inzercia, predaj, predám, bazár

Garaz v centre (J. Borodaca)

Kategória: Garáže

Prenajmem Garaz v centre Presova, za socialnou Poistovnou, prijazd z. J. Borodaca. Garaz je bez elektriny. Dlhodoby prenajom €50/mesiac
Garaz v centre (J. Borodaca)
Podobné inzeráty
Prenájom garáž 19 m2 Prešov - centrum, ul. J. Borodáča
Ponúkame na prenájom garáž o výmere 19 m2, Prešov, centrum, ul. Janka Borodáča. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - garáž sa nachádza v rade garáži na ulici Janka Borodáča  - murovaná, udržiavaná - strecha - betón, krytina - asfaltové pásy, krytina po rekonštrukcii - podlaha - betónová - IS - elektrina v riešení, vyhotovený projekt, prebieha schvaľovací proces, predpoklad inštalácie elektriny v priebehu 6 týždňov - garáž bude voľná od 1.7.2023 ROZMERY GARÁŽE: - výška vstupu 190 - vnútorná výška 220 - dĺžka celej garáže 600 cm - dĺžka využiteľná pre auto 570 cm - šírka brány 255 cm - šírka celej garáže 273 cm LOKALITA: - žiadaná lokalita Prešov, centrum, možný prístup pešo z Masarykovej ulice, garáže sa nachádzajú za Sociálnou poisťovňou - zastávka MHD 2 minúty pešo UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle , mailom na adrese ponuky@  Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Ponúkam do prenájmu garáž v centre mesta
Ponúkam do prenájmu garáž na v Prešove. Garáž Janka Borodaca dostupná od 1. februára. Info
KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÁ A ZABEZPEČENÁ GARÁŽ | KOMÁRNO
Bývate v centre mesta, no možnosti parkovania Vám znepríjemňujú každodenný život ? Máme pre Vás jedinečnú príležitosť parkovať svoje auto v kompletne zrekonštruovanej a zabezpečenej garáži. Ponúkame na predaj garáž v centre mesta Komárna na Letnej ulici v uzavretom areáli. Garáž sa nachádza v samotnom centre a má veľkosť 28m². Nápaditý spôsob rekonštrukcie Vám ponúka rozvíjať svoje podnikanie vďaka úložnému priestoru. Uskladnenie náradia a parkovanie pod jednou strechou bez logistických problémov dokážete veľmi rýchlo a jednoducho. Samozrejmosťou je aj zabezpečovacie zariadenia ako napr. alarm a detektor dymu, ktoré boli počas rozsiahlej rekonštrukcie dôležitou súčasťou, aby bolo všetko, či už auto alebo samotné náradie kompletne zabezpečené. Neváhajte a príďte sa pozrieť na túto nehnuteľnosť osobne, aby ste zistili ďalšie detaily ktoré Vám ponúka. Túto nehnuteľnosť nájdete exkluzívne len u nás v ponuke. ----------------- A belvárosban él, de a parkolási lehetőségek megnehezítik a mindennapjait? Egyedülálló lehetőségünk van, hogy autóját egy teljesen felújított és őrzött garázsban parkolhassa le. Eladásra kínálunk egy garázst Komárno központjában a Letná utcában zárt övezetben. A garázs a központban található, mérete 28 m². Az újjáépítés ötletes módszere a tárhelynek köszönhetően vállalkozása fejlesztését kínálja. Logisztikai problémák nélkül nagyon gyorsan és egyszerűen tárolhatja a szerszámokat és parkolhat egy fedél alatt. Magától értetődik, hogy a biztonsági eszközök, mint pl. riasztó és füstérzékelő, fontos részét képezték a nagyszabású felújításnak, hogy minden, legyen az autó, vagy maga a szerszám, teljesen biztonságban legyen. Ne habozzon, nézze meg személyesen ezt az ingatlant, hogy megtudja, milyen szolgáltatásokat kínál. Ezt az ingatlant kizárólag kínálatunkban találja meg.
NA PREDAJ, Garáž v centre Malaciek
Bývaš v centre a máš problém s parkovaním? SIERA realitná kancelária, ponúka na predaj betónové Garáže v centre Malaciek. Garáž o veľkosti 22 m2,CENA:22.500,-EUR Garáž o veľkosti 18 m2, CENA: 18.000,-EUR Dve garáže sú s elektrickou bránou. Jedna garáž je so železnou bránou a montážnou jama. Garáž má súpisné číslo a je zzapísaná na liste vlastníctva. V garáži je elektrina. V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Garáž v centre Margecian
Dobrý deň, susedia! Mám pre vás skvelú ponuku. Predávam garáž v centre Margecian, ktorá má novú strechu a suchú podlahu. Garáž je vyrobená z kvalitných materiálov a má oceľové dvere, takže vaše auto bude v bezpečí pred poveternostnými vplyvmi a pred zlodejmi. Nachádza sa v centre za obchodom. Garáž nemá elektrinu, ale to by vás nemalo odradiť od tejto skvelej ponuky. Garáž ponúkam za dobrú cenu, takže neváhajte a skočte si ju pozrieť. Ak máte záujem, ozvite sa mi a dohodneme sa na obhliadke. Teším sa na vás!
Betónová prefabrikovaná garáž - prenosná, TOP CENA
GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! ◄◄◄ KONTAKT: ►►► POPROSIM LEN VOLAT, na emaily neodpovedám. Predam tuto zachovalu betonovu garaz , je prenosna ma drziaky. Garáž má 4 roky, velmi dobry stav. Predávam z dôvodu nadbytočnosti. Betonova garáž,šírka 3,35….výška 2,50…..dľžka 5,50 m , vaha cca 8-9 ton. Garaz sa nachadza 5 km od mesta Senec. Dopravu ku Vam resp. auto s rukou viem zabezpecit ovela lacnejsie ako firmy si pytaju . CENA : 2999 € komplet aj s branou.