inzercia, predaj, predám, bazár

Gauč a křeslo plus taburet

Kategória: Kreslá a gauče

Předám málo používaný gauč,křeslo a taburet cena gauču 600 křeslo s taburet 150
Gauč a křeslo plus taburet
Podobné inzeráty
Kožený gauč + 2x kreslo
zdravím, predám spolu gauč a 2ks kreslo - gauč nieje rozkladací rozmery: - gauč 190x90 - kreslo 90x90 gauč a kreslá sú použivane avsak starané nenesu ziadne znamky manualneho poškodenia odvoz si musite zabezpecit sami! môžem pomoct naložit ( gauč je lahký, a manipulovatelny) ——————————— gauč, kreslo, sedacka, obyvacka, nabytok, pohovka
Gauč, taburet, stolík - eko koža
Gauč, stolik, taburet, vyrobený na mieru, úplne nový. gauč - 100€ taburet - 100€ stolik - 100€. len osobny odber - Žilina
Dvojdielny gauč, taburet, stolik, eko koža
predám kvalitné, robené všetko na mieru dvojdielny gauč, taburet a stolik. materiál - eko koza cena za gauč 150€ taburet 100€ stolik 100€ pri odbere všetkých troch kusov je cena 300€. len osobný odber. inzerát platný do zmazania.
Krásna 3 kombinácia (kreslo,gauč,taburet)za TOP cenu
Moderna 3 kombinácia(kreslo,gauč,taburet),úplne nepoškodená,gauč s úložným priestorom,rozkladací,pohodlne sa na ňom vyspia 2 ľudia,výborný tepovatelny materiál.
Renovované retro kreslo s taburetkou
rozmery: V 78 cm, Š 58 cm, H 70 cm počet kusov: 1x kus (zostava) kreslo 220,- Eur, taburet 70,- Eur značka: Jitona, Soběslav Renovácia prebiehala kompletným rozobratím dreveného rámu na jednotlivé časti, ktoré sme prebrúsili a opäť zložili do pôvodného tvaru. Sedacia časť bola spevnená previazaním vlnitých pružín. Výplet rámu operadla sa realizoval novými jutovými popruhmi. Následne bolo kreslo vyplnené molitanovým materiálom. Taburet bol nanovo vypletený jutovými popruhmi a vyplnený molitanovým materiálom. Poťahová látka je vhodná aj do domácnosti, ktorej členmi sú aj zvieratá. Taburet je pridaná hodnota kresla, ktorá k nemu neodmysliteľne patrí. Znásobí sa tak pôžitok pohodlia pri oddychu. Kompletné rámy boli natreté lazúrou v odtieni breza, s prídavkom vosku na drevo. Na ich povrchu vytvára hrubú vrstvu, ktorá výborne chráni drevo pred nepriaznivými vplyvmi počasia, UV žiarením, udržiava vlastnosti dreva a zachováva jeho prirodzenú krásu. tel. kontakt:
Taburet a kreslo
Predám kožený taburet a kožené kreslo z Ikea. Cena taburet 100€ Cena kreslo 150€