inzercia, predaj, predám, bazár

Garáž Žilina , Hliny VII

Kategória: Garáže

Ponúkam na predaj samostatnú garáž vo veľkokapacitných garážach na Hlinách VII v Žiline. Nachádza sa na 5.podlaží ,vnútorná garáž parkovacieho domu, vstup do objektu prostredníctvom elektronickej karty cez rampu. V garáži je osvetlenie + el. zásuvka. Parkovací dom je strážený a monitorovaný bezpečnostnou službou, ktorá je v objekte k dispozícii 24 hodín 7 dní v týždni.
Garáž Žilina , Hliny VII
Podobné inzeráty
Prenájom Garážového Boxu/Žilina-Hliny VII.
Prenájom Garážového Boxu/Žilina-Hliny VII. Dám do dlhodobého prenájmu garážový box vo veľkogaráži na Hlinách v Žiline. Celý objekt je monitorovaný a strážený 24hod / 7 dní v týždni vrátnikom. V objekte je výťah, v garážovom boxe svetlo a elektrina. Cena 50,-EUR+ €(strážna služba, kamery a elektrika .Vrátna kaucia vopred 100,-EUR. Garaž ma tieto rozmery: Normalná garáž: Šírka: 5,15 cm Dlžka: 2,70 cm Výška: 1,99 cm
Garáž , Hliny VII . 5min od centra Žiliny
Ponúkam na predaj samostatnú garáž v Osobnom vlastníctve vo veľkokapacitných garážach na Hlinách VII, ktoré sú vzdialené od CENTRA, či AUPARKU ..5 min !!.. Nachádza sa na 5.podlaží ,vnútorná garáž parkovacieho domu, vstup do objektu prostredníctvom elektronickej karty cez bránu. Garážový box je samostatne uzatvárateľný a uzamykateľný. V garáži je osvetlenie + el. zásuvka. Parkovací dom je strážený a monitorovaný bezpečnostnou službou, ktorá je v objekte k dispozícii 24 hodín 7 dní v týždni.
Predám Garáž , Hliny VII  . 5min centrum
Predám Garáž v Garážovom dom na Hlinách VII, s elektrinou , 5min od centra Žiliny . Platí do zmazania , volať..
parkovacie státie hliny solinky
predám aj prenajmem parkovacie miesta v osobnom vlastníctve, pozemok riadne vymeraný a zapísaný na LV. na ul.A.Rudnaya Hliny-Solinky. Možnosť zabezpečenia proti vstupu iných vozidiel Hliny - Solinky. Možnosť zakúpenia fyzickej ako aj právnickej osoby s odpočtom dph aj bez.(Parkovanie, garáž, parkovacie miesto, Parking, Parkovisko, predaj prenájom)
Garáž Hliny 7 Žilina 60€/mes
Dám do prenájmu garáž v parkovacom dome Hliny 7 v Žiline, 3.posch, bočné otváranie, služba 24/7, výťah, vstup na čip. 60€/mesiac. Tel.č. .
Garaz, garazovy box Zilina
PREDAM samostatne uzamykateľnú garáž o výmere 12 m2 v centre mesta Žilina. Je situovaná na 5. poschodí parkovacieho domu, ktorý sa nachádza na hranici mestských častí Bulvár a Hliny.. Parkovací dom je strážený a monitorovaný bezpečnostnou službou, ktorá je v objekte k dispozícii 24 hodín 7 dní v týždni. Vstup do budovy a výjazd sú umožnené na základe čipovej karty, pre užívateľov garáži je k dispozícii osobný výťah. Garážový box je samostatne uzatvárateľný a uzamykateľný kovovou bránou, jeho rozmer je približne 5 m x 2,4 m. Disponuje elektrickou zásuvkou a svetlom. Nehnuteľnosť je možné využívať na bezpečné parkovanie vozidla alebo uskladnenie predmetov. Garaz je volna ihned.