inzercia, predaj, predám, bazár

Forma Emile Henry

Kategória: Sklo, keramika

Predam zanovnu formu na pecenie chleba znacka Emile Henry Ako bonus dve porcelanove tacky
Forma  Emile Henry
Podobné inzeráty
Keramický hrniec Tajine 3,5 L - EMILE HENRY
Hrniec na tajine je použitý asi 2x, je v bezchybnom stave - ako nový. Keramický riad nazývaný tajine pochádza zo severnej Afriky a v poslednej dobe si našiel veľkú radu priaznivcov, kónický tvar vrchnej časti je ideálny pre cirkuláciu a kondenzáciu pary – mäso tak zostane krásne šťavnaté. Inšpirujte sa celým radom pomerne jednoduchých receptov, ktoré vďaka technológii tajine dajú vzniknúť lahodným a nevšedným pokrmom. Prečítajte si o tom, ako pripraviť kuracie mäso tiež na našom blogu. Rozmery: priemer: 35 cm výška: 25 cm (vrátane poklopu) objem: 3,5 l Keramika Flame®Emile Henry Vhodná na varenie na plynové, elektrické, sklokeramické či halogénovej varnej doske Je možné použiť na porciovanie v nádobe a následné servírovať pri stole Keramika akumuluje nielen teplo, ale aj chlad, udrží tak jedlo dlhšie pri požadovanej teplote Odolná voči nárazom alebo poškrabaniu aj voči teplotným šokom pri teplotách -20 °C až +250 °C Po vybratí z mrazničky môžete rovno vložiť do vyhriatej rúry, keramika nepopraská Je možné používať v mrazničke, rovnako tak ako v mikrovlnnej rúre aj rúre klasickej až do +290 °C Vyrobená z prírodných materiálov, neobsahuje olovo, kadmium či nikel Vďaka dokonale dokonale hladkej glazúre sa jednoducho čistí, je možné umývať v umývačke riadu 10-ročná záruka vzťahujúca sa na výrobné chyby Prečo keramika Emile Henry? Emile Henry je rodinná firma, ktorá tradičnej keramike dáva nový rozmer. Inšpiruje sa francúzskym umením žiť a láskou k vareniu. Pri výrobe keramiky využíva precízne ručné práce a krásne farby a glazúry prírodných tónov, ktoré sa hodia takmer do každej kuchyne. Riad značky Emile Henry nie je iba funkčný, ale taktiež vďaka nadčasovému dizajnu skvelo vyzerá na prestretom stole. LEN OSOBNÝ ODBER V BRATISLAVE (NIVY), PRÍPADNE PO DOHODE PRIVEZIEME.
Keramická misa s motívom srdiečok červená
Keramická misa s motívom srdiečok priemer 29 cm, výška 14 cm séria Hearts Mason Cash značky Emile Henry.
Cibulák nový 6x hrnček Henry cca 3dcl
Predám nový porcelán cibuľový vzor / cibuliak / Zwiebelmuster 6x hrnček Henry cca 3dcl - 36 € nové !!! , nepoužité, nepoškodené aj s originál krabicou posielam poštou, alebo zásielkovňou telefonujte , píšte dole do formulára, alebo email pošlite klikni na moje meno, uvidíš všetky moje ponuky aktuálne do zmazania
Krásna forma Nordic Ware z liateho hliníku
Úžasná nová forma na bábovku v tvare kvetu od Americkej značky Nordic Ware. Pevná kvalitná forma z liateho hliníku. Ešte originál zabalená. Objem formy je cca 2,4L - je na veľkú bábovku pre celú rodinu. Pôvodná cena bola 53€, predávam za 40€ lebo z vonkajšej strany je jeden mini škrabanček ktorý vidno len zblízka. Dostala som ako darček, už dve formy od Nordic Ware mám sú perfektné. Túto predávam lebo je pre mňa príliš veľká. Kupovaná tu:
Keramická forma na pečenie baránok veľkonočný
Keramická forma na pečenie baránok. Forma sa skladá z 2 častí, povrch formy má hnedú glazúru. Dĺžka 28 cm, výška 10 cm Cena: 25 eur + pošta Kontakt alexandrita.kovacova@
3 tortové formy na pečenie
predám tri formy na pečenie, forma 20 cm, 2€ (používaná) forma 22 cm, 4€ (nová) forma 26 cm. 5€ (nová) Alebo predám celú sadu troch foriem za 6 €+ poštovné.