inzercia, predaj, predám, bazár

FIMO Silikónová forma Veľkonočný vzor NOVÁ

Kategória: Potraviny

FIMO silikónová forma s veľkonočným vzorom je využiteľná s rôznymi materiálmi. Nielen s FIMO hmotou a FIMO Air, ale aj s mydlovou hmotou alebo voskom na výrobu sviečok. FIMO silikónové formy majú potravinársky atest, čo znamená, že ich môžete naplniť aj čokoládou, marcipánom, želé či zmrzlinou.
Obsahuje 17 rôznych vzorov
Vhodná aj na potraviny, čokoládu, zmrzlinu, vosk nebo mydlovú hmotu
Odolná proti teplu i mrazu (-15C do +80C) a má extrémne dlhú životnosť
Flexibilita formy, umožňuje ľahké oddelenie hmoty od formy a tým vytvára presné obrysy motívov na dokonalé detaily.
Veľkosť 285x200 mm
FIMO Silikónová forma Veľkonočný vzor NOVÁ
Podobné inzeráty
Predám formy na pečenie a modelovanie (rôzne motívy)
Predám nové polyetylénové formy Staedtler, rôzne motívy. Vysoko kvalitná, flexibilná forma, vyrobená z polyetylénu, s dlhou životnosťou, odolná voči teplu aj mrazu. Forma Staedtler je použiteľná aj na výrobu cukrárskych ozdôb, čokolády, na odlievanie mydiel, vtláčanie modelovacích hmôt FIMO, modelíny aj samotvrdnúcich hmôt. Uvedená cena je 5 EUR / kus (formu). Osobný odber v Pezinku alebo v Bratislave - Staré mesto a na dobierku 3 EUR.
Silikónová forma na pečenie donutov
Silikónová forma na pečenie donutov alebo výrobu donut mydla alebo voskové dekorácie. Žiadne minidonuty ale normálne donuty. Stav: ako nová, robilo sa raz mydlo ako darček pre celú rodinu. V obchode stojí 15 až 24 eur + doprava. Moja cena je 9 eur + pošta. V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom.
Silikónová forma na čokoládu - N.O.V.Á.
Nepoužívaná, zabalená silikónová forma na pečenie. Kupovaná v Rakúsku. PC bola: 9,99, eur. Mám 2 ks týchto foriem. Cena za ks sú 3 eurá. Cena je uvedená bez poštovného.
Silikónová forma na čokoládu - N.O.V.Á.
Nepoužívaná, zabalená silikónová forma na pečenie. Kupovaná v Rakúsku. PC bola: 9,99, eur. Mám 2 ks týchto foriem. Cena za ks sú 2 eurá. Cena je uvedená bez poštovného.
Silikónová forma na makrónky- cena za ks
Silikónová forma na makrónky- cena za ks od 3-5€
Forma na muffiny
Silikónová forma na 6ks muffiny