inzercia, predaj, predám, bazár

Garážové státie Stodolova

Kategória: Garáže

Ponúkame na predaj garážové státie v objekte hromadných garáže na Stodolovej ulici v Bratislave, časť Nivy, garážové státie je v blízkosti vrátnice s 24-hodinovou strážnou službou.

Garážový dom je neďaleko Zimného štadióna Ondreja Nepelu v blízkosti ulíc Jégeho, Palkovičova. Bajzova, Trnavská.

Cena: 21900 eur

PROVÍZIA PRE RK: 850 eur. Provízia zahŕňa: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta)
Garážové státie Stodolova
Podobné inzeráty
Na predaj garážové státie, ul. Stodolová, Ružinov
Ponúkame na predaj garážové státie v garážovom dome v mestskej časti Ružinov na ul. Stodolová pri zimnom štadióne O.Nepelu. Garážové státie je v osobnom vlastníctve s rozlohou 12,48m2 (s rozmermi 2,4m x 5,2m). V tesnej blízkosti ulíc Palkovičova, Bajzova a Jégeho. Garážový dom je zabezpečený 24 hodinovou strážnou službou. Garážové státie je bez tiarch a je kúpou ihneď k dispozícii. Cena: 25.000,-€ (vrátane provízie realitnej kancelárie). Kontakt na obhliadky: Mrižo Tel.: TELEFONOVAŤ môžete DENNE do 22:00hod. aj v SO a NE E-mail: mrizo@ Fotografie nehnuteľnosti, text a 3D virtuálna prehliadka sú dielom a majetkom realitnej kancelárie © MojAgent. Ak potrebujete predať aj Vy svoju nehnuteľnosť a chcete aby bola kvalitne odprezentovaná, môžete sa s dôverou obrátiť na nás a urobíme maximum aj pre predaj vašej nehnuteľnosti ..
Garážové státie Stodolova
Ponúkame na predaj garážové státie v objekte hromadných garáže na Stodolovej ulici v Bratislave, časť Nivy, garážové státie je v blízkosti vrátnice s 24-hodinovou strážnou službou. Garážový dom je neďaleko Zimného štadióna Ondreja Nepelu v blízkosti ulíc Jégeho, Palkovičova. Bajzova, Trnavská. Cena: 20000 eur PROVÍZIA PRE RK: 850 eur. Provízia zahŕňa: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta)
Garážové státie na prenájom Tammi 1 Dúbravka
Na prenájom: garážové státie v lokalite Bratislava – Dúbravka - Pri Hrubej lúke (v novostavbe Tammi 1) s výmerou 12 m2, umiestnené je v suteréne bytového domu. POPIS GARÁŽE: garážové státie sa nachádza v suteréne bytového domu Tammi 1 (dom so zelenými balkónmi oproti OC Dúbrawa), na -1PP, do ktorého sa vchádza diaľkovo otváranou bránou s výškou 2,1m. Rozmery garážového státia: 12 m2, (5,20 m X 2,30). Garážového státia je krajné, vedľa neho nie je ďalšie parkovacie miesto (výhoda - bezproblémové nakladanie vecí a nástup do auta). LOKALITA GARÁŽE: garážové státie sa nachádza vo vynikajúcej lokalite Dúbravky s výborným dopravným napojením na MHD, pri OC Dúbrawa. CENA ZA PRENÁJOM: 65 €/mes. Státie je voľné od 1. marca 2023.
Na predaj garážové státie v bytovom komplexe Rača Gate - mož
Typ: Garáže Ulica: Závadská Obec: Bratislava-Rača Realitná kancelária PORTO REAL GROUP Vám ponúka na predaj garážové státie nachádzajúce sa na 1. nadzemnom podlaží v novostavbe „Rača Gate“ vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Bratislava – Rača na Závadskej ulici. Státie s označením 18 sa nachádza hneď za automatickou vstupnou bránou. Ide o garážové státie, ktoré je dlhšie ako bežné státia a je vhodné aj pre väčšie vozidlo. Možnosť odpočtu DPH.   Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant Mobil: Cena za garážové státie: 20.900,- EUR Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny, hypotekárny a katastrálny servis vrátane úhrady poplatku súvisiacieho s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti na katastri. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba
Garážové státie, Stodolova ul.
Ponúkam na prenájom garážové státie na Stodolovej ul. v Bratislave (Ružinov). Parkovacie státie sa nachádza v non-stop stráženej kolektívnej garáži v blízkosti zimného štadióna O. Nepelu, ulíc Jégeho a Palkovičova.
Garážové státie v novostavbe Starý háj na Lužnej ul. v Petrž
Garážové státie v novostavbe Starý háj na Lužnej ul. v Petržalke. Garážové státie o rozlohe 12m2, nachádzajúce sa na prvom podzemnom podlaží v podzemnej garáži pod bytovým domom Starý háj. Garáž disponuje schodiskom, výťahom a vstupnou rolovacou bránou na diaľkové ovládanie. Mesačné náklady vo výške 10 EUR. Garážové státie je bez tiarch a je kúpou ihneď voľné. Cena: 30.000 EUR. vrátane DPH + provízia za služby RK. Možnosť odpočtu DPH. K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 1.500 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva. Kontakt: ; info@