inzercia, predaj, predám, bazár

Flakón - retro

Kategória: Sklo, keramika

Sklenený, pekný flakón. Stav dobrý bez oťukov /viď foto/. Výška - 16 cm. Na dne flakóna napísané číslo 62 a na na dne zátky číslo 44 /viď foto/. Cena + poštovné. Pošlem po prijatí platby poštovného na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.
Flakón - retro
Podobné inzeráty
Flakón a dóza art deco FLAKÓN PREDANÝ
Parfumový flakón z číreho skla, nádobka diagonálne rebrovaná, extravagantný uzáver tvaru plameňa či vtáčieho krídla, spojnica uzáveru je sčasti ulomená (pozri foto), poškodenie však nemá vplyv na statiku uzáveru ani na estetický vzhľad flakónu. 2. štvrtina 20. storočia. Priemer: 8 cm. Výška: 17 cm. Dóza z číreho skla zrejme nepatrí k flakónu, má však takmer identický dizajn, stav vynikajúci. Priemer: 8,5 cm. Výška: 6,5 cm. Dóza 10 €. Možnosť vidieť a prevziať aj v Prešove alebo Košiciach. Zasielam aj do ČR. TELEFONUJTE ALEBO POŠLITE SMS, ĎAKUJEM.
Flakón nefunkčný, krištáľ
Ponúkam na predaj krištáľový flakón. Rozmery flakónu sú 13X10X5 cm. Flakón je nefunkčný. Cena je 12,90€ + poštovné. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Flakón pre olejový parfum
Flakón pre olejový parfum, objem cca 5 ml. Osobný odber je možný v Bratislave alebo v Nitre. Poštou môže byť poslaný po úhrade. Viac podobných položiek nájdete na
Predám Flakon
Predam flakon, rucne malovane dvojsklo. Vyska 14 cm. Len e-mail a osobny odber v BB.
Sklenený flakon
Predám sklenený flakon, výška 12,5cm, priemer 8,5cm, výborný stav, cena 10€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.
Flakón Moser
Parfémovy flakón značený Moser Karlovy Vary Made in Czechoslovakia. Výška 15cm, priemer 7cm, váha 550g, má mini oťuky, ošúchaný spodok. Cena 80€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.