inzercia, predaj, predám, bazár

Foto stvôl / “kútik”

Kategória: Ostatné

Predám kompletný foto kuťik na fotenie produktov.

Starý cca 1 rok.

Balenie je kompletne a obsahuje aj plastovú podložku ktorá sa zachytáva na konštrukciu ( úchyty SÚ súčasťou balenie )

Momentálne je foto kút rozložený, zabalený a pripravený pre nového fotografa. Rozmery cca šírka 120cm dĺžka 150cm, výška podľa rozloženia cca do 190cm.

Cena dohodou
Foto stvôl / “kútik”
Podobné inzeráty
Detský kútik na predaj
Dobrý deň, mám na predaj detský kútik. Kútik chcem len predať, nemám záujem o prenájom. Kútik sa nachádza v OC Váh - Hlohovec. Obhliadky možné každý deň. Firma Vám ho zloží, odvezie a postaví podľa vašich predstáv.
Foto budka / Foto kútik
Ponúkam na predaj kompletný profesionálny SET FOTO - BÚDKA/ FOTO KÚTIK s pozadím, rekvizitami, statívy, osvetlenie, soft box + záblesk, tlaciareň pre okamžitú tlač fotogeafií ... Vhodná na SVADBY, PÁRTY rôzneho charakteru, PLESY, STUŽKOVÉ ... - Foto búdka je nová, vyrobená na zákazku a osadená značkovými komponentmi - používaná leto 2022 / Fotoaparát Canon EOS 1300D + širokouhlý Objektív, Dotykový 15" monitor, nechýbajú vonkajšie usb porty na pripojenie tlačiarne, príslušná elektro kabeláž, originálny nosný kovový statív, ochranné + dizajnové lišty, / rozmer foto búdky výška 55cm - šírka 50 cm - hĺbka 34 cm, samotná výška sa dá regulovať... Srdcom FotoBudky je vo vnútri umiestnený výkonný PC /Lenovo pc i7, 128 ssd disk, 8 GB ram/ s win pro 10 Foto Búdka je vybavená aj originálnym a licencovaným software s predrobenou grafikou na rôzne akcie. Komponenty: - profi tlačiareň /+ fotopapier na cca 800 fotografií - Zábleskové svetlo + odpalovač - Kompletný statívový set na foto - pozadie - 2x Profesionálne pozadie /kvetový vzor/ - Rupsak na záblesk, kabeláž ... - Statívy ku záblesku + dáždnik + softbox - samozrejmosťou sú aj rekvizity /tabuľky s nápismi cca 80 ks, klobúky, masky ... + rekvizity pre deti / 100% stav, tým že je FotoBudka úplne nová / používaná leto 2022, tak bez akéhoľvek poškodenia Zapnúť a fotiť Osobný odber z vyskúšaním a kompletným zaškolením samozrejmosť Pre viac informácií poprosím napísať email.
Stvôl na hornú frezu ( masívny)
Stvôl na hornú frezu ( masívny) miery 750x950mm hrúbka stolu 7,7mm
Stvôl
Predám jedálenský okrúhly stvôl krásny vyrezávaný z dreva.
Stvol na masaze
Zach.stvol na masaze cierne prevedenie bez poskodenia bez otvoru na tvar ocelova konstrukcia cierna kozenka nestavytelna vyska
Predam kadibudku a stvol masiv
Predam kadibudku nová 250 e stvol masív 130 e možnosť dovozu