inzercia, predaj, predám, bazár

Forma na koláč

Kategória: Sklo, keramika

Predám formu na koláč s kačacím vzorom
Forma na koláč
Podobné inzeráty
Podnos na koláč
Predám krásny, ťažký sklenený podnos na podlhovastý koláč z ručnej výroby. Rozmery 39x15,5cm, hrúbka 1,5cm. Podnos je v čistom, bezchybnom stave. Moje inzeráty sú vždy AKTUÁLNE. Predaj od súkromnej osoby. Na inzerovaný tovar neposkytujem garanciu. Tovar kúpite, ako je v inzeráte uvedený, alebo osobne obhliadnutý. Kúpený tovar nie je možné vrátiť, ani vymeniť. Platba v hotovosti pri kúpe, alebo prevodom vopred na bankový účet do 3 dní. Tovar odosielam do 24 hod. po obdržaní vašej platby doporučene, o stave odoslania informujem. Na dobierku neposielam.
Misa na koláč
Predám krásnu, ťažkú sklenenú misu na podlhovastý koláč z ručnej výroby. Rozmery 39x15,5cm, hrúbka 1,5cm. Misa je v čistom, bezchybnom stave. Moje inzeráty sú vždy AKTUÁLNE. Predaj od súkromnej osoby. Na inzerovaný tovar neposkytujem garanciu. Tovar kúpite, ako je v inzeráte uvedený, alebo osobne obhliadnutý. Kúpený tovar nie je možné vrátiť, ani vymeniť. Platba v hotovosti pri kúpe, alebo prevodom vopred na bankový účet do 3 dní. Tovar odosielam do 24 hod. po obdržaní vašej platby, o stave odoslania informujem. Poštovné náklady hradím ja. Na dobierku neposielam.
Misa na koláč
Predám krásnu, ťažkú sklenenú misu na podlhovastý koláč z ručnej výroby. Rozmery 39x15,5cm, hrúbka 1,5cm. Podnos je v čistom, bezchybnom stave. Moje inzeráty sú vždy AKTUÁLNE. Predaj od súkromnej osoby. Na inzerovaný tovar neposkytujem garanciu. Tovar kúpite, ako je v inzeráte uvedený, alebo osobne obhliadnutý. Kúpený tovar nie je možné vrátiť, ani vymeniť. Platba v hotovosti pri kúpe, alebo prevodom vopred na bankový účet do 3 dní. Tovar odosielam do 24 hod. po obdržaní vašej platby, o stave odoslania informujem. Na dobierku neposielam.
Misa na koláč
Predám krásnu, ťažkú sklenenú misu na podlhovastý koláč z ručnej výroby. Rozmery 39x15,5cm, hrúbka 1,5cm. Podnos je v čistom, bezchybnom stave. Inzerát je aktuálny do zmazania. Predaj od súkromnej osoby. Na inzerovaný tovar neposkytujem garanciu. Tovar kúpite, ako je v inzeráte uvedený, alebo osobne obhliadnutý. Kúpený tovar nie je možné vrátiť, ani vymeniť. Platba v hotovosti pri kúpe, alebo prevodom vopred na bankový účet do 3 dní. Tovar odosielam do 24 hod. po obdržaní vašej platby, o stave odoslania informujem. Poštovné náklady hradím ja. Na dobierku neposielam.
Krásna forma Nordic Ware z liateho hliníku
Úžasná nová forma na bábovku v tvare kvetu od Americkej značky Nordic Ware. Pevná kvalitná forma z liateho hliníku. Ešte originál zabalená. Objem formy je cca 2,4L - je na veľkú bábovku pre celú rodinu. Pôvodná cena bola 53€, predávam za 40€ lebo z vonkajšej strany je jeden mini škrabanček ktorý vidno len zblízka. Dostala som ako darček, už dve formy od Nordic Ware mám sú perfektné. Túto predávam lebo je pre mňa príliš veľká. Kupovaná tu:
Keramická forma na pečenie baránok veľkonočný
Keramická forma na pečenie baránok. Forma sa skladá z 2 častí, povrch formy má hnedú glazúru. Dĺžka 28 cm, výška 10 cm Cena: 25 eur + pošta Kontakt alexandrita.kovacova@