inzercia, predaj, predám, bazár

Formy na pečenie medvedie lapky , madlenky

Kategória: Potraviny

Predám formy na pečenie
Medvedie tlapky
Madlenky
Rozmer 39x26cm
3 kusy , nové nepoužívané
cena za 1 kus
Formy na pečenie medvedie lapky , madlenky
Podobné inzeráty
Predám silikonove formy na pecenie (detsky motiv)
Predám tieto silikonove formy na pecenie s detským motívom, vid obrázky. Cena jednej formy 4 €. Výhody silikónových foriem na pečenie: pružné a skladné pečenie je rýchle a rovnomerné sú tvarovo stabilné - aj po naplnení sa nedeformujú vďaka hrúbke materiálu odolné - znesú teplotu v rozmedzí od -40 ° C do +230 ° C nepreberajú vôňu ani chuť použitých potravín bez prácneho vymazávania a vysypávania možno ich vložiť do mrazničky aj do mikrovlnnej rúry sú vhodné do umývačky Po dohode viem doviezť do okolia alebo poslať poštou. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Pri kúpe viacero veci,dohoda na cene.
Vianočne suche pečivo
Ahojte pečenie je mojou veľkou záľubou a pre to vam rada upečiem na vianoce rozne bud mix krabice alebo podla vlastneho vyberu. Môj výber je z medvedie labky,linecke koláčiky, vanilkove alebo orechove rohličky, kokosové, marlenka a rafaelo gule, šamrolky. A aj niečo slane upečiem pizzove cesnakove alebo podla priania slimaky tycinky, pagače ,syrove, oškvarkove, bryndzove. Linecke kolačiky 60 kusov 18 eur Medvedie labky 60 kusov 18 eur Vanilkove rohličky 60 kusov 18 eur Ostatne info do mailu alebo cez telefon. Odber možny Martin po dohode okoli dedin dovezieme.
Silikónové formy
Predám tieto tri silikónové formy na pečenie, použité 1x. Cena za všetky spolu. Formy, pečenie,silikon, bábovka
Retro formičky na kolíče.
Ponúkam retro formičky na koláče, iným menom používané ako medvedie labky. Sú rôzne formy ako na fotkách, či mačka,rybičky, zajace, motýle, oriešky atd. Sú očistené- prevarené, sú medzi nimi aj nové - nepoužité.Celkovo 165 ks, ale dám aj napoli. Cena za kus 0.90.-. centov .
Formy na syr
Predám formy na syr, vhodné na čerstvé syry. 19 kusov, priemer formy je 20 CM a výška je 11 CM. Cena je za všetky.
FIMO Silikónová forma Veľkonočný vzor NOVÁ
FIMO silikónová forma s veľkonočným vzorom je využiteľná s rôznymi materiálmi. Nielen s FIMO hmotou a FIMO Air, ale aj s mydlovou hmotou alebo voskom na výrobu sviečok. FIMO silikónové formy majú potravinársky atest, čo znamená, že ich môžete naplniť aj čokoládou, marcipánom, želé či zmrzlinou. Obsahuje 17 rôznych vzorov Vhodná aj na potraviny, čokoládu, zmrzlinu, vosk nebo mydlovú hmotu Odolná proti teplu i mrazu (-15C do +80C) a má extrémne dlhú životnosť Flexibilita formy, umožňuje ľahké oddelenie hmoty od formy a tým vytvára presné obrysy motívov na dokonalé detaily. Veľkosť 285x200 mm