inzercia, predaj, predám, bazár

FLEXBAR MODRÝ

Kategória: Fitness, jogging

Predám túto zdravotnú pomôcku na tenisový lakeť. Viac pozri link nižšie.

+ Packeta
FLEXBAR MODRÝ
Podobné inzeráty
FLEXBAR, flexbar modrý, flexbar zelený, Thera-Band FlexBar m
Predám športovú pomôcku Thera-Band FlexBar modrý, zelený, na precvičovanie predlaktia. Viac informácií nájdete na stránke K dispozícii je modrý a zelený flexbar. Oba sú nepoužívané, no originál balenie je už iba k zelenému. Cena 10 € za kus, prípadne 10 € za kus plus poštovné. (cena v predajni cca 24 €) Ideálne osobný odber v Dolnom Kubíne, alebo v Ružomberku. andreas.ondrej@ Potrebujete zostať v kondícii kvôli športu, ktorý hráte alebo skrátka iba chcete posilňovať stisk ruky a silu horných končatín pri rehabilitácii či fyzioterapii? V tom prípade vám bude nápomocný masážny valec Thera-Band FlexBar, ktorý je vyrobený z prírodnej gumy. Jeho najrôznejším stláčaním a ohýbaním vytvoríte odpor, ktorý vám perfektne spevní svaly horných končatín. Modrý valec Thera-Band vytvára extra silný odpor a hodí sa nielen pre znovu získanie síl po úrazoch, ale aj k pravidelnému precvičovaniu u profesionálnych športovcov. Prečo sa rozhodnúť pre Thera-Band® FlexBar® účinná liečba tenisového a golfového lakťa výborné výsledky v klinickej štúdii: 81% zníženie bolesti, 72% zvýšenie sily po 7 týždňoch cvičenia lepšie výsledky v porovnaní s tradičnou liečbou jednoduchá a dostupná liečba v domácom prostredí odporúčané odborníkmi
rehabilitacna pomocka Theraband Flexbar Orig. - stupen 5
Predam originalnu rehabilitacnu pomocku Theraband Flexbar, stupen 5. Idealne na posilnenie predlaktia a zapastia, tenisovy a golfovy laket. uplne nove, nepouzite, v original baleni
Predám Kettlebell PG 10kg Modrý UŽ IBA 1 KS
Predám Kettlebell PG 10kg Modrý Powergears v TOP Stave. Na predaj väčší počet náradania pre Home Gym Cena je 30€. Pri rýchlej dohode alebo pri odbere viacerych položiek zo zoznamu možná zľava.
Twist Stepper
HS-055S Noble
s držadlom modrý TOP stav
Predám nový stepper Twist. Viac informácií Nižšie sú technické údaje: Model: HS-055S Noble Účel: pre domáce použitie Nosnosť: 100 kg Rozmery zariadenia: dĺžka 46 cm / šírka 53 cm / výška 125 cm Hmotnosť: 16 kg (v balení) Rozmery nášľapov (pedálov): 33,5 x 14 cm Rozmery držadiel: výška- min: 115 cm/ max: 125 cm, šírka 40 cm Profily držadla: dolné 65 mm, horné 50 mm Nastavenie výšky držadla s úchopmi: 3-stupňové (každých 5 cm) Vnútorná vzdialenosť medzi nohami: 7 cm Dĺžka expandéra: 88 cm ( je možné ho natiahnúť do 180 cm) Producent: Hop-sport Cena: 50 eur Doprava: dohodou Tel. Číslo:
Twist Stepper
HS-055S Noble
s držadlom modrý TOP stav
Predám nový stepper Twist. Viac informácií Nižšie sú technické údaje: Model: HS-055S Noble Účel: pre domáce použitie Nosnosť: 100 kg Rozmery zariadenia: dĺžka 46 cm / šírka 53 cm / výška 125 cm Hmotnosť: 16 kg (v balení) Rozmery nášľapov (pedálov): 33,5 x 14 cm Rozmery držadiel: výška- min: 115 cm/ max: 125 cm, šírka 40 cm Profily držadla: dolné 65 mm, horné 50 mm Nastavenie výšky držadla s úchopmi: 3-stupňové (každých 5 cm) Vnútorná vzdialenosť medzi nohami: 7 cm Dĺžka expandéra: 88 cm ( je možné ho natiahnúť do 180 cm) Producent: Hop-sport Cena: 25 eur Doprava: dohodou Tel. Číslo:
Veslovací trenažér HS-030R Boost
Predávam 100% funkčný veslovací trenažér vhodný na domáce cvičenie. Má 10 záťažových stupňov. Používaný necelý rok a pol. Na zariadení je fajn, že po odcvičení sa dá pekne zložiť a nezaberá veľa miesta. Iba osobný odber. Pri šikovnom jednaní dohoda možná Info o produkte: Veslovací trenažér Boost HS-030R modrý zapája do práce všetky svaly tela: od rúk cez brucho až po lýtka. Vďaka nemu posilníte hrudník, ruky, ramená, brucho, ale aj stehná a lýtka. Záťažové kolesko má hmotnosť 9,5 kg. Veslovací trenažér je vybavený počítačom s LCD displejom. Pre viac informácií: