inzercia, predaj, predám, bazár

Garážové státie na prenájom Tammi 1 Dúbravka

Kategória: Garáže

Na prenájom: garážové státie v lokalite Bratislava – Dúbravka - Pri Hrubej lúke (v novostavbe Tammi 1) s výmerou 12 m2, umiestnené je v suteréne bytového domu.

POPIS GARÁŽE: garážové státie sa nachádza v suteréne bytového domu Tammi 1 (dom so zelenými balkónmi oproti OC Dúbrawa), na -1PP, do ktorého sa vchádza diaľkovo otváranou bránou s výškou 2,1m. Rozmery garážového státia: 12 m2, (5,20 m X 2,30). Garážového státia je krajné, vedľa neho nie je ďalšie parkovacie miesto (výhoda - bezproblémové nakladanie vecí a nástup do auta).

LOKALITA GARÁŽE: garážové státie sa nachádza vo vynikajúcej lokalite Dúbravky s výborným dopravným napojením na MHD, pri OC Dúbrawa.

CENA ZA PRENÁJOM: 65 €/mes.
Státie je voľné od 1. marca 2023.
Garážové státie na prenájom Tammi 1 Dúbravka
Podobné inzeráty
Garážové parkovacie státie - novostavba Tammi pri OC Dúbrawa
Ponúkame Vám na prenájom garážové parkovacie státie na ul. Pri Hrubej lúke v Bratislava-Dúbravka. Parkovacie státie sa nachádza v bytovom komplexe Tammi (zelené balkóny) na prízemí priamo za vstupom cez garážovú bránu. Vstup do garáží je na diaľkové ovládanie, výška vstupu je max. 2,1 m. Tammi sa nachádzajú hneď vedľa OC Dúbrawa a novej bytovej zástavby Dúbravy, neďaleko konečnej zastávky Pri kríži. Voľné ihneď. Cena 60 €/mesiac Podmienky prenájmu: Nájomná zmluva na dobu neurčitú. Výpovedná lehota 1 mesiac ( možnosť dohody na 3 mesiace ). Platenie kvartálne ( za 3 mesiace ) na účet majiteľa. Poplatok za vypracovanie nájomnej zmluvy vo výške jedného mesačného nájmu. V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: / email: cocherova@
PRENÁJOM - garážové státie BA-Dúbravka,Pri hrubej lúke
Ponúkam na prenájom garážové státie na ul. Pri Hrubej lúke v Bratislava-Dúbravka. Je umiestnené v bytovom komplexe Tammi hneď vedľa OC Dúbrawa. Vstup do garáží je na diaľkové ovládanie cez bránu. Tammi sa nachádzajú hneď vedľa OC Dúbrawa, neďaleko konečnej zastávky Pri kríži. Cena 75 €/mesiac Podmienky prenájmu sa dohodnú osobne
Garážové parkovacie státie Bratislava-Dúbravka
Ponúkame na prenájom garážové parkovacie státie o veľkosti 12.5 m2, ktoré sa nachádza na ulici Pri Hrubej lúke (Bratislava Dúbravka) v bytovom komplexe Tammi. Vstup do garáží je na diaľkové ovládanie, pričom výška vstupu je max. 2.1 m. Tammi sa nachádza neďaleko OC Dúbrawa a blízko novej bytovej zástavby Dúbravy. V blízkosti je aj konečná zastávky Pri kríži. Cena: 70 €/mesiac Kontakt: alebo mosvat@
Vnútorné garážové státie - TAMMI Dúbravka
Prenajmem garážové státie 12,39 m2 v bytovom komplexe TAMMI I - Dúbravka (oproti OC Dubrawa). Vjazd je cez automatickú dvojbránu. Nájomné: 70 Eur/mes. Vratná záloha za prístupový ovládač k bráne je 50 Eur.
TAMMI 2 - Dlhodobý prenájom garážové státie
TAMMI 2 - Dlhodobý prenájom garážové státie v suteréne novostavby vstup z hlavnej cesty, brána s diaľkovým ovládaním. Plocha 13 m2 2 x ročne strojové čistenie. Cena 53 € mesačne platba 1 rok vopred.
Prenájom parkovacieho miesto podzemná garáž TAMMI Dúbrav
Ponúkame na prenájom vnútorné garážové státie v podzemnej garáži bytového domu TAMMI I - Dúbravka nachádza sa oproti OC Dúbrawa. Popis: - suterén - rozmer 12,39m2 - vstup cez automatickú bránu Voľné ihneď. Dlhodobý prenájom. Vratná záloha za prístupový ovládač k bráne je 100 Eur. Cena nájom je 60€ + Odmena RK 60€.