inzercia, predaj, predám, bazár

Francúzska barla

Kategória: Zdravie a krása

Darujem za odvoz francúzsku barlu
Francúzska barla
Podobné inzeráty
Barla francúzska nastaviteľná hliníková s pružnou rukoväťou
Predám 2 ks francúzske barly THUASNE Globe-Trotter+ (W2017). Pomôcka umožňuje osobe s dočasne alebo trvalo zníženou mobilitou uľahčiť presun za pomoci dodatočnej podpory. Vhodná na použitie v interiéri aj exteriéri. Má v sebe integrovanú červenú odrazku. Doporučená pre užívateľa s výškou od 148 do 192 cm. Konštrukcia: hliník Opierka predlaktia: polypropylén Rukoväť: polypropylén + termoplastický elastomér (v ohybnej časti) Nadstavec: PVC Hmotnosť barly: 560 g Indikácie Pooperačná a poúrazová podpora. Svalová slabosť, neuromuskulárne ochorenia, nestabilita, strata rovnováhy, artróza dolných končatín. Degeneratívne ochorenia dolných končatín. Kontraindikácie Nie je vhodná pre osobu s hmotnosťou > 150 kg. K dispozícii aj návod na použitie v elektronickej forme (PDF). Možný len osobný odber v Bratislave – Vrakuňa (neposielam poštou ani kuriérom). Cena: 7 EUR/ks (14 EUR za obidve barle) Kontakt: 0948 477 867
Francúzska barla sivá k nákupu zadarmo
Predám šedú francúzsku barlu. Zadarmo k nákupu nad 12 eur z mojich inzerátov alebo predám za 3 eurá. Prosím volať , nie sms. Ďakujem. Pozrite si aj moje ostatne inzeráty, možno vás niečo zaujme. Modrú už nemám .
FRANCÚZSKA BARLA
Predám francúzske barle, 4ks, minimálne používané v stave nových, nastaviteľná dĺžka, odrazové sklíčko. Písať email. Cena je za kus. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA.
FRANCÚZSKA BARLA
Predám francúzske barle, 2ks, minimálne používané v stave nových, nastaviteľná dĺžka, odrazové sklíčko. Ideálne osobné prevzatie v Bratislave. Písať email. Cena je za kus. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA.
Vychádzková palica skladacia s integrovanými odrazkami
Predám spoľahlivú a praktickú pomocnú skladaciu palicu – barlu s nastaviteľnou dĺžkou v 7-mich rozmeroch, určenú pre uľahčenie pohybu. Pri zníženej mobilite slúži ako opora pri vstávaní či chôdzi. Teleskopicky výsuvný vrchný diel s ergonomicky tvarovanou rúčkou umožňuje túto podpornú palicu nastaviť do požadovanej dĺžky v rozmedzí od 94 do 82 cm po 2 cm. Pomocnú palicu je možné jednoducho zložiť a uložiť do tašky, košíka na bicykli alebo väčšieho vrecka kabátu. Nízka hmotnosť a kompaktný rozmer po zložení toto všetko umožňuje, palicu môžete mať poruke všade tam, kde to len potrebujete. Jednotlivé časti palice vyrobené z duralu sú navzájom pospájané gumou, aby nedošlo k ich strate. Palica je na oboch stranách rukoväte vybavená integrovanou červenou odrazkou, čo zvyšuje Vašu bezpečnosť za zníženej viditeľnosti. Barla je zo spodnej časti opatrená protišmykovo-ochranným kontaktným prvkom, ktorý zabraňuje neželanému skĺznutiu palice a chráni interiérové podlahy pred poškodením. Možný len osobný odber v Bratislave – Vrakuňa (neposielam poštou ani kuriérom). Cena: 10 EUR Kontakt: 0948 477 867
Trojbodová barla
Cena 10€