inzercia, predaj, predám, bazár

Gamepad (ovládač) Hama

Kategória: Herné zariadenia

Predám USB ovládač Hama "Black Force". V klasickom štýle PS2, programovateľný, vibračný. Kvalitný plast, tlačítka fungujú perfektné.
Dĺžka kábla: 190 cm.
Ako nové, veľmi málo používaný.

Preferujem osobný odber v Devínskej alebo na Trnavskom Mýte. Pošlem aj Packetou alebo poštou len pri pripísaní peniazi na účet vopred. Ďakujem.
Gamepad (ovládač) Hama
Podobné inzeráty
Predám Gamepad Trust Gtx 590 Bosi
Bluetooth gamepad Trust GXT 590 Bosi Spoločnosť Trust je známym výrobcom herných periférií. Tá vám teraz predstavuje svoj bezdrôtový gamepad s označením Trust GXT 590 Bosi, ktorý je určený pre systémy Windows a Android. Ľahko ho pripojíte cez Bluetooth a vstavaná dobíjacie batérie vám zaistia až 30 hodín pohodového hrania. To najlepšie od spoločnosti Trust 2 tlačidla spúšte citlivé na tlak 2 analógové joysticky a 8cestný D-pad Podpora vstupného režimu X-Input a Direct pre plnú podporu hier Sklopná príchytka na mobilný telefón Gamepad má celkom 1 3 tlačidiel. Je vybavený vibračné odozvou, pre vylepšený herný zážitok. Pri použití s mobilným telefónom vás zaručene poteší prítomnosť sklopné príchytky, ktorá zaručuje bezpečné a jednoduché uchytenie prístroja. Gamepad r ozpoznává silu stisku tlačidiel. Pogumované boky zaisťujú pevný úchop.
Bezdrôtový gamepad Baseus
predám BASEUS SW MOTION SENSING VIBRATING GAMEPAD TRANSPARENT BLACK Bezdrôtový gamepad Baseus pre konzolu Nintendo Switch a ďalšie zariadenia Bluetooth s krásnym dizajnom. Špecifikácia Výrobca Baseus Názov je SW Motion Sensing Vibrating Gamepad Kód produktu GMSWA-01 Farba: Transparentná/čierna PC materiál Batéria 550mAh / 3,7V USB-C konektor Pracovný prúd 35 mA Rozmery 156,2 x 101 x 64,8 mm Hmotnosť 207,5 g Podporované platformy Nintendo Switch (bezdrôtové pripojenie), PC (káblové pripojenie) Pracovný čas 8 hodín Doba nabíjania 2 h osobný odber bernolakovo na dobierku neposielam
C-Tech Lycaon, bezdrátový gamepad (PC, PS3, Android) (GP-11)
Predám herný ovladac,skoro nepoužívaný C-Tech Lycaon, bezdrátový gamepad. Herný gamepad pre počítače, PS3 a zariadenia Android s bezdrôtovým pripojením, celkom 13 tlačidiel, 2 analógové joysticky, osemsmerný ovládač a 2 vibračné motorčeky.
Ovládač
Bezdrátový gamepad pro PC a Nintendo Switch, s ovládáním pohybu a vibrační zpětnou vazbou. S bezdrátovým gamepadem Trust GXT 1230 Muta zůstaňte ve svých hrách na Windows a Nintendo Switch plně pod kontrolou. Díky ovládání pohybu, vibrační zpětné vazbě a značné výdrži baterie vám tento ovladač sloužit hodiny. S až 10 hodinami hraní budete moci používat gamepad pro dlouhá herní sezení. Stále chcete víc? Dobíjecí baterie vám umožní používat ovladač při nabíjení. Jednoduše připojte přiložený kabel USB-C. Klíčové vlastnosti Herní ovladač pro PC i Switch Používejte bezdrátově přes Bluetooth (pro Switch) nebo přes USB mikro-přijímač (pro PC) Vestavěná dobíjecí baterie zajistí až 10 hodin přehrávání Ovládání pohybu a vibrační zpětná vazba zvyšují herní zážitek 15 responzivních tlačítek, včetně tlačítka záznamu pro screenshoty ze hry 2 analogové joysticky a 8-pásmový D-pad 3 výměnné kryty D-padů pro přizpůsobení vašeho gamepadu Nabíjení při hranípřes port USB-C (kabel je součástí balení) Technické parametry Typ připojení: Bezdrátové Délka hlavního kabelu: 150 cm USB: verze 2.0 Napájení: Baterie, USB-C Celková hmotnost: 225 g
Gamepad bluetooth Ovládač Wasp2pro
Gamepad bluetooth Ovládač Wasp2pro predám špičkový ovládač na mobilný telefón značky FLYDIGI Wasp2pro Množstvo hráčov prešlo na mobilnú platformu a na herné tituly ako PUBG. Ak chceš byť v takejto hre najlepší, potrebuješ aj poriadny ovládač. Flydigi WASP 2 Pro je považovaný za jeden z najlepších herných ovládačov práve pre spomínanú hru. Je kompatibilný so systémom Android ale aj iOS, má šesťosový senzor, aplikáciu s nastaviteľným mapovaním, skvelé balenie aj s púzdrom, ergonomický dizajn a kompatibilitu s väčšinou smartfónov. pridávam link kde si môžte o ňom prečítať cena:35€ prosím písať email číslo je vymyslené ďakujem
Bezdrôtový herný ovládač EasySMX 2.4G Joystick
Nový. Osobný odber BB okolie. Popis: ???? 【Skvelá kompatibilita】 Bezdrôtový herný ovládač funguje s PS3, Nintendo Switch a PC, Android, Vista, TV Box Steam, Upozornenie: Pre zariadenia s Androidom by mal byť Android 4.0 alebo vyšší s funkciou OTG. Nie je kompatibilný s Mac, iOS, Xbox 360, Xbox One, Playstation 4, Amazon fire stick a Amazon Fire TV. ????【Nastaviteľná duálna vibračná spätná väzba】 Bezdrôtový gamepad EasySMX, vstavaný somatosenzorický motor s asymetrickým dvojitým ovládačom vibrácií, tri úrovne intenzity vibrácií možno nastaviť pre skvelý herný zážitok! Tento ovládač tiež podporuje 6-osové gyroskopy a poskytuje presný pohybový senzor Nintendo. Je dokonale kompatibilný s hrami Nintendo, ako je The Legend of Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, smash bros, Super Mario, Splatoon 2 atď. ????【5 nastaviteľných úrovní LED osvetlenia a 6-osový gyroskop】 Ovládač EsySMX PC/PS3/Nintendo s tlačidlom ABXY a priamym joystickom v módnom a pôsobivom LED svetle, 5 nastaviteľných úrovní osvetlenia. a podporuje funkciu gyroskopickej osi. Super citlivé snímanie tlačidiel poskytuje presný herný zážitok otáčaním herného ovládača. Dve analógové páčky a rozširujúce spúšťače poskytujú presné ovládanie pohybu ????【M tlačidlá a ergonomický dizajn】 Blutooth PC Switch Joystick ovládač s M tlačidlami, vďaka ktorým sa stanete majstrom manipulátora. Ako tlačidlo M môžete upraviť akúkoľvek zložitú operáciu. A pohodlné sú v ergonomickom protišmykovom prevedení, vďaka ktorému je úchop príjemnejší a pohodlnejší na používanie a nedovoľuje skĺznutiu, aj keď sa vám pri intenzívnom hraní potí ruka ????【Turbo funkcia a dlho-pohotovostné napájanie z batérie】Bezdrôtový herný ovládač s funkciou Turbo a programovateľnými tlačidlami sa môžete stať herným majstrom jediným kliknutím. · TURBO Button + Cross Button fungujú súčasne na úpravu intenzity vibrácií joysticku, vstavaná 600mAh kvalitná lítium-polymérová batéria, rýchle nabíjanie za 2 hodiny, ale podporuje 8-10 hodín pracovného času.