inzercia, predaj, predám, bazár

flasa s poharikmi

Kategória: Sklo, keramika

tenke fukane sklo.nove.0,2l.doveziem bb zv zh.inzerat platny do zmazania
flasa s poharikmi
Podobné inzeráty
Karafa s pohárikmi
Kúpim karafu s pohárikmi podobnú,ako sú na foto.Jedná sa o hrubostenné sklo v rôznych farbách,najradšej komplet s pohárikmi,ale nie je to podmienka!Pošlite prosím foto na E-mail, nie MMS! Foto je len ilustračné!!!
Karafa s pohárikmi
Kúpim karafu s pohárikmi podobnú,ako sú na foto.Jedná sa o hrubostenné sklo v rôznych farbách,najradšej komplet s pohárikmi,ale nie je to podmienka!Foto je len ilustračné!!!
Krčah s poharikmi
Predám porcelanovy krčah s 5timi poharikmi z Karlovych Varov. Výška krčahu-14cm - 8€ Hlinený krčah s 6timi poharikmi. Krčah má odštrbené z okraja, výška 16cm - 5€ V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom.
Karafa s pohárikmi
Kúpim karafu s pohárikmi podobnú,ako sú na foto.Jedná sa o hrubostenné sklo v rôznych farbách,najradšej komplet s pohárikmi,ale nie je to podmienka!Foto je len ilustračné!!!
Retap sklenená fľaša + vrchnáky + obaly
Chodím na týždňovky, takže mám obmedzenú možnosť odosielať zásielky s tovarom. Berte prosím na to ohľad, keď si budete chcieť niečo kúpiť. Osobný odber je možný len cez víkendy. Ďakujem. Predám: Retap sklenená fľaša 300ml - rôzne farby cena 6€ ks 3 Farba vrchnákov: červená, petrolejová, tmavo modrá. Retap sklenená fľaša 500ml - rôzne farby cena 7€ ks 15 Farba vrchnákov: biela, tyrkysová, citrónová, žltá, svetlo zelená, tmavo zelená, petrolejová, marhuľová, oranžová, ružová, malinová, červená, tehlová, sivá, čierna. Retap sklenená fľaša 800ml - rôzne farby cena 8€ ks 12 Farba vrchnákov: biela, mint, žltá, svetlo zelená, tmavo zelená, petrolejová, oranžová, ružová, malinová, červená, tehlová, sivá. Retap karafa 1200ml cena 10 € ks 1 vrchnak v cene, farba bledo modra (azurova) Náhradné vrchnáky Retap - rôzne farby cena 1€ ks 31 Farba vrchnákov: ľadová ks 1 mint ks 2 tmavo modrá ks 2 tyrkysová ks 2 citrónová ks 2 žltá ks 2 svetlo zelená ks 2 tmavo zelená ks 2 petrolejová ks 2 marhuľová ks 2 oranžová ks 2 ružová ks 2 malinová ks 1 červená ks 2 tehlová ks 2 sivá ks 2 čierna ks 1 Korkovo - drevený vrchnák na Retap cena 1,50€ ks 1 Retap - drevený vrchnák na Retap cena 5€ ks 1 Obal na fľašu Retap 300ml - cena 5€ ks 4 Farby: ružová, azúrová, zelená, čierna. Obal na fľašu Retap 500ml - cena 5€ ks 2 Farby: ružová, čierna. Obal na fľašu Retap 800ml - cena 5€ ks 4 Farby: ružová, azúrová, zelená, čierna.
Sklenena fľaša s poharikmi
Sklenena fľaša s pohárik mi vzor hrozno