inzercia, predaj, predám, bazár

Garaz na ulici Kurska - Dargovskych hrdinov - dopyt

Kategória: Garáže

Mam zaujem o kupu garaze na ulici Kurska / Furca / Dargovskych hrdinov. Platba v hotovosti. Som sukromna osoba

Dakujem za ponuky.
Garaz na ulici Kurska - Dargovskych hrdinov - dopyt
Podobné inzeráty
GARÁŽ NA PRENÁJOM-KURSKÁ ULICA – IHNEĎ VOĽNÁ
Proximityreal ponúka na prenájom garáž  na sídlisku Dargovských hrdinov na ulici Kurská. Voľná ihneď. Garáž je vhodná aj pre väčšie auto alebo ako sklad. Garáž je posledná v rade, možnosť parkovania teda aj pred garážou. Možnosť pripojenia elektrickej energie. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Cena nájmu je 100 eur/mesiac/.
Garáž na ulici Charkovská
Ponúkame na predaj GARÁŽ na ulici Charkovská, Sídlisko Dargovských hrdinov v Košiciach. ZÁKLADNE ÚDAJE: Lokalita: Dargovských hrdinov (Furča) Ulica: Charkovská Predmet: garáž Úžitková plocha: 17m2 POPIS GARÁŽE: - garáž stojí aj na súkromnom pozemku predávajúceho aj na mestskom pozemku - v garáži nie je základ a sú tam len betónové kocky, železná brána so zámkom - v garáži nie je elektrina ale s možnosťou pripojenia LOKALITA A OKOLIE: - kompletná občianska vybavenosť – poliklinika, pošta, materská škôlka, základná škola, obchodné centrum, polícia, reštaurácie - blízko zastávka MHD - bezproblémoví susedia CENA A PLATBA: - 19.900 ,- EUR - Platba možná iba v hotovosti Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality uverejnených na:
Predaj garáž 17m2, Dargovských hrdinov, Lidické nám.
Predám garáž 17m2, v polyfunkčnej novostavbe, Lidické námestie, Košice Dargovských hrdinov. Garáž je evidovaná ako nebytový priestor, je napojená na elektriku, je samostatne uzatvorená dverami, vstup do BD na diaľkové ovládanie. Predaj je podmienený predajom bytu.
Garáž Dargovských hrdinov
Mám záujem o garáž na sídlisku Dargovských hrdinov v blízkosti ZŠ Krosnianska 2 - napr. na ulici Krosnianska, Zupkova, Ovručska, Buzulucka, Charkovska…som fyzická osoba a mám seriózny záujem o kúpu garáže. Na cene sa určite dohodneme. Neváhajte ma kontaktovať. Ďakujem.
Garáž Dargovských hrdinov
Mám záujem o garáž na sídlisku Dargovských hrdinov v blízkosti ZŠ Krosnianska 2 - ideálne na ulici Krosnianska, prípadne Charkovska v bytovom dome…som fyzická osoba a mám seriózny záujem o kúpu garáže. Na cene sa určite dohodneme. Neváhajte ma kontaktovať. Ďakujem.
41413-Radová garáž na sídlisku Dargovských Hrdinov
Ponúkame radovú garáž nachádzajúcu sa na sídlisku Dargovských Hrdinov na ulici Clementisová. Rozloha 18m2, napojená na elektrinu. Výborná dostupnosť, príjazdová cesta asfaltová. Bez tiarch V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať