inzercia, predaj, predám, bazár

Gabor nízke čižmy

Kategória: Topánky, obuv

Predám Gabor nízke čižmy 41, brusena koza hnedá, bez poškodenia.
Cena 20€
Gabor nízke čižmy
Podobné inzeráty
topánky
čižmy kožené čierne číslo 42 cena kotnikové čierne 10euro čižmy tmavo hnedé značka Gabor jemna koža číslo 42 nenosené cena 25 euro (pôvodná cena 100euro) čižmy čierne číslo 42 vyššie kožené veľmi pohodlné skoro nenosené cena 20 euro čižmy bordovej farby číslo 42 kožené značka Gabor 2 krát obuté cena 45 euro (pôvodná cena 120 euro)
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Gabor.. veľkosť 38
100%stav,len vyskúšané.. veľkosť píše 5,5.. vnútorná dĺžka 24,5 CM.. pôvodná cena 99€. Dámské baleríny. Vrchní materiál je broušená useň (velur). Vnitřek obuvi je z usně, včetně vyměkčené a prodyšné nášlapné stélky. Barva u tohoto vzoru je rubínově červená. Podešev je syntetická, flexibilní. Výška podpatku v části paty je 2 cm. GABOR. Německá značka, existující již víc jak 60 let. Gabor je předním výrobcem kvalitní, modní dámské obuvi. Jejímí nejdůležitějšími znaky jsou: aktuálnost, pohodlnost, výroba obuvi v různých šířích a především kvalita zpracování.
Čižmy značky Gabor
Predám kožené čižmy značky Gabor Veľkosť 39 Cena 80prípadná dohoda Bez poškodení nenosené Kontaktujte ma mailom: mirka.kajosova@
Predam damske cizmy Gabor
Predam damske cizmy Gabor, velkost 39, nove , nenosene. Material hladka koza prirodna,vnutro kozusinka umela. Zboku zips. Zakupene v obuvi Cermak,BA v oktobri 2022 za cenu 140eur, maju este vysacku. Predavam teraz za 80eur. U mna nevyuzite.
Zimné celokožené čižmy veĺ.38, zn. GABOR
Predám zimné celokožené čižmy zn. GABOR, čierne, vnútro baranina, extra teplé, veĺ.38. Posielam poštou po úhrade vopred na účet za : cena + poštovné.