, predaj, predám, bazár

Film - kalendar z roku 1936

Kategória: Ostatné

Rarita.
Na predaj film -kalendár na rok 1936
Vydavateľstvo UFA FILM-KALENDER rok 1936
Rotterdam Holandsko
cena 26.00 €ur
Film - kalendar  z  roku 1936
Podobné inzeráty
Nemecký odznak
Originál nemeckej NSDAP (NACI PARTY) Typ-2 POLICAJNÁ ČIAPKA ZOBRAZENIA EAGLE (Mützenadler) certifikovaná. Krátko po nástupe Adolfa Hitlera a NSDAP do vedenia Nemecka Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (Národnosocialistická nemecká robotnícka strana), polícia, ako takmer všetky občianske organizácie, začlenila do svojich znakov nový štýl národného orla a hákového kríža. Prvý vzor policajných insígnií na použitie nového štýlu národného orla a svastiky bol predstavený 23. apríla 1934. 17. júna 1936 bol Reichsführer-SS Heinrich Himmler vymenovaný do novovytvorenej pozície Chef der Deutschen Polizei im Reichsministerium des Innern, (Chief nemeckej polície na Národnom ministerstve vnútra), čo mu v skutočnosti dáva plnú kontrolu nad všetkými policajnými orgánmi v Nemecku. V dôsledku tohto vymenovania a reštrukturalizácie všetkých oddelených nemeckých štátnych polícií do jedného národného policajného zboru boli zavedené nové predpisy, ktoré priniesli uniformitu v obliekaní pre všetkých policajtov v celej krajine. Jedným z nových predpisov o uniformách z 25. júna 1936 bolo zavedenie mierne upraveného druhého vzoru policajného orla a svastiky, ktorý nahradil prvý vzor. Policajný vzor národný orol sa nosil na všetkých typoch pokrývok hlavy vrátane šiltoviek, zámorskej čiapky a poľnej čiapky M43. Odznaky použité na šiltovkách mali vyrazenú kovovú konštrukciu, zatiaľ čo insígnie na mäkkých šiltovkách boli strojovo alebo ručne šité. Druhý vzor, ​​policajná čiapka orol, predstavený 25. júna 1936, aby nahradil predchádzajúci, (približne apríl 1934 – jún 1936), prvý vzor čiapky orol. Jediný kus, striebrom umytý, razený, konštrukcia z hliníkovej zliatiny, orol smerujúci vpravo má roztiahnuté krídla a v pazúroch zviera naklonený svastika. Orol je položený na reliéfnom, vertikálne oválnom venci z dubových listov, pričom krídla orla presahujú vonkajšie okraje venca s rozpätím krídel približne 55 mm. Orol aj veniec majú pekné detaily s vysokým reliéfom a odznak je mierne vypuklý, aby zodpovedal obrysom čiapky. *nepodporuje ani neschvaľuje Adolfa Hitlera ani nacistickú stranu a ponúka ich len ako historickú pamiatku.
Nemecký odznak
Odznak nemeckej NSDAP (NACI PARTY) Typ-2 POLICAJNÁ ČIAPKA ZOBRAZENIA EAGLE (Mützenadler) certifikovaná. Krátko po nástupe Adolfa Hitlera a NSDAP do vedenia Nemecka Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (Národnosocialistická nemecká robotnícka strana), polícia, ako takmer všetky občianske organizácie, začlenila do svojich znakov nový štýl národného orla a hákového kríža. Prvý vzor policajných insígnií na použitie nového štýlu národného orla a svastiky bol predstavený 23. apríla 1934. 17. júna 1936 bol Reichsführer-SS Heinrich Himmler vymenovaný do novovytvorenej pozície Chef der Deutschen Polizei im Reichsministerium des Innern, (Chief nemeckej polície na Národnom ministerstve vnútra), čo mu v skutočnosti dáva plnú kontrolu nad všetkými policajnými orgánmi v Nemecku. V dôsledku tohto vymenovania a reštrukturalizácie všetkých oddelených nemeckých štátnych polícií do jedného národného policajného zboru boli zavedené nové predpisy, ktoré priniesli uniformitu v obliekaní pre všetkých policajtov v celej krajine. Jedným z nových predpisov o uniformách z 25. júna 1936 bolo zavedenie mierne upraveného druhého vzoru policajného orla a svastiky, ktorý nahradil prvý vzor. Policajný vzor národný orol sa nosil na všetkých typoch pokrývok hlavy vrátane šiltoviek, zámorskej čiapky a poľnej čiapky M43. Odznaky použité na šiltovkách mali vyrazenú kovovú konštrukciu, zatiaľ čo insígnie na mäkkých šiltovkách boli strojovo alebo ručne šité. Druhý vzor, ​​policajná čiapka orol, predstavený 25. júna 1936, aby nahradil predchádzajúci, (približne apríl 1934 – jún 1936), prvý vzor čiapky orol. Jediný kus, striebrom umytý, razený, konštrukcia z hliníkovej zliatiny, orol smerujúci vpravo má roztiahnuté krídla a v pazúroch zviera naklonený svastika. Orol je položený na reliéfnom, vertikálne oválnom venci z dubových listov, pričom krídla orla presahujú vonkajšie okraje venca s rozpätím krídel približne 55 mm. Orol aj veniec majú pekné detaily s vysokým reliéfom a odznak je mierne vypuklý, aby zodpovedal obrysom čiapky. *nepodporuje ani neschvaľuje Adolfa Hitlera ani nacistickú stranu a ponúka ich len ako historickú pamiatku.
AKTUALIZACIA: Detske a ine knihy vol.93 + CD Fine Young Cann
DOKONCENIE v kolekcii 94 ...pre 9.rocnik Christie - Smrt v oblacich z roku 1936 Magazin rybara 1989 Kurz ludovych rybarskych pathologov z roku 1956 Hrusovsky - Burka nad Devinom z roku 1936 Danielsson - Vzbura na lodi Bounty,Rajsky ostrov,Zabudnute ostrovy Mitchellova - Odviate vetrom 1 a 2/komplet aj s papierovymi obalmi/ Tom Sawyer verzia z roku 1993 Rusko-slovensky slovnik Nemecky s usmevom 1 a 2 Nemcina pre 9.postupny rocnik Rozpravate po TALIANSKY ? Nemecko-slovensky slovnik masovych komunikacnych prostriedkov Anglictina pre 1.rocnik jazykovych skol a pre kurzy Pavlov - Slavny chlapec Vanga - Receptar Zelezny sen/Adolf Hitler/ Chovame akvariove ryby Halldor Laxness - Gerpla Ako zdolat Anglictinu - Ucme sa Holmesovou logikou Razus - Marosko studuje Duskova - Senzacne dievca Skoda Favorit Forman Pick-up Slovnik jazykovednych terminov Izzard - Honba za sneznym clovekom Chystate sa na maturitu ? NEMCINA Jules Verne - Novy grof Monte Cristo Karel May - Na Tichem oceanu Hoffman - Lava ruka Boha Maria Durickova - Rozpravky cierneho Filipa Stevenson - Cierny sip Katarina Gillerova - Miluj ma navzdy Burger - Akcia Bernhard + vacsinou filmove DVD Cesta za duhou Tupographia patzkoiana v Bratislava 1771-1809 Rasek - Nymfomanka Hana Zelinova - Alzbetin dvor Jack London - Ohnivy den,Tulak po hviezdach Smahelova - Dora a medved - prve vydanie Wolfova - Kassandra Spanielcina pre samoukov 2x Cambridge English Course Cvicebnica z Matematiky pre 8.rocnik zakladnych skol Slovensko 170 rokov Katolicke noviny 1849-2019 Langbein - 2012 koniec a novy zaciatok - posolstvo Mayov Tatry bez hranic Pechr - Slavnosti fotbalu Jonesova - Sama sebou, Keby som bola tebou Cvicebnica Spanielciny Backman - Tu zila Britt-Marie Denker - Liecitelia Stiffel - Mrchy Karl May - Petrolejovy princ Robert Ludlum - Agent opat v akcii/pokracovanie Agenta bez mena/ Alexandre Dumas - Grof Montecristo 2 Waltari - Egyptan Sinuhe Strittmatter - Tinko z roku 1958 Brennan - Tajne dejiny Stareho Egypta Gaius Iulius Caesar - Zapisky o vojne v Galii Arthur Conan Doyle - Navrat Sherlocka Holmesa DJokovic - Naservirujte si vitazstvo Manuela 10x Cronin - Klobucnikov hrad Balastik - Konzervovanie ovocia,zeleniny a masa v domacnosti Fr.Sokol-Tuma - Na kresach z roku 1931 + historicke casopisy Zvazok listov, Cesta zarubana, Traja na trapeze + casopis 100 + 1 + casopis Geo + CD Magic of the Celtic hard folk songs,Summer People-Summer dream,Libera,Pilgrimage/RELAXACNE CD/ + casopisy Prakticka zena 2x z roku 1993
Premietačka Rus na S8/N8 a filmy
Ponúkam svoju premietačku na 8mm filmy. Funkčná, pravidelne používaná (naposledy minulý týždeň). Pekne beží, vie premietať Super8 aj Normal8 bez zvukovej stopy. Premietačku svieti aj beží dobre. Jediné, čo sa jej dá vytknúť je, že jej občas chvíľu trvá, kým sa rozbehne (chvíľu sa snaží a až potom sa roztočí v poriadku, len otázka mazania). Foto 3 a 4 ilustrujú odnímateľné kryty mechanizmu a žiarovkovej komory. Variabilné FPS, teda sa dá plynule nastaviť počet obr/s Súčasťou je náhradná žiarovka, 2x "srdce" pre Super8, 2x "srdce" pre Normal8, 4x adaptér na cievku, napájací kábel, pôvodný kufor (na vrchu poškodený, avšak premietačku spoľahlivo ochráni) Zahŕňa veľké množstvo prázdnych cievok rôznych veľkostí (foto 9) Taktiež zahŕňa sadu na lepenie S8 filmov (pomocou špeciálnych lepiacich pások) a strihačku/lepičku na S8 aj N8 od Meopty. Plus tri flakóniky lepidla na film (lepidlo je OK, minulý rok som s ním lepil jeden film) Taktiež sú súčasťou nasledujúce filmy: Nu pogodi 7 Na lodi - N8 Nu pogodi 10 Na stavbe - N8 - je roztrhnutý na jednom mieste na začiatku Nu pogodi 12 V múzeu - S8 - chýba koniec filmu Laurel a Hardy et Le Telephone -S8 - krátky dvojminútový film Charlot a La Cantine - S8 - Chaplin, krátky dvojminútový film Charlot & Len Bec du Gaz - S8 - Chaplin, krátky dvojminútový film Die Stunde X - S8 - Will E. Coyote a Roadrunner Speedy Gonzalez - Sturm auf der Käsefabrik - S8 Stepping on the gas - N8 - parádna klasická nemá komédia z 1927 Charlie Chaplin in His New Job - N8 - klasická Chaplinovská nemá slapstick komédia z 1915 Osobne alebo na dobierku (plus poštovné podľa SP).
Predám fotoaparát a príslušenstvo...
Ponúkam na predaj fotoaparát + príslušenstvo k fotoaparátom pre zberateľov, všetko je vo funkčnom stave. Fotoaparát Polaroid 636 CloseUp, plne automatický a funkčný stav, cena: Dohodou!!! Kino-filmový adaptér Meopta pre Flexaret VII, komplet sada vrátane cievky v koženom púzdre, cena 20,00€ Čierno-biely panchromatický negatívny film FOMAPAN F17/120, originál zabalené, cena 2,00€/ks – k dispozícii 2 ks Čierno-biely panchromatický negatívny film FOMAPAN F21/120, originál zabalené, cena 2,00€/ ks – k dispozícii 4 ks Čierno-biely panchromatický negatívny film FOMAPAN F21/120 Professional, originál zabalené, cena 4,00€/ ks – k dispozícii 1 ks Farebný negatívny film FUJICOLOR Super HR 100, originál zabalené, cena 2,00€ - k dispozícii 1 ks Farebný negatívny film FUJICOLOR SUPERIA 100, originál zabalené, cena 2,00€ - k dispozícii 1 ks Blesk Metz 30 BCT4, Nr. 7511, cena 25,00€ Ponúkam na predaj taštičku na fotoaparát – voľno časová, alebo na iné využitie Viď foto!!! CENA: Dohodou!!! TELEFÓNNE ČÍSLO JE VYMYSLENÉ. PRE VIAC FOTO MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ. KONTAKTUJTE MA PROSÍM CEZ KONTAKTNÝ FORMULÁR. POŠTOVNÉ JE ÚČTOVANÉ PODĽA SADZOBNÍKA SLOVENSKEJ POŠTY. ZASIELANIE POŠTOU, ALEBO ZÁSIELKOVŇOU (PACKETA).
KALENDÁR STOLOVÝ 2023 – GEO MAGAZÍN
Predám veľmi pekný stolový / závesný obrazový kalendár vydavateľstva GEO. Vydanie : Vydavateľstvo GEO MAGAZÍN/Hamburg/D (viď Prevedenie : každý den samostatný list vždy s atraktívnymi zábermi z celého sveta (viď fotografie), základný kalendár tvrdý lakovaný kartón, jednotlivý listy obojstranne tlačené na lakovanom papieri, kalendár uložený v peknej darčekovej kazete Stav : úplne nový, neporušený, nepoužitý Rozmery : cca. 300 x 230 x 50 mm