inzercia, predaj, predám, bazár

Fomei Leader HP 8x56

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam dalekohlad Fomei Leader HP 8x56 cena 180€ plus dohoda pošlem aj na dobierku.
Fomei Leader HP 8x56
Podobné inzeráty
Predam dalekohlad Fomei Leader 8x56 LEADER
Ďalekohľad LEADER DCF konštrukcie pre náročnych užívateľov, kategórie High resolution, polycarbonové telo, plnený suchým dusíkom, vodeodolný, prachuvzdorný, šošovky s Phaze MC-multicoating, Bak4 hranoly, centrálna dioptrická korekcia. Technické parametre: Zväčšenie 8 Priemer objektívu 56mm Zorný uhol 6,1° Zorné pole v 100 m 107m Minimálna ostriaca vzdialenosť 3m Relatívna svetelnosť 49 Optický výstup 7mm Sklo hranola BaK4 Úprava šošoviek FMC Dioptrická korekcia ± 3dpt Statívový závit áno Šírka 145mm Dĺžka 165mm Hmotnosť 1060g neposkodeny, ani raz nepadnuty, nevyuzity. dohoda mozna. iba osobne.
puskohlad Fomei 8x56
predam puskohlad Fomei 8x56 FOREMAN HTC IR-SF (G4), len nastreleny, nepouzivany.
Ďalekohľad Fomei
Predám ďalekohľady Fomei Leader 8x56. Ďalekohľady sú veľmi málo používané. Mám 3ks. Osobný odber alebo dobierka.
Leica Geovid 8x56 HD-B ďalekohľad s diaľkomerom
Predám ďalekohlad Leica Geovid 8x56 HD-B v 100% stave (mal som ho asi 3x na poľovačke..) Leica Geovid 8x56 HD-B je úplnou novinkou medzi ďalekohľadmi s diaľkomermi. V tomto novom modeli sa spoločnosti Leica podarilo spojiť výnimočnú optiku s maximálnou kompaktnosťou a vynikajúcim meraním vzdialeností. Preferujem osobný odber Pri rychlom jednani mozna dohoda na cene
Ďalekohlad 8x56
Predám Fomei 8x56 ako nové.
Puškohlad predaj
Predám puškohlad značky Fomei Foreman XLD 1,7-10x42,osnova G4 kríž s bodkou ktorá sa dá osvetliť v 16 intenzitách jasu, v noci vôbec neosvetluje tubus, tak ako je na fotke komplet s krytkami aj neoprénovým puzdrom, bez montáže, ešte 3 roky v záruke, stav noveho, výborná svetelnost aj za šera, jedná sa o najvyšiu radu puškohladov zn. Fomei, záručný a pozáručný servis Hradec králové. Cena 335€, možna dohoda, momentálne sa predáva okolo 460e bez doplkov ktoré ja ponúkam s puškohladom /výklopná krytka, neoprénový návlek/ najlepšie osobný odber, poprípade pošlem poštou. Dôvod predaja je kúpa termovizie, inak mám na ostaných zbraniach taktiež Fomei a velká spokojnosť, odolné voči nárazom, poškriabaniu atd. pomer cena kvalita je vynikajúci.