inzercia, predaj, predám, bazár

Froddo barefoot platenky

Kategória: Topánky, obuv

Nové, nenosené platenky. Veľkosť 39, ale je podľa mna väčšia ako iné značky, pozrite si priloženú velkostnu tabuľku. Dôvod predaja: nesadla mi veľkosť. Poprosim komunikovať e-mailom.
Froddo barefoot platenky
Podobné inzeráty
PLÁTENKY PINK BAREFOOT – FRODDO velkost 30
PLÁTENKY PINK BAREFOOT – FRODDO velkost 30 Osobny odber Bratislava, Stupava, alebo postou
Nové Barefoot Camper Peu CAMI 42
Nové Barefoot tenisky Camper - Peu Cami Drybuck Kenia. Hnedá farba, celokožené veľ 42, unisex Bežná cena 140€. V pôvodnej krabici, nikdy nenosené Rozmery na FOTO posledná foto #barefoot #camper #camperpeucami #froddo #celoročné #botasky #adidas #froddo #vivobarefoot #bundgaard
Barefoot tenisky - darčekový poukaz
Predám 3x darčekový poukaz,každý v hodnote 50€. Poukazy je možné využiť v online obchode: na nákup barefoot tenisiek. Poukazy sú platné do 15.1.2023 s možnosťou predĺženia tohto termínu o ďalších 10 dní. Cena: 20€ za 1 poukaz Pri kúpe všetkých 3 poukazov cena 50€. Čo sú barefoot tenisky ? barefoot tenisky disponujú všetkými štyrmi hlavnými benefitmi barefoot topánok (široká špička, tenká a flexibilná podošva, ľahkosť, nulový drop). Plus máme niečo navyše - našu prelomovú inováciu AWESOME FEET VIBE™. Viac na:
Barefoot Froddo sandálky/papuče č. 35
Predám celokožené barefoot Froddo sandálky, vhodné aj ako papuče do školy (23,3 x 8,1 cm). Mäkkučké. Farba je trochu vyblednutá, ale bez akýchkoľvek funkčných vád.
froddo 38. úplne nove
Úplne nové Froddo 38, zle som trafila velkost, info v linku Cena aj postovnym 99€ Budúci týždeň vraciam naspäť do eshopu tak v pripade záujmu mi neváhajte napisat :)
Froddo barefoot detské sandálky
Veľkosť EU 29 VD 19 cm VŠ 6.5 cm Alternatíva barefoot Veľmi málo nosene, bohuzial už male Barefoot