inzercia, predaj, predám, bazár

Fracomina pletené saty - nove

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám šaty zn. FRACOMINA, nové s visackami, veľkosť M, povodna cena 135 eur. Biela je krémová.
Fracomina pletené saty - nove
Podobné inzeráty
Fracomina saty
Predam pletene saty znacky Fracomina. Oblecene 1x, nevynosim, preto posuvam dalej. Sedia krasne na postave, su s opaskom ale daju sa nosit aj bez. Stav je 100%, ako nove. PC 132 €. Predam za 100€
Predam viacere damske saty velkost 34-36 - zimne V
Predam parkrat oblecene, ciste, neposkodene damske saty - pletene, hrubsie, na jesen, zimu - na postavu velkosti cca 34-36 prip. 38: 1. FOTO SPODNA RADA: - sivo-maslove, stredny rukav, dole maslova cipka, Phildar, 10e - tmavosive hrube saty, kratky rukav, siroky padajuci golier, Blind Date, 34, 12e - svetlosive jemne melirove do cierna-biela, tensie, stredny rukav, Forever21, 12e - sive tkane pasikove saty, dlhe rukavy, V vystrih, Stork Babe, 10e 1. FOTO VRCHNA RADA: - volnejsie sive saty, jemne tkane lesklou nitou, kratky rukav, casual, nie pletene, Mohito, S, 10e - bordove hladke obtiahnute saty, nie pletene, dlhy rukav, H&M, XS, 10e Moznost vyskusat, predam vacsie mnozstvo siat velkost 36, vhodne aj do obchodu, pozrite dalsie moje inzeraty - vsetko oblecenie na postavu cca 34-36 prip 38 Moznost vyskusat v BA Ruzinove pri odbere vacsieho mnozstva veci mnozstevna zlava vhodne aj na predaj do obchodu s oblecenim PROSIM VOLAT - CEZ PRACOVNE DNI PO 16.00 ALEBO CEZ VIKEND, NA SMS NEREAGUJEM
Luxusné biele šaty Fracomina
Nádherné luxusné šaty Fracomina z novej kolekcie Jar/leto 2023. Šaty majú opasok a krásne zlate gombíky. Sú vhodné na bežné nosenie ale kľudne aj na nejakú oslavu. Šaty sú úplne nové s visačkou. Veľkosť Xs. Pôvodná cena bola 206€.
Šaty so zvieracím motívom Fracomina
Fracomina čiernobiele šaty so zvieracím motívom. Šaty sú z aktuálnej kolekcie a už nedostupné. V páse majú gumičku a naspodu ako aj na rukáve majú volány. Výstrih je do V a majú aj spodničku. Veľkosť je XS. Mala som ich raz na sebe a pôvodná cena bola 160€.
Košeľové šaty Fracomina
Košeľové šaty Fracomina asymetrického strihu. Šaty majú aj opasok, ktorý sa dá kľudne aj vymeniť za iný. Mala som ich iba raz na sebe. Pôvodná cena bola okolo 150€.
Fracomina saty - nove
Predám šaty zn. Fracomina, nove s visackami, veľkosť M, povodna cena 149 eur.