inzercia, predaj, predám, bazár

Finančná gramotnosť

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám nasledovné knihy:

Zvýšte svoje finančné IQ - Robert T. Kiyosaki - 7€
Pravidlá bohatstva - Richard Templar - 4€
Pravidlá úspechu - Jack Canfield - 7€
Jak se stát magnetem na peníze - Marie-Claire Carlyleová - 4€
Od zlozvykov k dobrým návykom - Joyce Meyer - 4€
Milionářem nebo chudákem? - Keith Cameron smith - 4€
30, 60 a stonásobok - John Avanzini - 4€
111 tipů jak šetřiť svoje peníze - Eva Tomková - 4€

Cena za knihu je pevná. Poštovné hradí kupujúci.
Na dobierku neposielam, preferujem prevod na účet vopred.
Nemusíte mať obavy, nesnažím sa nikoho opláchnuť.

Inzerát platný do zmazanie. Pri záujme o všetky uvedené tituly je dohoda istá.
telefón vymyslený.
Finančná gramotnosť
Podobné inzeráty
Finančná sloboda v praxi - Peter Vaľo
Kniha plná praktických príkladov z reálneho života kresťana v oblasti financií, nakupovania, rodinného rozpočtu, pohľadu na peniaze v manželstve a v cirkvi atď. Kniha je určená pre kresťanov všetkých cirkví a spoločenstiev... brožovaná, 80 strán. V prípade záujmu mi prosím pošlite mail. Telefónne číslo v inzeráte je vymyslené. Cez deň nemám priestor zdvíhať telefón. Posielam iba na dobierku - k cene je potrebné prirátať poštovné. Kniha je úplne nová. Nepoužitá. Ak si objednáte aspoň 3 knižky, dobierku a poštovné zaplatím za Vás.
Matematika, fyzika, tabuľky
Predám staršie knihy: 1. Príručka elementárnej matematiky a fyziky (Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry Bratislava 1961) – 10 € 2. Zbierka úloh z planimetrie pre 7. až 9. ročník základnej deväťročnej školy (SPN Bratislava 1961) – 5 € 3. Tabuľky pre odborné školy: matematika, finančná matematika, hospodárske počty, chémia, fyzikálna chémia, fyzika (SPN Bratislava 1969) – 4 € Stav: opotrebenie primerané veku. Len osobný odber Bratislava-Ružinov. Na SMS neodpovedám. Kontaktovať prosím telefonicky.
Matematika, fyzika, tabuľky
Predám staršie knihy: 1. Príručka elementárnej matematiky a fyziky (Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry Bratislava 1961) – 10 € 2. Zbierka úloh z planimetrie pre 7. až 9. ročník základnej deväťročnej školy (SPN Bratislava 1961) – 4 € 3. Tabuľky pre odborné školy: matematika, finančná matematika, hospodárske počty, chémia, fyzikálna chémia, fyzika (SPN Bratislava 1969) – 4 € Stav: opotrebenie primerané veku. Len osobný odber Bratislava-Ružinov. Na SMS neodpovedám. Kontaktovať prosím telefonicky.