inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž - prenájom Gudernova ul.

Kategória: Garáže

Dám do prenájmu garáž v Košiciach, sídlisko Terasa (Gudernova ul.), obchodné centrum Erika - garáž je oproti vchodu do bowling. baru. Garáž je murovaná s elektrickou energiou, v zadnej časti sú regále. Voľná je od 1.12.2022.
Garáž - prenájom Gudernova ul.
Podobné inzeráty
Radová garáž na Gudernovej / Šafárikova trieda
Ponúkame na predaj radovú garáž na ulici Gudernova v Košiciach, resp. za bytovým domom Šafárikova trieda, bezprostredne pri obchodnom centre Erika na sídlisku Terasa v Košiciach. Garáž, ako aj pozemok pod ňou vo výmere 18 m2 je v osobnom vlastníctve. Garáž má privedenú elektrinu a montážnu jamu. Nedávno bola opravovaná strecha. Po predaji bude vyprataná s možnosťou ponechania zariadenia (pracovný stôl atď.)
GUDERNOVA na Terase – pri OC ERIKA
GARÁŽ NA PRENÁJOM, Košice-Terasa: Na GUDERNOVEJ ul. Blízke ulice: Tučkova, Nešporova, Šafárikova trieda, Rožňavská Je bezpečne umiestnená medzi blokmi a teda výhľad na ňu je z okolitých balkónov a okien. Elektrifikovaná: Svietidlá, Zásuvky 230V/16A. K dispozícii regále s odkladacími policami a priestorom. Garáž je suchá a vetraná. -Plocha: 17m2. -Výška vstupu: 194cm -Šírka vstupu: 241cm -Dĺžka: 5,92m Nájomné: 110,-EUR/mesačne + elektrina podľa spotreby. Možné dať do nákladov firmy. Tel.:
GUDERNOVA na Terase – pri OC ERIKA
GARÁŽ NA PRENÁJOM, Košice-Terasa: Na GUDERNOVEJ ul. Blízke ulice: Tučkova, Nešporova, Šafárikova trieda, Rožňavská Je bezpečne umiestnená medzi blokmi a teda výhľad na ňu je z okolitých balkónov a okien. Elektrifikovaná: Svietidlá, Zásuvky 230V/16A. K dispozícii regále s odkladacími policami a priestorom. Garáž je suchá a vetraná. -Plocha: 17m2. -Výška vstupu: 194cm -Šírka vstupu: 241cm -Dĺžka: 5,92m Nájomné: 100,-EUR/mesačne + elektrina podľa spotreby. Možné dať do nákladov firmy. Tel.:
ŠAFÁRIKOVA TRIEDA na Terase: GARÁŽ NA PRENÁJOM
Košice-Terasa: Šafárikova trieda Blízke ulice: Humenská, Rožňavská, Kežmarská, Gudernova. Elektrifikovaná: Svietidlá, Zásuvky 230V/16A. K dispozícii regále s odkladacími policami a priestorom. Je bezpečne umiestnená medzi blokmi a teda výhľad na ňu je z okolitých balkónov a okien. Garáž je suchá a vetraná. -Plocha: 19m2 -Výška vstupu: 173cm -Šírka vstupu: 237cm -Dĺžka: 5,82m Nájomné: 100,-EUR/mesačne + elektrina podľa spotreby. Možné dať do nákladov firmy. Tel.:
ŠAFÁRIKOVA TRIEDA na Terase: GARÁŽ NA PRENÁJOM
Košice-Terasa: Šafárikova trieda Blízke ulice: Humenská, Rožňavská, Kežmarská, Gudernova Je bezpečne umiestnená medzi blokmi a teda výhľad na ňu je z okolitých balkónov a okien. Elektrifikovaná: Svietidlá, Zásuvky 230V/16A. K dispozícii regále s odkladacími policami a priestorom. Garáž je suchá a vetraná. -Plocha: 19m2 -Výška vstupu: 173cm -Šírka vstupu: 237cm -Dĺžka: 5,82m Nájomné: 98,-EUR/mesačne + elektrina podľa spotreby. Možné dať do nákladov firmy. Tel.:
GARAZ NA PRENAJOM- SEVER
Ponukam na prenajom garaz v Martine na Severe o rozmere cca 18m². Garaz sa nachádza na Ulici Severnej/Hurbanovej, za katastralnym uradom. Garaz je v dobrom stave. Preferujem dlhodoby prenajom. Cena dohodou. GARAZ SKLAD GARAZE SKLADU PRENAJOM PARKOVANIE PRENAJMU NAJOM NAJMU