inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž - Dubnica n/V - ul. Športovcov

Kategória: Garáže

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj garáž v meste Dubnica nad Váhom.

Garáž má rozlohu 18m2 a je umiestnená nedaľeko zimného štadiónu na ulici Športovcov. Garáž je panelová, bez poškodenia betónovej konštrukcie a suchá bez prípadného zatekania. Garáž je možné v budúcnosti pripojiť do elektriny. Pozemok na ktorom je garáž umiestnená je v nájme od mesta na základe dlhodobej nájomnej zmluvy v hodnote do 40 EUR/rok.

Garáž - Dubnica n/V - ul. Športovcov
Podobné inzeráty
Ponúkame na predaj velku garáž na ulici Sportovcov ,Nemšová
Ponúkame na predaj velku garáž na ulici Sportovcov 47, Nemšová . Garáž má rozvody elektriny 230/380 V / vlastný merač /, osvetlenie, novú strechu a podlahu, bez montážnej jamy, garážová brána je mechanická , garaz ma okno .
Ponúkame na predaj velku garáž na ulici Sportovcov ,Nemšová
Ponúkame na predaj velku garáž na ulici Sportovcov, Nemšová . Garáž má rozvody elektriny 230/380 V / vlastný merač /, osvetlenie, novú strechu a podlahu, bez montážnej jamy, garážová brána je mechanická , garaz ma okno .
NA PREDAJ garáž v Dubnici nad Váhom, 18m2
* * * * * A V I L A * * * * * Na predaj garáž na ul. Športovcov v Dubnici nad Váhom - výmera 18 m2 Garáž sa nachádza na ulici Športovcov v blízkosti zimného štadiónu. Suchá, nezateká, nanovo vymaľovaná. Momentálne bez elektriny, s možnosťou pripojenia. CENA: 17 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať KONTAKT: ALEX
IBA U NÁS Garáž v Dubnici nad Váhom, ul. Športovcov
IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj garáž v Dubnici nad Váhom. Výmera garáže je 18 m2 a nachádza na ulici Športovcov v blízkosti zimného štadiónu. Je suchá, nezateká, momentálne je bez elektriny, s možnosťou pripojenia. Pozemok, na ktorom sa garáž nachádza je v nájme od mesta, a to v sume 36 EUR/rok. V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková RADO Reality Group Tel.: E-mail: bartekova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych a nájomných zmlúv. Obytná plocha: 18m² Úžitková plocha: 18m²
Gl'adam garaz Dubnica
Gl'adam si garaz Dubnica nad Vagom alebo nova Dubnica,na dlhu dobu.70-80eur.
Garaž ulica športovcov
Predam garaž na ulici športovcov 18m2 bez elektriky ale je možnosť pripojenia...