inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž Banská Štiavnica.

Kategória: Garáže

Predám garáž v Banskej Štiavnici, na Drieňovej. Dobrá poloha najbližšie k sídlisku, priamo pod Tolou, asi 250 metrov od predajne Jednota. Garáž bola postavená asi pred troma rokmi, takže skoro nová. Vysporiadané pozemky aj pridelené súpisné číslo. Oproti bežným garážam má väčšiu rozlohu 27 m2. Jedna strana (pravá) má klasickú dĺžku 6 metrov, ľavá strana 9,6 metra, takže pred autom je dosť miesta aj na nejaké motocykle či bycikle. Šírka 3,5 metra, čo je tiež viac oproti bežným 3m. Strecha je pozinkovaný plech, múry pórobetón, zadná strana od brehu izolovaná. Garáž je v súčasnosti prenajatá, takže v prípade kúpy ako investíciu, môže byť nájomné výhodnejšie ako úroky v banke. Nájom nie je právne viazaný, ani neobmedzuje užívanie. Garáž je predposledná v rade. Posledné foto je preto, aby bolo vidieť dĺžku strany.
Garáž Banská Štiavnica.
Podobné inzeráty
Banska Stiavnica, Garaz
Garáž, Banská Štiavnica Predám garáž v paneláku na Drieňovej, ulica Bratská 3, v osobnom vlastníctve - cena 42 000€, alebo prenajmem. Elektrika v garáží zabudovaná.
Dám do nájmu garáž na Povrazníku, Banská Štiavnica
Dám do nájmu garáž na Povrazníku, Banská Štiavnica, cena 80,-€/mesačne,
Banska Stiavnica
Garáž, Banská Štiavnica Predám garáž v paneláku na Drieňovej, ulica Bratská 3, v osobnom vlastníctve za 42 000€, alebo prenajmem.
Dám do nájmu garáž na Povrazníku, Banská Štiavnica
Dám do nájmu garáž na Povrazníku, Banská Štiavnica, cena 80,-€/mesačne,
Banska Stiavnica
Garáž, Banská Štiavnica Predám garáž v paneláku na Drieňovej, ulica Bratská 3, v osobnom vlastníctve - cena 42 000€, alebo prenajmem. Príprava na pripojenie elektriky.
Garáž na predaj sídlisko Drieňová/ Banská Štiavnica/ Hľadám
Pre konkrétneho klienta hľadáme na predaj garáž sídlisko Drieňová Banská Štiavnica. Za vaše ponuky vopred ďakujeme. Cena: dohodou Kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@ certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie