inzercia, predaj, predám, bazár

Funkčné termotričko UYN NATYON SLOVAKIA XXL nové

Kategória: Športové oblečenie

Nové, nenosené. Vhodné ako darček. Termoprádlo UYN je stavané na vysokú záťaž a rýchly odvod potu. Veľkosť XXL, odporúča aj Petra Vlhová. Bežná cena 120€. Posielam cez Packetu (aj na dobierku).

Funkčné termotričko UYN NATYON SLOVAKIA XXL nové
Podobné inzeráty
UYN EVOLUTYON MAN UNDERWEAR S/M 3/4
Predám nové nepožite - Priedušné, ergonomické, pohodlné: Toto sú kľúčové charakteristiky nohavičiek UYN® Evolutyon Underwear Médium vyrobené z Natexu, 100% organické nylonové vlákno pre ideálne riadenie klímy. Coolvent umožňuje konštantný prietok vzduchu v dôsledku kanálov prechádzajúcich vnútorným povrchom. Týmto spôsobom nohavice absorbujú pot a počas pohybu ochladia nositeľa. Presne reagujú na potreby športovcov - vrátane Durafit: spracovanie a materiál sú určené na vysokú trvanlivosť a tepelnú izoláciu na exponovaných, vysoko stresovaných kolenách. V ideálnom prípade sú ¾ nohavice vhodné pre spotené a intenzívne relácie, najmä na jeseň alebo v teplejších zimných dňoch.
Dámske termotricko v. XL
Predam uplne nove, nenosene, damske termotricko v. XL, sedomodrej farby, dlzka 65cm, sirka 40cm, rukav 60 cm, vyborna kvalita.
Detská fliska a termotričko 164, softshelová bunda 176
Detská fliska a termotričko 164, softshelová bunda 176 Spodná a stredná vrstva na zimné športy, veľoksť 164 - cca 14 rokov Čierne termo tričko s dlhým rukávom (transtex), značka Loffler, veľmi príjemné na dotyk, hrejivé Žltozelený flisový pulóver so zipsom, značka Dare2B Cena : 18 eur za obe Softshelová bunda zn Regatta veľkosť 176 (cca 15 - 16 rokov), má malý oder na lakti - je to opraviteľné a zohľadnené v cene. Cena: 8 eur Cena spolu: 25 eur. Ceny sú bez poštovného.
Predám futbalové dresy
Predám rôzné dresy. Veľkosť: JEEP JUVENTUS XXL SLOVAN XXL RAKUT XXL FLY EMIRATES XL THOMAS COOK XXL NEW HOLLAND JUVENTUS AFA XLL RAKUTEN XXL
Bunda +tričko na bicykel pre dámu XXL/15€+posta
Bunda +tričko na bicykel pre dámu XXL Ponúkam vám oblečenie na bicykel možno 2x na sebe veľkosť XXL pre dámu bez poškodenia cena spolu 15€+pošta Predaj len spolu !!!!! 2x som mala na sebe mam toho viacej tak posúvam Ďalej ....budem ešte dokladať športové oblečenie
DIOR,MONCLER,GUCCI teplakove súpravy
1. CHRISTIAN DIOR - XXL - 145 € 2. MONCLER - XXL - 145 € 3. GUCCI - XXL - 165 €