inzercia, predaj, predám, bazár

FINREA | Novostavba obklopená prírodou a pokojom - Malatiná

Kategória: Domy

Radi by ste bývali v lone prírody a zároveň si užívali komfort novostavby? V tom prípade čítajte ďalej.

Váš nový domov sa bude nachádzať na pozemku o celkovej výmere 466m2. Zastavaná plocha domu činí 173m2 a čaká vás bohatá úžitková plocha 219m2. K domu sa dostanete po prístupovej ceste, ktorú budete mať v podielovom spoluvlastníctve.

Dom je momentálne vo výstavbe (základová doska, múry v procese, oporný skalný múr, žumpa, vodomerná šachta, prípojky). Dispozične pozostáva z obývačky prepojenej s kuchyňou v ktorej nájdete aj komoru a otvorený strop, dve samostatné izby, chodbu, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Aby toho nebolo málo, k dispozícií budete mať ďalšiu samostatnú toaletu, technickú miestnosť a loftové spanie spojené s úložným priestorom o veľkorysej výmere 66m2.

Slnečné lúče, rannú kávu a najlepšie strávené chvíle s rodinou si budete užívať na terase o výmere 32m2. Na svoje si prídu milovníci aktívneho oddychu vďaka športovému vyžitiu počas leta aj zimy.

Páči sa vám táto nehnuteľnosť? Ozvite sa mi ešte dnes.

FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky.

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.
FINREA | Novostavba obklopená prírodou a pokojom - Malatiná
Podobné inzeráty
FINREA│Rodinný dom v Párnici s pozemkom 687m2
Hľadáte bývanie pre svoju rodinu na dedine ? Ponúkame Vám riešenie bývania v rodinnom dome. Rodinný dom sa nachádza v obci Párnica. Postavený je na rovinatom pozemku o výmere 687m2. Je tu dostatok miesta na parkovanie, na hry pre deti a relax. V zadnej časti aj malá záhradka na pestovanie zeleniny a ovocia. Vo dvore je postavená garáž , hospodárske budovy a aj priestor pre domáceho majstra. Má dva samostatné vchody, môže byť využívaný napr. ako dvojgeneračné bývanie alebo podnikanie vo forme ubytovania a služieb. Dom je napojený na obecný vodovod, vykurovaný plynovým kotlom, alternatívne aj kotlom na pevné palivo. Odpad je odvádzaný do žumpy, v obci sa buduje kanalizácia. Rodinný dom je obývateľný, vhodný na rekonštrukciu. Pozrite si video: Obec Párnica je stredisková obec, cez ktorú prechádza železničná trať Kraľovany - Trstená smerujúca z juhu na sever. Autobusové spojenie je frekventované, prechádzajú tu okrem lokálnych aj diaľkové autobusy v smere na Martin a Žilinu, BA. V obci má ambulanciu všeobecný lekár aj zubár, je tu aj lekáreň, potraviny, pohostinstvo, kaderníctvo a materská škôlka. Milovníci rybolovu si prídu na svoje na Párnických jazerách, rieke Orave a neďalekej Zázrivke. Veľké možnosti turistiky a cykloturistiky po okolí. Lyžiarske stredisko Malá Lučivná vzdialené len 5km a známa Kubínska hoľa 12km. AquaRelax Dolný Kubín 8km. Rozrastajúca sa Párnica je svojou polohou vyhľadávaným miestom na bývanie. Zaujala Vás táto ponuka ? Zavolajte mi ešte dnes aby som Vám nemusel oznámiť že túto možnosť už využil niekto iný. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.
FINREA│Rodinný dom v Párnici s pozemkom 687m2
Hľadáte bývanie pre svoju rodinu na dedine ? Ponúkame Vám riešenie bývania v rodinnom dome. Rodinný dom sa nachádza v obci Párnica. Postavený je na rovinatom pozemku o výmere 687m2. Je tu dostatok miesta na parkovanie, na hry pre deti a relax. V zadnej časti aj malá záhradka na pestovanie zeleniny a ovocia. Vo dvore je postavená garáž , hospodárske budovy a aj priestor pre domáceho majstra. Má dva samostatné vchody, môže byť využívaný napr. ako dvojgeneračné bývanie alebo podnikanie vo forme ubytovania a služieb. Dom je napojený na obecný vodovod, vykurovaný plynovým kotlom, alternatívne aj kotlom na pevné palivo. Odpad je odvádzaný do žumpy, v obci sa buduje kanalizácia. Rodinný dom je obývateľný, vhodný na rekonštrukciu. Obec Párnica je stredisková obec, cez ktorú prechádza železničná trať Kraľovany - Trstená smerujúca z juhu na sever. Autobusové spojenie je frekventované, prechádzajú tu okrem lokálnych aj diaľkové autobusy v smere na Martin a Žilinu, BA. V obci má ambulanciu všeobecný lekár aj zubár, je tu aj lekáreň, potraviny, pohostinstvo, kaderníctvo a materská škôlka. Milovníci rybolovu si prídu na svoje na Párnických jazerách, rieke Orave a neďalekej Zázrivke. Veľké možnosti turistiky a cykloturistiky po okolí. Lyžiarske stredisko Malá Lučivná vzdialené len 5km a známa Kubínska hoľa 12km. AquaRelax Dolný Kubín 8km. Rozrastajúca sa Párnica je svojou polohou vyhľadávaným miestom na bývanie. Pozrite si video: Zaujala Vás táto ponuka ? Zavolajte mi ešte dnes aby som Vám nemusel oznámiť že túto možnosť už využil niekto iný. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou
Trojpodlažný rodinný dom na slnečnom pozemku v Malatinej
Hľadáte ideálny rodinný dom v tichom prostredí? Máme pre vás trojpodlažný dom po čiastočnej rekonštrukcii s garážou v Malatinej. Na prvom podlaží sú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa a oddelené WC. Na druhom podlaží sú tri izby, jedna špajza, kúpeľňa a oddelené WC. Jedna z izieb bola prerobená z kuchyne, takže je možnosť ju zmeniť naspäť na kuchyňu, čo by znamenalo plnohodnotnú samostatnú bytovú jednotku! Medzi druhým a tretím podlažím je nedokončená terasa a tretie podlažie je novo vybudované s obývačkou, kuchyňou, dvoma izbami, kúpeľňou a WC. Okrem toho je dom podpivničený, kde nájdete miestnosti, technickú miestnosť, kúpeľňu/práčovňu a špajzu. To všetko na pozemku o celkovej výmere 905m2 so samostatnou garážou a altánkom s krbom pre vonkajšie posedenie ! Je tu úžasnú príležitosť kúpiť si dom s možnosťou pre dvojgeneračné bývanie alebo pre vašu veľkú rodinu. Pre podnikateľov to môže byť skvelý spôsob, ako zlúčiť obytný priestor so svojím podnikaním. A to všetko v krásnom prostredí Malatinej, kde sa nachádza len 15 minút od Dolného Kubína, s nádhernými panoramatickými výhľadmi a pokojom vidieckeho bývania. Ak hľadáte miesto, kde si môžete oddýchnuť od rušného mesta a užívať si pokojné rodinné chvíle, táto nehnuteľnosť je pre vás. Pozrite si video: Zavolajte mi ešte dnes a dohodneme si obhliadku. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.
Rodinný penzión v Habovke
Máte radi hory, turistiku, lyžovačku a termálne kúpaliská ? Chcete podnikať v ubytovacích službách ? Máme pre Vás riešenie. Oravice a Západné Tatry - Roháče sú najbližšími turistickými centrami celoročne vyhľadávané širokou verejnosťou. Pod Roháčmi v Západných Tatrách v dedinke Habovka Vám ponúkame na predaj rodinný penzión. Penzión sa nachádza v tichom prostredí obce, ideálnom na oddych. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti, skladu a spoločenskej miestnosti s krbom. Na prvom poschodí sa nachádza kuchyňa , 3 izby, 3 kúpeľne. Na druhom poschodí 4 útulné podkrovné izby, 2 kúpeľne, 2 kuchynské kúty. Celkom má penzión 14 lôžok. Súčasťou penziónu sú aj bývalé hospodárske budovy ktorých časť slúži na vonkajšie posedenie, a úložné priestory, ktoré si môžete upraviť podľa vašich požiadaviek. Záhrada s ovocnými stromami a kríkmi tiež poskytuje príjemné prostredie na relax. Pozrite si video: Zaujala Vás naša ponuka ? Zavolajte mi ešte dnes, aby som Vám nemusel oznámiť, že túto príležitosť už využil niekto iný . FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou
FINREA│Rodinný dom blízko centra mesta s pozemkom 1200m2
Hľadáte rodinný dom v blízkom centre Dolného Kubína pre seba a svoju rodinu v pôvodnom stave? Ak áno, tento dom je práve pre vás :) Dom sa nachádza na ulici Jánoškova, ktorá ma skvelú infraštruktúru a tak sa rýchlo dostanete všade kde potrebujete. Historickú časť mesta máte kúsok od svojho budúceho domu aj peši, nákupné centrum, Tesco, Lidl, Kaufland len 3minúty autom. Rodinný dom je v pôvodnom stave a to vám dáva možnosť prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Pozemok má až 1200 m2 a v prípade, že by ste nepotrebovali taký veľký je možné predať dom s oddelenou časťou pozemku čím výrazne ušetríte ;) Na úžitkovej ploche až 221m2 sa nachádza: 1. prízemie - kuchyňa, kúpeľňa, obývacia izba a sklad (technická miestnosť) 2. podlažie - kuchyňa, spálňa, kúpeľňa s toaletou, špajza 3. podlažie - priestor, ktorý je určený pre vlastnú realizáciu (spálňa, pôjd) Veľkou výhodou na tomto pozemku je, že okrem domu sa tu nachádza garáž a sklad. Dom poskytuje krásny altánok, ktorý môžete využívať po celý rok, pretože je pod strechou. Príjemnú grilovačku, posedenie s kamarátmi si môžete vychutnať aj s malými ratolesťami, ktoré sa môžu pohrať na hojdačke alebo na súkromnou malom ihrisku. Okolie domu si môžete zrealizovať na ideálny odpočinok a regeneráciu po namáhavom týždni v práci. Síce dom sa nachádza v blízkom centre mesta no priestor za domom vám vytvorí ideálne súkromie. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.
Novostavba kamennej vily, výhľad na more, 2km od mora, ostro
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4269 Miesto: Hvar Typ nehnuteľnosti: novostavba Villy Cena 824.000€ Obytná plocha domu: 250 m2 Pozemok: 200 m2 Dispozícia: 3 spálne, 4 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 2km Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Luxusne zariadená nehnuteľnosť Záhrada Strešná terasa Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more a olivový háj Popis: Realitná kancelária Relax Properties Vám ponúka na predaj tento nádherný novopostavený kamenný dom (2018) v najatraktívnejšej obci na ostrove Hvar. Táto jedinečná kamenná vila sa nachádza 2km od mora s výhľadom na more a ponúka svojim novým majiteľom absolútny súlad s prírodou a pokojom. Nehnuteľnosť je obklopená kamenným múrom pre zachovanie si súkromia, na jej pozemku sa nachádza bazén, súkromné parkovisko priamo pod domom. Najatraktívnejšia je poloha a olivový háj, ktorý obklopuje dom s panoramatickým výhľadom na more. Cez cestu je spomínané súkromné parkovisko a pod ním olivový háj cca. 439 m2. Dom bol postavený veľmi precízne v roku 2018 zo špičkových stavebných materiálov a pozostáva z 3 podlaží. Na prízemí sa nachádza obývacia izba, sauna, jedna kúpeľňa, jedna spálňa, komora. Na prvom poschodí je k dispozícii jedna kúpeľňa, kuchyňa, jedáleň a otvorená obývacia izba, východ na terasu cca. 20 m2 s výhľadom na kopce a more. Vnútorné schody vedú na najvyššie poschodie, kde sú dve spálne, každá s vlastnou kúpeľňou. Dom je vo vynikajúcom stave, zariadený bol špičkovým dizajnérskym nábytkom a je kategorizovaný do kategórie 5 hviezdičiek. Viac o Hvare Ostrov Hvar je vzdialený 2 hodiny trajektom zo Splitu a hlavné mesto na ostrove má tiež rovnaký názov Hvar. Z rôznych dôvodov je považovaný za najexkluzívnejší z dalmatínskych ostrovov. Je známe, že má najviac slnečných dní zo všetkých miest v tejto oblasti a hlavné mesto Hvar bolo kedysi dôležitým námorným prístavom pre Benátčanov. Trajekt, ktorý premáva na ostrov Hvar má zastávku v Starom Grade. Okrem hlavného mesta má ostrov Hvar prosperujúce poľnohospodárstvo a turistický priemysel. Sme presvedčení, že nehnuteľnosti na ostrove Hvar si dobre zachovávajú svoju hodnotu vďaka medzinárodnému zloženiu jeho návštevníkov a majiteľov nehnuteľností. Okrem toho je Hvar obľúbený vďaka svojmu pokoju a krásnym plážam s čistou vodou.