inzercia, predaj, predám, bazár

FLM Polo kožená športovo-turistická kombinéza 42 44 L/XL

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Veľkosť bundy je 42 alebo L, nohavíc je 44 alebo XL v skrátenej dĺžke.
Hodí sa na výšku asi 158-168cm, váhu asi 65-75kg+-.
Nohavice majú skrátenú dĺžku, takže skôr na nižšiu postavu.

Rozmery merané zvonku:
Rameno-rameno: 44cm
Hrudník: 51cm
Rukáv z vnútra: 42cm
Rukáv zvonka: 61cm
Celková dĺžka bundy: 61cm
Nohavice:
obvod pásu: cca 86-100cm (je elastický)
vnútorná dĺžka nôh: 68cm
celková dĺžka nohavíc: 92cm

Dá sa vyskúšať v Senci.
Odoslanie na výdajné miesto Packeta +3€, Balík na adresu +6€.
Kontakt aj cez viber, whatsapp.

Popis:
Dvojdielna dámska kožená kombinéza FLM Polo
Dámsky strih, dlhšia turistická bunda a vyššie nohavice nad pás.
Farebné prevedenie je čierna koža, , elastický prvky.
Vnútro je antialergická polyesterová sieťovina.
Bunda a nohavice sa dajú zopnúť dlhým alebo krátkym zipsom do kombinézy.
Kombinéza má kvalitné pevné CE protektory Safe-max - ramená, lakte, kolená.
Vložený je aj masívny, 4-vrstvový chránič chrbtice.
Masívne zipsy, elastické časti, rozopínateľný spodok gatí.
Decentný vzhľad, veľmi pohodlná vďaka textilným častiam.
Kombinéza je v perfektnom stave, málo nosená.
FLM Polo kožená športovo-turistická kombinéza 42 44 L/XL
Podobné inzeráty
FLM Polo kožená športovo-turistická kombinéza 42 44 L/XL
Veľkosť bundy je 42 alebo L, nohavíc je 44 alebo XL v skrátenej dĺžke. Hodí sa na výšku asi 158-168cm, váhu asi 65-75kg+-. Nohavice majú skrátenú dĺžku, takže skôr na nižšiu postavu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 51cm Rukáv z vnútra: 42cm Rukáv zvonka: 61cm Celková dĺžka bundy: 61cm Nohavice: obvod pásu: cca 86-100cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 68cm celková dĺžka nohavíc: 92cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska kožená kombinéza FLM Polo Dámsky strih, dlhšia turistická bunda a vyššie nohavice nad pás. Farebné prevedenie je čierna koža, , elastický prvky. Vnútro je antialergická polyesterová sieťovina. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť dlhým alebo krátkym zipsom do kombinézy. Kombinéza má kvalitné pevné CE protektory Safe-max - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, 4-vrstvový chránič chrbtice. Masívne zipsy, elastické časti, rozopínateľný spodok gatí. Decentný vzhľad, veľmi pohodlná vďaka textilným častiam. Kombinéza je v perfektnom stave, málo nosená. Čerstvo naimpregnovaná balzámom na kožu.
FLM Polo kožená športovo-turistická moto kombinéza 38 S
Veľkosť bundy aj nohavíc je 38, nohavice majú skrátenú dĺžku veľkosti 38. Hodí sa na výšku asi 158-170cm, váhu asi 53-60kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 41cm Hrudník: 47cm Rukáv z vnútra: 44cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice: obvod pásu: cca 74-82cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 69cm celková dĺžka nohavíc: 94cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska kožená kombinéza FLM Polo Greyhound. Dámsky strih, stredne dlhá bunda a vyššie nohavice nad pás. Farebné prevedenie je jemná čierna koža, elastický prvky, reflexné prvky. Vnútro je antialergická polyesterová sieťovina. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť dlhým alebo krátkym zipsom do kombinézy. Kombinéza má kvalitné pevné CE protektory Safe-max - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, 4-vrstvový chránič chrbtice. Masívne zipsy, elastické časti, rozopínateľný spodok gatí. Decentný športový vzhľad, veľmi pohodlná vďaka textilným častiam. Spodok nohavíc je dosť široký na natiahnutie na čižmy zvonka. Kombinéza je v perfektnom stave, ako nová, bez známok nosenia.
FLM Greyhound kožená moto kombinéza dámska 40 38 M/S
Veľkosť bundy je 40 alebo M, nohavíc je 38 alebo S. Ideálne na výšku asi 160-172cm, váhu asi 57-65kg+- nejaké kilo hore dole. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 41cm Hrudník: 48cm Rukáv z vnútra: 46cm Rukáv zvonka: 59cm Celková dĺžka bundy: 53cm Nohavice: obvod pásu: cca 72-80cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 67cm celková dĺžka nohavíc: 94cm Motooblečenie sa dá vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp, predávam aj iné oblečenie na motorku. Popis: Dvojdielna dámska kombinéza FLM Greyhound Racing. Farebné prevedenie je čierna a biela koža , červené logá a čierny textil - cordura. Vnútro je červená antialergická polyesterová sieťovina. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo krátkym 20cm zipsom do kombinézy. Kombinéza má kvalitné pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny chránič chrbtice. Masívne zipsy, elastické časti, rozopínateľný spodok gatí. Decentný športový vzhľad, veľmi pohodlná vďaka textilným častiam. Ideálna kombinéza na sporttourer, naked, ss. Kombinéza je v super stave, ako nová.
FLM Orange KTM Supermoto kožená kombinéza pánska 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Hodí sa na výšku asi 174-184cm, váhu asi 72-78kg+- nejaké kilo hore dole. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 47cm Hrudník: 50cm Rukáv z vnútra: 49cm Rukáv zvonka: 61cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-90cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 72cm celková dĺžka nohavíc: 98cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska kožená kombinéza FLM Greyhound Supermoto. Farebné prevedenie čierna a KTM oranžová, kombinácia koža-textil. Vnútro kombinézy je antialergická polyesterová sieťovina. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo krátkym 20cm zipsom do kombinézy. Kombinéza má pevné CE protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách. Vložený je aj pevný chránič chrbtice a pevné chrániče bokov. Titanový chrániče na ramenách, lakťoch aj kolenách. Športový strih, bunda má 2 vnútorné vrecká na zips. Masívne zipsy, elastické časti, rozopínateľný spodok gatí, suché zipsy na nalepenie slajdrov. Ideálna kombinéza supermoto, ss alebo naked, vo farbách KTM. Párkrát oblečená, je ako nová.
Kožená 1 - dílná kombinéza FLM Sport / Spidi
Kožená 1 – dílná kombinéza od značky FLM Sport ve velikosti – 50 vhodná na postavu i o číslo menší. Je použitá, velmi dobrý stav. Materiál 1,3 mm silná hovězí kůže, prostorné kožené strečové panely, protektory loktů ramen kolen, zesílení švů, zipy v úrovni lýtek, vnitřní voděodolná kapsa pro možnost uložení peněženky a dokladů, atd. Kožená 1 – dílná kombinéza od značky Spidi ve velikosti – 50. Použitá, dobrý stav viz. foto. Cena 145 Euro.
FLM Greyhound pánska kožená moto kombinéza L 52
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Hodí sa na výšku asi 176-186cm, váhu asi 78-86kg+- nejaké kilo hore dole. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 50cm Hrudník: 55cm Rukáv z vnútra: 52cm Rukáv zvonka: 65cm Celková dĺžka bundy: 66cm Nohavice: obvod pásu: cca 82-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 75cm celková dĺžka nohavíc: 102cm Motooblečenie sa dá vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp, predávam aj iné oblečenie na motorku. Popis: Dvojdielna pánska kožená kombinéza Greyhound . Farebné prevedenie čierna a biela koža, miestami perforovaná. Vnútro kombinézy je antialergická polyesterová sieťovina. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo krátkym 20cm zipsom do kombinézy. Kombinéza má pevné CE protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách. Protektory sú výškovo nastaviteľné. Športový strih, bunda má 1 vnútorné vrecko a 2 vonkajšie, nohavice 2 vrecká na zips. Masívne zipsy, elastické časti, rozopínateľný spodok gatí, suché zipsy na nalepenie slajdrov. Ideálna kombinéza supermoto, ss alebo naked. Kombinéza je málo nosená, vo výbornom stave.