inzercia, predaj, predám, bazár

GARAZ NA FIDLIKOVEJ

Kategória: Garáže

Predám alebo dám do prenájmu garáž na ul. Fidlikova.
Prenájom: 70/ mesiac:
Predaj: 13 000
Kontakt:
GARAZ NA FIDLIKOVEJ
Podobné inzeráty
Garáž na pred na Fidlikovej ul.  v meste Humenné
Typ: Garáže Ulica: Fidliková Mestská časť: Mierová Obec: Humenné MEGA realitná kancelária Humenné, ponúka na predaj garáž na Fidlikovej ul. v meste Humenné. Garáž ma rozlohu 18 m2, priestor je suchý a nezateká. Môže byť využitý aj ako sklad. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, veľmi rada Vás budem sprevádzať obhliadkou ponúkanej nehnuteľnosti. Ing. Danka Typčuk dana.typcuk@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 18 m2
ZĽAVA Garáž na predaj na Fidlikovej ul.  v meste Humenné
Typ: Garáže Ulica: Fidliková Mestská časť: Mierová Obec: Humenné MEGA realitná kancelária Humenné, ponúka na predaj garáž na Fidlikovej ul. v meste Humenné. Garáž ma rozlohu 18 m2, priestor je suchý a nezateká. Môže byť využitý aj ako sklad. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať: Ing. Danka Typčuk dana.typcuk@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 18 m2
PREDAM/PRENAJMEM GARAZ
Predám/prenajmem garáž nachádzajúci sa na ul. Fidlikovej o výmere 18 m2. Cena za prenájom: 70 eur mesiac Cena za predaj: 13 500 Kontakt:
GARÁŽ NA PREDAJ/PRENAJOM FIDLIKOVA.
Predám/prenajmem garáž nachádzajúci sa na ul. Fidlikovej o výmere 18 m2. Cena za prenájom: 60 eur mesiac Cena za predaj: 12 000 Kontakt:
Predám Garaž
Predám Garaž na ul. Fidlikovej v Humennom
Betónová prefabrikovaná garáž - prenosná, TOP CENA
GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! ◄◄◄ KONTAKT: ►►► POPROSIM LEN VOLAT, na emaily neodpovedám. Predam tuto zachovalu betonovu garaz , je prenosna ma drziaky. Garáž má 4 roky, velmi dobry stav. Predávam z dôvodu nadbytočnosti. Betonova garáž,šírka 3,35….výška 2,50…..dľžka 5,50 m , vaha cca 8-9 ton. Garaz sa nachadza 5 km od mesta Senec. Dopravu ku Vam resp. auto s rukou viem zabezpecit ovela lacnejsie ako firmy si pytaju . CENA : 2999 € komplet aj s branou.