inzercia, predaj, predám, bazár

Funkcne stroje do starych gramofonov na kluku

Kategória: Starožitnosti

Platba prevodom, alebo osobne , nahravku viem poslat zaujemcovi 60 € kus
Funkcne stroje do starych gramofonov na kluku
Podobné inzeráty
Ihly do gramofónov
Predám ihly do gramofónov.Mám viac druhov.
500 kusů nových gramofonových jehel do starých gramofonů
500 kusů nových ocelových gramofonových jehel do starých gramofonů. Různé druhy, viz foto. Lze použít i do replik starých gramofonŮ, viz poslední fotografie. Poštovné do Zásilkovny 6 EUR.
Originál box platní Waffen SS
Predám 100% originál box platní Waffen SS, pôvod Berlín Nemecko. Tieto balenia 4ks platní boli súčasťou dobových gramofónov. Všetky platne sú v krásnom stave, nepoškriabané, počúvateľné. Vyradené z Múzea hudby Praha v roku 1947. Predávam cca 80-ročný dobový artefakt, čisto na študijné alebo muzeálne, zberateľské účely! WW2, vojnové, 2.svetová.
Sijacie stroje
Zdravim, predam sijacie stroje. Velky 100e Maly 30e Ak vezmete obe tak bude to za 120e Po stroje si treba prist do Rudnika, 26km od Kosic. Ak je to pre vas daleko tak prosim nevolajte.
Predam starozitne sijacie stroje plne funkcne
Predam starozitne sijacie stroje,plne funkcne,boli celu dobu starostlivo osetrovane,stolceky lakovane,su znacky singer,kayser,minerva bobbin,cena je na vzajomnej dohode,ponuke.
Zbierka starych vreckových hodín
Predám tuto zbierku starych vreckových hodín . Aj jendnotlivo. Asi polovica funkčné. Pozrite aj moje ďalšie ponuky. Ďakujem