inzercia, predaj, predám, bazár

Gamatky KARMA BETA3, 3,5KW

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predá plynové gamatky KARMA BETA 3,výkon 3,5kw.Su plne funkčné. Gamatky sú kompletne,závesné s výduchom cez stenu.Cena 250€,dohoda možná.Pri montáži certifikovanym odbornikom dávam dvojmesačné záruku.T.č.
Gamatky KARMA BETA3, 3,5KW
Podobné inzeráty
Úspora plynu gamatky (nie gamatky)
Predám set(zariadenie) na úsporu plynu gamatky KARMA. ( Nepredávam GAMATKU !!! ) Úspora od 30% do 50%. O polovičku rýchlejšie vyhriatie izby. Zväčšenie pomeru medzi teplom vydaným do izby ku teplú ktoré uniká do komína (zníženie straty tepla do komina). Sporič má denný a nočný režim. Dá sa použiť aj u inej gamatky po úprave sporiča. Montáž nevyžaduje zásah do plynovej časti gamatky. Jedna sa o nútený obeh vzduchu. Zariadenie obsahuje 2x nosná lišta pre dva ventilátory vrátane ventilátorov, teplotny snímač, elektronický termostat a napájací adaptér termostatu. Pre info treba volať.
predam nove gamatky karma beta 3 3kw
predam nove nepouzite gamatky beta3 3kw 3 kusy cena dohodou, navrhnite nevolajte, poslite sms:
Predám kachle Karma
Predám kvalitné funkčé kachle značky Karma CZ (do steny, nie do komína). V top stave. Mám 4ks- 3x 5,5kW , 1x 3,5kw š22x v62x d80 5,5kw 120€ 3,5kw 80€
Predam plynove Gamatky KARMA BETA
Predam plynove Gamatky KARMA BETA 4,5KW Vyvod na komin cez stenu malo pouzivane
Gamatky Karma Gama F5 - Propan-Butan
Predam gamatky Karma Gama F5 prerobene na Propa-Butan. 5kw, s kominom do hora, drziaky na stenu. Plus komin s klapkou, plus hadica s regulatorom. Plne funkcne len zaspinene, vid foto.
Predám plynové gamatky karma beta 3
Predám plynové gamatky karma beta 3 používané, 3,5kw. Osobný odber Zilina.