inzercia, predaj, predám, bazár

Firma na predaj

Kategória: Ostatné

Predam zahraničnú firmu z roku 2017,platca DPH
Info janinnov@
Firma na predaj
Podobné inzeráty
BELGICKO DOBYTČIA FARMA / ŽIVNOSŤ
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : BELGICKU PRÁCA JE ŽIVNOSŤ !!!! Družstevník / Staranie sa o dobytok Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto HĽADÁME pracovníkov na pozície : KRMIČ/DOJIČ/PRACA s DOBYTKOM Potrebná prax min 1- 2 roky s dobytkom. TURNUSY sú 5-6 týždnové a 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. PRACA JE HODNOTENÁ : 14eur NA ŽIVNOSŤ Smena trvá 6 hodín - za smenu máte 85 eur. Smien možete robiť ak chcete aj 2 denne. Práca je vykonávaná cca 12 hod/denne, 6 -7 dní v týždni. +- 260 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 - 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
Predaj strojárenských spoločnosti
Predaj 2 strojárskych firiem na predaj 1. Strojárenská firma – lokalita Ústecký kraj Predmetom predaja je väčšinový predaj akcií stojarenskej firmy, vrátane hnuteľného a nehnuteľného majetku, know-how a všetkých dlhoročných odberateľsko dodávateľských vzťahov. Firma sa zaoberá výrobou oceľových prepravných kontajnerov na manuálne, strojné a robotické zakladanie dielov do liniek, na lodnú, automobilovú a vlakovú prepravu dielov. Cieľovým zákazníkom je automobilový a strojný priemysel. výroba je úplne orientovaná na potrebu klienta - firma podľa návrhov a požiadaviek spracuje výkresovú dokumentáciu k zadaným zákazkám v 3D prevedení softvérovým vybavením (Autocad a Solid Edge) a vyrobí zadaný kontajner pre akýkoľvek diel podľa požiadavky klienta. 2. Strojárska firma – lokalita Středočeský kraj Predmetom predaja je 100% obchodného podielu na s.r.o. vrátane hnuteľného a nehnuteľného majetku, know-how a všetkých dlhoročných odberateľsko dodávateľských vzťahov. Jedná sa o firmu s dlhoročnou tradíciou, jej výrobky nachádzajú uplatnenie po celom svete. Výroba, predaj, veľkoobchod aj servis pneumatického náradia pre lomy, bane, stavebníctvo a zlievárenstvo. Vybavenie: Zbíjacie, búracie kladivá Zbíjacie kladivo rýľové Sekacie kladivá, pneumatické škrabky vŕtacie kladivá Pechovacie kladivá, vzduchová lopata Ponorné vŕtacie kladivá Tuneľovacie kladivá Klinovacie, nitovacie, striasacie kladivá Príslušenstvo Pneumatické dielenské náradie Doplnkový sortiment Hydraulické zariadený Cena: DOHODOU (za obe spoločnosti) Ponúkajú sa 3 varianty predaja: 1. Obe spoločnosti 2. Samostatný predaj akciovej spoločnosti 3. Samostatný predaj s.r.o. Bližšie informácie vám poskytnem na tel.čísle: alebo prostredníctvom e-mailu: kudry@
Predám s.r.o.
Prodám firmu bez závazků a bez dluhů. Firma má historii od roku 2019. Firma je plátce DPH pouze pro přeshraniční prodej v EU. Firma má koupené sídlo v Bratislavě do 27.1.2023 Firma má bankovní účet u Komerční Banky v CZ.
Na predaj exkluzívna FIRMA na výrobu bagiet, rýchla návratno
Výborná cena !!! 018-18-LUSa Ponúkame Vám na predaj zabehnutú prevádzku na výrobu lahôdok, momentálne firma prosperuje hlavne na výrobe bagiet, kde denne vyrobí cca 1 300 - 2 000 kusov. Priestory na ich výrobu sa momentálne nachádzajú meste Spišská Nová Ves, kde to môže kľudne aj ostať, cena nájmu tejto prevádzky vrátane energií nepresahuje mesačne sumu 500eur. V prevádzke ostáva kompletné zariadenie : nerezové stoly, kuchynské pulty, chladiace zariadenia atď. Prevádzka má všetké platné povolenia vrátane hygieny na výrobu a predaj akýchkoľvek lahôdok. Je možné na tejto prevádzke upraviť vchod a vytvoriť aj výdajné okienko ako bežné prevádzky fastfood predaj na ulicu, všetko záleži na novom majiteľovi. Firma je zazmluvnená s niekoľkými obchodnými sieťami vrátane firmy na doplňovanie predajných automatov, takže investícia je pomerne rýchlo návratná. Je možné veľmi rýchlo rozšíriť siete. obrat firmy cca 20tisíc/mesiac predstava o cene 120tisíc eur. V cene nehnuteľnosti sú zarátané všetky poplatky aj kompletný servis RK. Pre viac informácií či obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou s viac ako 19 ročnou históriou, ktorá sa radí medzi špičku na Slovenskom realitnom trhu a ponúka svojim klientom komplexné služby v obore ale hlavne individuálny a ľudský prístup. Pre našich klientov ďalej ponúkame: - Bezplatné poradenstvo /analýzu trhu predaja - 3D vizualizácie /3D virtuálne - obhliadky nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch - Bannery - Profesionálne spracované Video obhliadky/promo videá nehnuteľností - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi - Naše Call centrum je Vám k dispozícii 7 dní v týždni od 8.00 do 20.00 hod.
Firma platca DPH
Predam firmu Erixis sro platca DPH (mesacne) Firma je aktualne uctovne v strate. Viac info na finstat Erixis s.r.o. Bez zavazkov cista firma, dakujem.
Darujem s.r.o.
Darujem našu s.r.o. Firma je založená december 2021. Firma je neplatca DPH. Všetky záväzky máme vyrovnané. Firma je zdravá bez akéhokoľvek zadĺženia. Poplatok za prepis uhradíme my. V prepise je zahrnute: zmena konateľov, spoločníkov, zmena sídla, zmena názvu. Samozrejme si tento prepis môžete spraviť aj samy. Dôvod darovania je z rodinných dôvodov a ukončenie podnikania. Pre viac info volajte alebo email.