inzercia, predaj, predám, bazár

FORD ASPIRE 1,3 automatic

Kategória: Veterány

Predám FORD ASPIRE 1,3 automatic rv.1995 najazdené 65 000 míľ. Auto bolo v roku 1997 dovezené cez Maďarsko z Californie, je k nemu kompletná dokumentácia od kúpy preclenia až po všetky schvaľovovačky a povolenia na Slovensku.
Motor Mzda B8, prevodovka 3 st. automat. Nová TK, EK, KO, po výmene oleja filtrov sviečok, káblov a hlavy rozdeľovača. Korózia na zadných falcoch a chyby pôvodného laku.
Vhodné na renováciu tuning RAT-STYLE alebo len vozenie tak ako je.
Rozteč diskov 4x100. K autu sú letné aj zimné pneumatiky na originál diskoch. Výmena možná len motocykel ČZ.
FORD ASPIRE 1,3 automatic
Podobné inzeráty
Jawa 350/360 automatic
Na stavbu tohto unikátneho motocykla ponukam súbor najdôležitejších,nezohnatelnych dielov a to viko spojky+ hriadel na štart a riadenie rýchlosti,ďalej komplet spojku ale z 250 automatic (dá sa ľahko prerobiť na 350) a originál starý neplatný CS TP 360 v ktorom je uvedené číslo motora 360-100xxx tak ako ma originál automatic mať...vyrobených 1100 kusov NEROZPREDAVAM...kontaktovať poprosím len vážny záujem, cenová predstava je min. 1500e
Jawa AUTOMATIC kúpim diely
Mám záujem o kúpu dielov do spojky jawa automatic, popripade aj celú motorku jawa 350 automatic či samotny motor aj bez automatickej spojky. Za ponuky vopred ďakujem.
Jawa AUTOMATIC kúpim
Mám záujem o kúpu dielov do spojky jawa automatic, popripade aj celú motorku jawa 350 automatic či samotny motor aj bez automatickej spojky. Za ponuky vopred ďakujem. ( automatik )
Jawa 250 automatic
Prodám jawu 250 automatic. Spojka není origo, motor je z výroby bez čísla. Moto jde nastartovat a projet jinak na komplet GO. Moto řádně odhlášeno viz. foto. V TP číslo motoru pro automatic. Pro více info prosím jen volejte na SMS, mail, watsapp neodpovidam.
Plagáty FORD
Predám plagáty na foto. Cena 10€/ks A1(cca. 84x60cm), 15€ za A0(cca. 120x80cm). Sú vo veľmi dobrom stave, sem tam na niektorých nejaký kus natrhnutý/pokrčený kraj ale nič vážne. Vhodné pre fanúšika značky, na výzdobu garáže a pod... 1-Ford Focus I A1 2-Ford Tranzit A1 3-Ford Mondeo A1 4-Ford Mondeo A0 (2ks) 5-Ford Tranzit A0 6-Ford Tranzit A1 7-Ford Ka A1 Cena spolu naraz (8ks) je 60€ prípadne osobitne za hore uvedené ceny. Je ich viac rôznych ako na foto ale nedá sa tu pridať viac foto - samozrejme pošlem mailom. Kontaktovať prosím na mail - maxxgeko@ (tel. č. je nefunkčné)prípadne nechajte kontakt a ozvem sa. Občas viem zabezpečiť odvoz na rôzne miesta - LV,BB,ZV,LC,RS,RV,KE..treba sa spýtať, prípadne pošlem na dobierku.
1972 Mercedes Benz 220 Automatic W115 /8
1972 Mercedes Benz 220 Automatic W115 /8. Velmi pěkně zrenovovaný exemplář s automatickou převodovkou. Atraktivní modrý interiér, jedná se o původní verzi před modernizací v roce 73. Automobil ve skvělém stavu jak po technické tak po vizuální stránce. Zajišťujeme A-Z : - testování historických vozidel(vyšší hodnota vozu, úlevy na pojištění a daních) - přepravu vozidla kamkoli v rámci ČR - skladování vozidel(krytá stání s dohledem 24/7) - ochranu Vašeho vozu (GPS vyhledávání) - renovace a soutěžní úpravy - servis a pick-up servis - SPZ na přání - konzultace a plánování - pravidelné soukromé akce i firemní eventy - záruky na vybrané exempláře Cena: 399 000Kč Seriózní zájem je vítán, prohlídka je možná po dohodě - nejsme autoprodejce/bazar. Vůz je pečlivě uschován v ideálních podmínkách našeho privátního skladu, kde si jej můžete v klidu prohlédnout, vyzkoušet, nehledě na venkovní počasí. V případě dotazů se na nás, prosím, obracejte. Hezký den přeje klub historických vozidel