inzercia, predaj, predám, bazár

Flisové pulóvre

Kategória: Bundy a Kabáty

Čisto nové Unisex flisové pulóvre
Vo farbách Zelená Army a Červená šindel

Cena za balenie (balenie 5kusov) 40€
za kartón (5balení 25kus) 150€
Za 1 kus 10€

Veľkosti Zelená Army M L XXL
Červená š. M L XL XXL
Flisové pulóvre
Podobné inzeráty
Army pulóvre
Čisto nové Unisex flisové pulóvre Vo farbách Zelená Army a Červená šindel Cena za balenie (balenie 5kusov) 30€ za kartón (5balení 25kus) 140€ Za 1 kus 8€ Veľkosti Zelená Army M L XXL Červená š. L XXL
Zimná perová bunda zn. Nike, veľkosť XS
Vhodná pre ženy, dievčatá, chlapcov - ľahučká páperová bunda vo výbornom, bez akýchkoľvek poškodení, originál zn. Nike - kvalitné, detailné prepracovanie - vnútorné vrecko, flísové patenty na rukávoch proti podfúknutiu, sťahovanie v spodnom leme, kapucňa odnímateľná, dá sa stiahnuť šnúrkou - bunda nosená pomenej, na striedačku s inými bundami - praná bola 1x podľa, pokynov výrobcu, v mydle určenom na funkčné páperové odevy Rozmery: - dĺžka rukáva je 69 cm od kapucne plus flísové podšitie, - celková dĺžka chrbta bez kapucne je 61 cm, - šírka cez prsia (v podpazuší) je 45 - 46 cm. - bunda je peknej čiernej farby (fotené telefónom)
Bundy, pulovre....
Predam dva kabáty,dva pulovre,ciapku,baretku,šál.Vsetko v dobrom stave.velkosti zodpovedaju na xxxl. CENA JE ZA VŠETKO SPOLU 15€. Na sms neodpovedam.
Obojstranná bunda S
Tmavomodrá a farebná, vačky z oboch strán, vnútro vačkov flísové, reflexné prvky na farebnej strane na vačkoch a kapucni, dĺžka 67, šírka pod rukávom v kľude 46, dĺžka rukáva 64+9 plece. Cena + poštovné (na dobierku neposielam), prípadne osobne v Bratislava v pracovný deň doobeda po dohode. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
Detská bunda prechodná
Predám detskú prechodnú bundu žltej farby, veľ.na 6-7 rokov(výška 122cm), výborná proti vetru,aj drobnému dažďu, zapínanie na zips,dve bočné vrecká, odnímateľná kapucňa so šnúrkou na stiahnutie, vnútro príjemné flísove
Lyziarska bunda Columbia
Na 14-16 rokov, na vysku cca 160cm,vyborny stav, neposkodene. Ma odnimatelne flisove vnutro