inzercia, predaj, predám, bazár

Fit naramok

Kategória: Ostatné

Predam fit naramok Fit go,este rok v zaruke,vobec nebol pouzity.
Fit naramok
Podobné inzeráty
Rezervované  - Pandora náramok a korálky
Predám originál strieborný Pandora náramok, veľmi málo nosený, iba príležitostne. K náramku mám 2krát klip korálku, korálka dve srdiečka a jednu visiacu korálku nevesta a ženích. Náramok predávam za 103€ spolu s korálkami alebo aj jednotlivo - - náramok 30€ - nevesta a ženích 25€ - srdiečka 20€ - klip srdiečkový 13€ - klip pásikavý 15€ Náramok - 18 cm Originál obal na náramok aj na korálky.
Wahoo tickr fit
Bluetooth and ANT+ Optický náramok merajúci srdcový tep TICKR FIT heart rate armband používa technológiu "optical heart rate", ktorá pohodlne poskytuje dáta o srdcovej frekvencií a spálených kalóriách.Technológie Bluetooth Smart a ANT+ dual band umožnia pripojiť a zobraziť dáta na GPS zariadení, fitness aplikáciách, hodinkách či na smartfóne. TICKR FIT je vodotesný s vymeniteľnou batériou, ktorá vydrží až do 30 hodín VLASTNOSTI: technológia dual band meranie srdcovej frekvencie a spálených kalórii v reálnom čase vyrobené z trvácneho a odolného materálu USB nabíjateľná batéria LED indikátor Nastaviteľný náramok kompatibilný s aplikáciami tretích strán integrácia s APPLE WATCH Aplikacia Wahoo fitnes
Starožitný dámsky strieborný filigránovi náramok
Možnosť brať ako investičné striebro s historickou pridanou hodnotou. Ručná práca ... Tento jedinečný kúsok bol špeciálne vyrobený predovšetkým k svadobnej príležitosti, ale určite sa nájde pre neho aj iné využitie. Náramok má zdobený skrytý uzáver na rozopínanie určený pre pohodlne navliekanie na ruku. Rok 1900 - 1930 Anglicko. Strieborný náramok rýdzosť 925/1000, puncovaný. Náramok má 55 gramov a je zreštaurovaný, zapasivovaný. Náramok má skrytý uzáver, v strede otvoriteľný. Jedná sa o vzácny kúsok, preto tá cena + je to ručne robený filigrán. Komunikácia cez mail, osobné prevzatie je možné priamo v Nitre. Volať len v prípade vážneho záujmu. investičné, zlato
Náramky Disney princezné pre dievčatá
1. fialový náramok s Annou v srdiečku 2,50€ 2. tyrkysový náramok s fialovými hvirzdičkami a princeznou Yasmine. Malá napodobnenina rolničky troška zvoní. 2,50€ 3. fialovo-biely náramok s Annou a fialovým strapcom 2,50€ 4. fialovo-biely náramok s Yasmine a fialovým strapcom 2,50€ 5. modrý náramok s Annou a strapcom 2,50€ Číslo je vymyslené. Kontaktujte ma mailom, prosím. Mám aj iné veci v ponuke, pozrite ďalšie moje inzeráty.
Pandora náramok
Predám náramok pandora spolu s príveskami. V prípade možná dohoda kúpi jednotlivých častí. V prípade záujmu o celý narámok s príveskami možná dohoda na cene. Náramok s príveskami - 160 eur,- (pôvodná cena 206 eur,-) Náramok samostatný - 49 eur,- (pôvodná cena 59 eur,-) Prívesok korytnačka - 25 eur,- (pôvodná cena 32 eur,-) Prívesok labka - 45 eur,- (pôvodná cena 59 eur,-) Prívesok srdiečká - 20 eur,. (pôvodná cena 30 eur,-) Prívesok srdiečko sister - 30 eur,- ( pôvodná cena 39 eur,-) Prívesok You are so loved srdiečko - 30 eur,- ( pôvodná cena 39 eur,-)
Hodinky smart oled displej
Predam smart hodinky používane 1rok a ešte rok v záruke. Mob: Smart náramok Gear+ Platinum Všestranný fitnes náramok Gear+ Platinum s farebným LCD monitoruje Vašu dennú aktivitu, ale možno ho spárovať s mobilným telefónom a upozorní Vás tak na prichádzajúci hovor, SMS alebo správu z online aplikácií. Meranie kalórií Automatické meranie krvného tlaku a tepu srdca Menštruačný kalendár OLED Displej 10 športových režimov Krokomer - meranie vzdialenosti a doby pohybu Dlhá výdrž na jedno nabitie až 5-7 dní Monitor kvality spánku Meranie stresu Unikátna funkcia Kardio index Meranie BMI Funkcia priateľia Funkcia energia tela Moderný fitness náramok Gear+ Platinum v elegantnom prevedení disponuje OLED farebným displejom, ktorý je možné aktivovať jednoduchým otočením ruky. Umožňuje meranie srdcového tepu, prejdenej vzdialenosti, monitorovanie spálených kalórií či kvality spánku. Jeho súčasťou je batéria s výdržou cca 5-7 dní. Podľa certifikácie IP67 je odolný voči vode a prachu. Náramok s podporou technológie Bluetooth je kompatibilný s operačným systémom iOS a Android. Silikónový náramok s kovovou prackou je príjemný na dotyk a zaručuje komfort počas celého dňa. Funkcia Šport s možnosťou výberu 10 športov, pre prehľadné zobrazenie všetkých potrebných údajov pri aktivite, ako sú aktuálny tep srdca, vzdialenosť, spálene kalórie, celkový čas aktivity, prípadne trasa zobrazená na mape.