inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž na ulici Riečna - Prievidza

Kategória: Garáže

Ponúkam na predaj garáž s elektrikou a montážnou jamou v meste Prievidza. Nachádza sa na ulici Riečna, neďaleko parkoviska Diego. Garáž je murovaná, s dobrým prístupom, s rozlohou 22 m2 a má riadne pridelené súpisné číslo. Pozemok pod garážou je v osobnom vlastníctve majiteľa garáže.
Garáž na ulici Riečna -  Prievidza
Podobné inzeráty
Garáž, 25 m2. Riečna ulica Prievidza
Murovana garaz, riecna ulica (pri golfovom),podorys 25 m2, takze na garazove pomery je to velkorysa plocha, kde zmestite vacsie rodinne auto, motorku, bicykle, sezonne prezutie na auto, police na odkladanie veci a ine... Ma aj montaznu jamu, elektricke rozvody, ale nenapojene na elektromer, da sa dopojit.
Na predaj garáž s elektrikou Prievidza pri Diegu
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj murovaná garáž s elektrikou v meste Prievidza. Nachádza na ulici Riečna v prvom rade od predajne Libex a Diego. Garáž je murovaná, suchá, dvere sú plechové, namaľované. Rozloha je 20 m2. Garáž je momentálne prenajatá nájomcovi, v prípade záujmu je možné pokračovať v nájme. Takto by bol zabezpečený rovno aj nájomca v prípade kúpy garáže ako investícia. Je aj možnosť na zadnej stene garáže od parkoviska Limexu a Diega využiť plochu na umiestnenie reklamy. Odporúčanie makléra: dobrá lokalita, s dobrým prístupom z miestnej komunikácie. Cena je 15999 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
Na predaj garáž s elektrikou a jamou Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj garáž s elektrikou a jamou v meste Prievidza. Nachádza na Riečnej ulici neďaleko parkoviska firmy Diego. Garáž je murovaná, s dobrým prístupom, s rozlohou je 22 m2 a má riadne pridelené súpisné číslo. Pozemok pod garážami je v osobnom vlastníctve majiteľa garáže. Možnosť umiestnenie reklamy od zadnej steny garáže, ktorá je situovaná od pohľadu od ulice Riečna. Cena je 17000 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
Na predaj garáž Riečna ulica Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj garáž v meste Prievidza. Nachádza na Riečnej ulici neďaleko parkoviska firmy Diego. Garáž je murovaná, s dobrým prístupom, s rozlohou je 22 m2 a má riadne pridelené súpisné číslo. Pozemok pod garážami je v osobnom vlastníctve majiteľa garáže. V garáži je aj namontovaná pod plafónom nosná železná rampa na prípadné zavesenie motora pri opravovaní auta. Cena je 15600 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
Na predaj garáž s elektrikou a jamou Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj garáž s elektrikou a jamou v meste Prievidza. Nachádza na Riečnej ulici neďaleko parkoviska firmy Diego smerom na letisko. Garáž je murovaná, s dobrým prístupom, s rozlohou je 22 m2 a má riadne pridelené súpisné číslo. Pozemok pod garážami je v osobnom vlastníctve majiteľa garáže. Možnosť umiestnenie platenej reklamy alebo reklamnej tabule od zadnej steny garáže, ktorá je situovaná od pohľadu od ulice Riečna, ktorá je dosť frekventovaná, s čím by ste mohli mať za to určité financie. Cena je 16999 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
Na predaj garáž s elektrikou Prievidza ulica Traťová
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj murovaná garáž s elektrikou v meste Prievidza. Nachádza na ulici Traťová. Garáž je murovaná, suchá, s odvetraním cez dvere, dvere sú plechové, namaľované a zateplené od vnútra polystyrénom. Rozloha je 20 m2, s dobrým prístupom z miestnej komunikácie. Nachádzajú sa v nej ponk so zverákom, police na odkladanie vecí, ktoré sú súčasťou predaja. Odporúčanie makléra: výhoda je, že garáž má vlastné hodiny na elektriku a je tam aj 230 V aj na 400 V zásuvka, tým pádom je tam možné aj zvárať, píliť na cirkulári a pod. Cena je 16500 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra: