inzercia, predaj, predám, bazár

Garmin Trex GPS zariadenie

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predam nepouzivane GPS zariadenie pre turistov.
Neviem ci to ma SK mapy, skor asi ako kuriozita.
Idealne osobny odber zilina
Garmin Trex GPS zariadenie
Podobné inzeráty
Turisticka navigacia Garmin Oregon 600
Predam maximalne spolahlivu univerzalnu (turistika, bike, auto, motorka, lyze, expedicie…) navigaciu Garmin Oregon 600, na rozdiel od rady Garmin Edge je na tuzkove (2xAA) baterie ( podobne ako rada gpsmap ), ktore vie samozrejme cez USB kabel aj nabijat a kupite ich aj na najodlahlejsom kute sveta. K navigacii pridam aj orig. takticke puzdro Tasmanian tiger v pustnej farbe a drziak s karabinou na zavesenie na vystroj, alebo batoh, drziak na bicykel, ci uz na riaditka, alebo predstavec, original nabijacka Garmin. Povodna cena €369. Je to posledna verzia, na ktorej sa cez software (pridam) daju pouzivat orig. Garmin mapy stiahnute z internetu. Navigacia je samozrejme stavana aj do drsnych podmienok, IP67, mraz, voda, sneh, priame slnko a funguje realne spolahlivo a da sa ovladat aj v rukaviciach! V Trnave moznost osobneho odberu, inde na dobierku. Viac na:
DRŽIAK NA GARMIN INREACH MINI/GPSMAP 66
DRŽIAK NA GARMIN INREACH MINI/GPSMAP 66 Predám držiak do auta prísavkový na Garmin inReach Mini / GPSmap 66 séria. Je vhodný aj pre niektoré turistické navigácie Garmin Oregon, Dakota, GPS Map. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,30 eur Nový, nepoužívaný. Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Kliknite na moje ďalšie inzeráty ohľadom príslušenstva prioritne k navigáciam - držiaky, nabíjačky, puzdrá. Jedná sa o veci zo zrušenej predajne GPS navigácií.
DRŽIAK NA GARMIN INREACH MINI/GPSMAP 66
DRŽIAK NA GARMIN INREACH MINI/GPSMAP 66 Predám držiak do auta prísavkový na Garmin inReach Mini / GPSmap 66 séria. Je vhodný aj pre niektoré turistické navigácie Garmin Oregon, Dakota, GPS Map. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Nový, nepoužívaný. Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Kliknite na moje ďalšie inzeráty ohľadom príslušenstva prioritne k navigáciam - držiaky, nabíjačky, puzdrá. Jedná sa o veci zo zrušenej predajne GPS navigácií.
Turistická navigácia garmin eTrex 30x
Predám turistickú GPS navigáciu Garmin eTrex 30x, veľmi málo používaná /taker vôbec/ úplne ako nová. Link na bližšie info
Garmin Fenix 6
Dobrý deň, z dôvodu prechodu na iný model hodiniek garmin predávam hodinky Fenix 6 zakúpené 19.04.2022. Hodinky sú vo veľmi dobrom stave a bez vonkajších znakov používania. Od začiatku bola na displeji nalepená ochranná fólia. K hodinkám pridám v prípade záujmu aj náhradný kovový remienok. Balenie obsahuje samotné hodinky, originálny silikónový remienok, Nabíjací kábel, faktúru a krabicu. Špecifikácia hodiniek: Veľký farebný displej s uhlopriečkou 1,3" Extrémne dlhá výdrž batérie: až 10 hod (GPS + hudba), až 36 hod (GPS), až 72 hod Optické meranie srdcového tepu a okysličenie krvi zo zápästia (meria tep aj pod vodou pri plávaní) Trojosový kompas, gyroskop, barometrický výškomer, akcelerometer, teplomer Vodotesné vyhotovenie do 10 ATM Inteligentné funkcie s Android a iOS telefónmi: prichádzajúci hovor, SMS, notifikácia, ovládanie hudby, počasie Automatické rozpoznanie nehody s možnosťou odoslania núdzovej správy Bezkontaktné platby Garmin Pay
GARMIN GPSMAP 62s
GARMIN GPSMAP 62s Predám turistickú navigáciu Garmin GPSMAP 62s. Špičková navigácia aj pre náročných turistov..... Niektoré parametre: Elektronický kompas, Barometrický výškomer, Výpočet plochy, Kompatibilita s ANT zariadeniami, Integrovaný vysokocitlivý GPS prijímač, Účinná anténa typu Quad Helix Je nutné dokúpiť dve AA batérie. Použitá pár krát na prezentačné účely, veľmi dobrý stav. Mapy: Najnovšia turistická mapa Slovenska: Slovakia Topo v4. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Kliknite na moje ďalšie inzeráty ohľadom príslušenstva prioritne k navigáciam - držiaky, nabíjačky, puzdrá. Jedná sa o veci zo zrušenej predajne GPS navigácií.