inzercia, predaj, predám, bazár

Fischer my Traverse GR

Kategória: Skialpy

Prodám sezónu chozene dámské skialpove lyžáky, velikost vnitřní stélky 24.5cm, délka podrážky 266mm
Zlehka nahoru, s jistotou dolů

Lehké dámské skialpinistické boty s jedinečným rozsahem kloubu až 80°. Zachovávají maximální volnost pohybu při chůzi a jsou také dostatečně tuhé pro sjezd.

Vybavené jsou Boa systémem, který díky plynulému dotahování pomocí lanka zajišťuje perfektní, rovnoměrné dotažení boty. Vysoká manžeta pokrývá celou vrchní část boty zepředu, chrání tak proti zapadnutí sněhu dovnitř. Boty jsou vybaveny originálními piny DYNAFIT INSERTS.

Důležité informace:

kloub s rotací více než 80°
45 mm široký holení strap
kompatibilní s vázaním TLT
šněrování Boa Systém
vnitřní polstrovaná botička
šněrování vnitřní botičky
šířka skeletu 100 mm
uvedená váha je pro velikost 26,5

Určitě oceníte:

anatomický postoj SOMA Tec
jednoduché mechanické přepínání mezi módem walk a ski
spojler na suchý zip pro nastavení nákleku
teplem tvarovatelnou vnitřní botičku
rychlé a pohodlné obutí pomocí šněrování BOA
Technologie bot Soma-Tec umožňuje optimální přenos sil a lehký, dynamický přechod z hrany na hranu. Současně jsou značně odlehčeny klouby. Nohy jsou ve svém přirozeném, uvolněném V-postavení.
Fischer my Traverse GR
Podobné inzeráty
Predám bundu Dynafit NOVÁ - veľkosť L (M)
Predám novú nepoužitú dámsku bundu Dynafit Traverse DST W JKT veľkosť L (ako Dynafit zvykne, je to skôr na postavu M). Mne nesadla veľkosť. Pôvodná cena 140€, predávam ju za 90€. Minimalistická, priedušná a malá. Vo veternom počasí sa bunda Traverse Dynastretch pre ženy dokonale hodí na horolezectvo. Aj v tom najkrajšom letnom počasí môže cez hory a najmä na vrchole často fúkať nepríjemný vietor. Bunda Traverse Dynastretch Jacket sa svojou ľahkosťou a malou veľkosťou zmestí do každého batohu, takže je vždy po ruke, keď sa pri vrcholnom balení stane nepríjemná. Bunda ponúka spoľahlivú ochranu pred vetrom a chráni hornú časť tela pred prechladnutím. Priedušná strečová tkanina je pohodlná na pokožke a zaisťuje ideálnu voľnosť pohybu. Laserové perforácie na chrbte a bokoch zaručujú vysokú priedušnosť aj pri intenzívnej fyzickej aktivite. Bunda Traverse Dynastretch Jacket odolá aj jemnému mrholeniu vďaka úprave DWR bez obsahu PFC. Strih je atletický, plus strečové viazanie na rukávoch a leme zaisťuje perfektné padnutie bez zošmyknutia. Kapucňa tesne prilieha a ponúka extra pohodlie a ochranu, najmä počas búrlivých horských dní. Bunda Traverse Dynastretch Jacket – ultraľahká ochrana proti vetru.
Skialpové lyžiarky Fischer My Traverse GR 235
Predám skialpové lyžiarky Fischer My Traverse GR, MP 235. Veľmi ľahké, jedna váži len 880g. Skelet je zachovalý, plne funkčný. V lyžiarkach sú úplne nové neoriginálne papuče zn. Palau.
TOP skialp palice Black Diamond TRAVERSE
TOP skialp palice Black Diamond TRAVERSE. Rychloupinaci system FlickLock, rukovat Touring grip, prasanove tanieriky Powder Basket, nastavitelne putko. Nastavitelna dlzka palic od 105 do 155cm. Vyborny stav, len 3x pouzite. Inzerat platny do zmazania.
Lyziarky Fischer travers T/S mondo 285
Predam lyziarky Fischer traverse t/s mondo 285 skelet 306mm, pouzivane 2 sezony, maju male skrabance z bezneho pouzivania. Bez ziadnych funkcnych vad.
Nový skialp set FISCHER X-Treme 88+ Marker Alpinist 10 +pásy
Nový skialp set v dĺžke 170 cm. Lyže FISCHER X-Treme 88 s viazaním Marker Alpinist 10 (vŕtané na skelet 302-318) a pásmi Colltex. Skialpinistické lyže Fischer X-Treme 88 sú ľahké lyže vhodné pre skialpinistov, ktorí požadujú nízku hmotnosť pre ľahší výstup a zároveň dobrú tuhosť pre pohodlný zjazd v horskom teréne. Drevené jadro Air Tec so zosilnením z Titanalu výborne tlmí nárazy a poskytuje výbornú tuhosť. Špeciálne tvarovaná Aeroshape konštrukcia v kombinácii s ABS bočnicami. Tour Rocker na špičke vám pomôže k dobrému výtlaku v hlbokom snehu. Lyže vynikajú dobrou torznou tuhosťou a perfektnou stabilitou pri jazde na hrane. Kvalitný laminát zabráni tomu, aby sa vám lyža rozklepala pri rýchlejšej jazde alebo pri prechode na zmrznutý sneh. Konštrukcia Aeroshape zaručene podrží v oblúku. Typ lyže: Skialpová / All-mountain Typ jadra: Drevené (Air Tec + Titanál) Technológia: Sandwich Sidewall Construction, Poplar Woodcore, Aeroshape, Air Tec Ti, Tour Rocker, Sintered Bases, Fischer Profoil Parametre: 123-88-111 Rádius: 19 m (170 cm) Rocker: Tour Rocker Ultraľahké viazanie ponúka aktívne vyrovnanie dĺžky s lyžiarskym flexom a 38 mm široký vzor vŕtania pôsobivý prenos sily pri klesaní. Špička vystužená karbónom poskytuje vynikajúcu tuhosť a je dodávaná s podložkami proti ľadu (anti-ice) a integrovanými elastomérmi pre ľahké nastupovanie. Uhlíkom vystužené, a preto veľmi tuhé, s podložkami proti námraze a integrovaným elastomérom pre ľahký výstup. Výška stojana bez lyží: 18 mm, Pin Technology Toe Hmotnosť: 245 g Pomoc pri výstupe: 0 °, 5 °, 9 ° Špička vystužená karbónom
Skialpové lyžiarky FISCHER Ranger Free 130
Predám Skialpové lyžiarky FISCHER Ranger Free 130. Veľkosť 28-28.5cm Vyrobené v Taliansku Boli používané jednu sezónu zhruba 5 krát. Nesadla veľkosť preto ich posúvam ďalej. Maximálne zachovalé, môžem tvrdiť že sú ako nové. Používané boli chudou postavou do 70kg s úzkym priehlavkom. Popis: Najčerstvejšie technológie, super ľahký materiál a nekompromisný tuhosť. Zjazdová obuv Fischer Ranger Free 130 Walk DYN s unikátnym systémom, vďaka ktorému je možné nastavovať pohyblivosť skeletu drobnou páčkou pod vrchnou prackou. Počas niekoľkých sekúnd je možné topánku prepnúť pre výstup alebo naopak zapnúť na zjazd. Pohyblivosť kĺbu dosahuje približne 55 °, tuhosť skeletu zodpovedá bežnej škále u zjazdových topánok. Topánky sú vybavené originálnymi piny Dynafit Inserts a GRIP WALK podrážkami. Fischer Ranger Free 130 Walk DYN tak predstavujú špičkové topánky pre freeride, s ktorými môžete bez problémov vyraziť na túru a s ktorými sa tiež dobre jazdí po zjazdovke. Prosím o kontaktovanie cez SMS alebo email Osobný odber: Banska Bystrica, Zvolen, Krupina, Bratislava Cena: 300€ plus dohoda dynafit, salomon, skialp, lyziarky, vibram, lasportiva, scarpa, technica, atomic, scott