inzercia, predaj, predám, bazár

FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov KOMINAROM.

Kategória: Remeselné a stavebné práce

✅Predstavte si, že ste sa po dlhom zvažovaní rozhodli opraviť komín. Do rekonštrukcie ste investovali svoje peniaze dúfajúc, že konečne budete mať bezpečný domov, nebudete sa musieť už viac báť usádzania a vyhorenia sadzí. Navyše ste si hovorili, že vaše peniaze sa vám za pár rokov vrátia prostredníctvom úspor na palive.
Avšak po pár týždňoch zisťujete, že problémy s komínom nekončia a vy ste vyhodili peniaze „hore komínom“.
Frézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou.

✅Samotné vyfrézovanie a vyvložkovanie kvalitnými certifikovaný vložkami, ešte NIE JE zárukou, že budete mať dobre opravený a zrekonštruovaný komín.

Dôležité je, aby PRÁCA bola prevedená:
- KVALITNE
- ODBORNÍKMI
bez snahy, čo najnižšie znižovať cenu nedodržaním technických postupov a nemontovaných dôležitých súčastí komína.

Po vyfrézovaní komín vložkujeme žiaruvzdornými vložkami 1:4404/1:4301/1:4828, čo vám zabezpečí:
- dlhú životnosť komína
- komín nebude dechtovať
- nepresakovanie dymu do materiálu
- bezpečnosť
- neusadzovanie sadzí a ich následné vyhorenie

Pri PRÁCI dbáme na to, aby bola:
- kvalitná a profesionálna
- načas
- bez zbytočný prieťahov a čakania
- podľa dohodnutých podmienok

Overte, že sme odborníkmi vo svojom remesle na obhliadke ZDARMA. Stačí iba zavolať alebo napísať a dohodnúť si termín, ktorý vám vyhovuje. SÚČASŤOU obhliadky je aj vyhotovenie nezáväznej cenovej ponuky.
FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov KOMINAROM.
Podobné inzeráty
FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov originál KOMINAR
Vyriešime váš problém s komínom, ak: ✅dechtuje ✅neťahá ✅zanáša sa ✅praská FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov originál KOMINAROM. Nevolajte živnostníkov a iné firmy volajte len kominára s praxou. Frézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou. Frézovanie a vložkovanie je LACNÝM a RÝCHLYM riešením, ktoré predĺži životnosť vášho komína o cca 30 rokov. Ďalšími výhodami sú takmer okamžitý ťah komína, neusadzovanie sadzí, úspora na palive a zvýšenie bezpečnosti komína, aj vášho domu. Frézujeme a vložkujeme: - materiály: betón, tehla, šamot - vyosené a krivé komíny ZDARMA vypracujeme cenovú ponuku. DOPRAVA až k vám je zdarma. Frézujeme a vložkujeme po celom Slovensku.
FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a Čistenie komínov originál KOMINÁR
✅✅✅Nevolajte stavebných živnostníkov alebo firmy, volajte originál KOMINÁRA s praxou. Získate tak odborné práce a potrebné tlačivo o vykonaní odbornej prehliadky komína KOMINÁézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou. Frézovanie a vložkovanie je tým NAJLACNEJŠÍM a NAJVÝHODNEJŠÍM riešením, ak potrebujete opraviť a zrekonštruovať váš komín. Avšak neodborne prevedená práca narobí viac škody, ako prinesie úžitku. Preto je potrebné vykonanie prác spojených s frézovaním a vložkovaním komína zveriť do rúk odborníkov. Potom si budete užívať výhody, ktoré sa vám vrátia v podobe: - ÚSPOR NA PALIVE - DLHEJ ŽIVOTNOSTI KOMÍNA - JEHO ĽAHKEJ ÚDRŽBE - VÄČŠEJ BEZPEČNOSTI Pri vložkovaní používame certifikované žiaruvzdorné vložky, ktoré vďaka rýchlemu zahriatiu materiálu zabezpečujú takmer OKAMŽITÝ ŤAH komína. Aby sme zabezpečili dlhú životnosť komína a ochránili ho pred poškodením v cene komína sa nachádza aj KOMÍNOVÁ STRIEŠKA a PROTIDAŽĎOVÝ KRYT. ZAVOLAJTE nám alebo NAPÍŠTE mail a dohodnite si obhliadku a vypracovanie cenovej ponuky ZDARMA a to bez ohľadu na to, či sa nakoniec rozhodnete pre nás.
Frézovanie komínov,  vložkovanie komínov
Ponúkame frézovanie, vložkovanie, čistenie a servis komínov. Vykonané dielo odovzdáme s revíziou pre poisťovňu. Ponúkame fasádne nerezové komíny. V prípade záujmu informácie na t.č. .
Frézovanie a vložkovanie komínov
Ponúkame profesionálne frézovanie a vložkovanie komínov ako aj dodávku a montáž trojvrstvových nerezových a keramických komínov. Nerezové komínové systémy Schiedel /Nemecké/ - najlepšej kvality v Európe - záruka 10 rokov Keramické komínové systémy Schiedel /Nemecké/ - záruka 30rokov. Cena frézovania je 25Eur/meter Zľava na komíny Schiedel 25% Kontakt: MAKOM, s. r. o. Milochov 116 017 06, Považská Bystrica Tel: Email: info@ web:
Vložkovanie komínov
Realizujeme vložkovanie komínov nerezovým systémom.Robime vložkovanie šamotových aj azbestových komínov bez frézovania. Ak máte záujem o vyvlozkovanie komína stačí zavolať a dohodnúť si obhliadku prípadne termín realizácie a cenu.
POSTAVÍM KRB, KRB, STAVBA KOMÍNOV ,VLOŽKOVANIE KOMÍNOV
Montáž krbov krbové vložky Kobok, Kratki,Bef... 650 izolačný 750 šamotový krb pecí, komínov Schiedel, Leier, Stadreko 50 euro meter 3 plášťové fasádne nerez komíny hr.0,8 mm 350 euro montáž Vložkovanie komínov nerez vložkami 0,8 mm 250,-euro montáž Zapájanie krbových kachlí 100,-euro montáž Juraj