inzercia, predaj, predám, bazár

Geminibroker - 3i RD s 32árovým pozemkom v meste Szendrő

Kategória: Domy

GEMINIBROKER Vám ponúka na predaj 3i rodinný dom s 3208m2 pozemkom v meste Szendrő (Maďarsko) - len 1 hodinu od Rožňavy či Košíc po upravenej ceste, čo umožňuje aj denné dochádzanie. Nehnuteľnosť je vhodná aj na trvalé bývanie, nachádza sa v dobrom prostredí so skvelými možnosťami v okolí, a aj to je určite jedným z dôvodov, že si mestečko obľúbilo už množstvo Slovákov. Ďalšou výhodou sú aj nízke mesačné náklady.

POPIS
Dom má 110m2 a pod domom je pivnica. Do domu vedú 2 vchody a nachádzajú sa v ňom 3 izby, predizba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s WC, chodba + za domom je garáž, stodola a rôzne hosp. budovy. Kúrenie je v dome zabezpečené plynovými gamatkami a je tu aj možnosť pridať piecku - dom má 3 komíny. Strešná krytina je škridlová. Dom bol postavený v roku 1964 z kvádrov, základy sú betónové.

INŽINIERSKE SIETE
Do domu sú zavedené všetky IS: elektrina, plyn, voda - obecný vodovod + na pozemku je studňa, obecná kanalizácia. Samozrejmosťou v obci je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia - na výber je viacero poskytovateľov. 

POZEMOK
Pozemok má veľkosť 3208m2, je úplne rovný, slnečný a rastie na ňom slivka, višňa, hrozno, ríbezle a orech. Je vhodný na pestovanie a chov domácich zvierat - na pozemku sú aj hosp. stavby na to určené + údiareň.
 
LOKALITA
Mesto má dobrú občiansku vybavenosť: nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, banka, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, múzeá, kostoly, železiarstvo, detské ihriská, športové ihriská, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí ! V okolí obce je veľa turistických, ale aj rekreačných príležitostí ako možnosť hubárčenia, cyklistiky, turistiky, jazdy na koni, v blízkosti sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj celoročného rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, ďalej tiež rôzne hrady, kostoly, kaštiele, múzeá, jaskyne - je neďaleko Národného parku Aggtelek..

CENA: 40 000€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta, vkladu do katastra, prekladu zmlúv do slovenčiny, prepisov energií a iných služieb podľa dohody. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si termín obhliadky mailom na: info@ ALEBO na našej infolinke
+ 704

Viac ako 100 ďalších nehnuteľností v Maďarsku nájdete na
Geminibroker - 3i RD s 32árovým pozemkom v meste Szendrő
Podobné inzeráty
Szendrő - 1h od KE - pekný RD v dobrom stave a všetkými IS
GEMINIBROKER Vám ponúka dobrý rodinný dom s 10árovým pozemkom v meste Szendrő - len 1 hodinu od Košíc po rovnej a dobrej ceste ! Dom má všetky IS, je vo výbornom stave a navyše je ihneď obyvateľný. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady ! DISPOZÍCIA A POPIS V dome sa nachádzajú 2 izby, veľká kuchyňa, špajza, kúpeľňa s WC a chodba. V druhej časti domu je ďalšia kuchyňa s pivnicou a za ňou je ešte vínna pivnica. Za domom je prístavba pozostávajúca z niekoľkých ďalších miestností a stavieb určených na chov zvierat či skladovanie.  KÚRENIE V dome je kúrenie zabezpečené plynovými gamatkami a je tu možnosť pridať aj piecku na drevo - dom má 2 komíny. Vodu ohrieva elektrický bojler.  KONŠTRUKCIA Rodinný dom bol postavený v roku 1976 na betónových základoch z kombinácie tehál a kvádrov. Dom je vo veľmi dobrom stave, je úplne suchý a bez prasklín. Strecha je škridlová, tiež je v dobrom stave. INŽINIERSKE SIETE Do domu sú zavedené všetky inžinierske siete: plyn, elektrina 230V a 400V, obecná voda a je napojený aj na obecnú kanalizáciu. Na pozemku je aj vŕtaná studňa. POZEMOK Pozemok má rozlohu 1034m2 a je úplne rovný, slnečný a oplotený. Je vhodný na pestovanie či chov zvierat. Ovocné stromy: hruška, slivka, marhuľa a hrozno. LOKALITA Dom je situovaný v príjemnom a peknom prostredí mimo hlavnej cesty v dobrej a tichej ulici. Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, kostoly, železiarstvo, nové detské ihrisko, ale aj vyhliadková veža a množstvo ďalších zaujímavostí.  OKOLIE V okolí obce je veľké množstvo rôznych turistických, ale aj rekreačných príležitostí - neďaleko sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou a zaujímavé múzeá vhodné aj pre deti v slávnom banskom meste Rudabánya, jaskynný komplex Aggtelek a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő či múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v Szinpetri. Športovcov poteší basketbalové, tenisové, futbalové ihrisko a rôzne turistické chodníčky, cyklotrasy, možnosť hubárčenia či jazdy na koni a mnoho ďalších CENA: 36 000€ Cena zahŕňa všetky poplatky realitnej kancelárie, náklady certifikovaného advokáta, vklady do katastra, preklady zmlúv do slovenčiny, prepisy energií a iných služieb podľa dohody. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke + 704 ALEBO mailom na: info@ Viac ako 100 ďalších nehnuteľností v Maďarsku nájdete na
5i RD s 2 garážami v sympatickom meste Szendrő - 1h od KE+RV
GEMINIBROKER Vám ponúka na predaj 5i rodinný dom s 2 garážami v meste Szendrő (Maďarsko) - len 1 hodinu od Rožňavy či Košíc po upravenej ceste, čo umožňuje aj denné dochádzanie. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou a je vhodná aj na trvalé bývanie, má kompletné IS a nachádza sa v dobrej časti mesta so skvelými možnosťami v okolí, a aj to je určite jedným z dôvodov, že si mestečko obľúbilo už množstvo Slovákov. DISPOZÍCIA - Do domu vedú 2 vchody - bočný a zadný s prístupom do záhrady. V dome sa nachádza 5 izieb, 2 balkóny, kuchyňa, 2 kúpeľne s toaletou, 2 chodby prepojené dreveným schodiskom, v dome je tiež garáž + na pozemku je druhá garáž s teraskou. Na pozemku sú aj ďalšie prístavby a hospodárske stavby určené na chov domácich zvierat.  POPIS DOMU - Dvojposchodový rodinný dom bol postavený z kvádrov v roku 1984 a je v dobrom stave, nemá žiadne praskliny. Strešná krytina je eternitová a je tiež v dobrom stave. Stropná konštrukcia je betónová. Kúrenie je v dome zabezpečené plynovými gamatkami a pieckami na drevo - dom má 2 komíny. Podlahy v dome sú: dlažba, parkety a plávajúce podlahy. Vchodové dvere sú NOVĚ - pekné, drevené. Niektoré okná boli vymenené za plastové a ostatné sú drevené + sú na oknách nainštalované aj vonkajšie žalúzie. POZEMOK a IS - Pozemok má rozlohu 737m2, je široký, úplne rovný, je oplotený a slnečný. Pozemok je vhodný na pestovanie aj chov zvierat. Ovocné stromy: slivka, hruška a dule. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete: elektrina 240V aj 380V (medené káble), plyn, dom je napojený na obecný vodovod aj obecnú kanalizáciu. Samozrejmosťou v obci je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia - na výber je viacero poskytovateľov. LOKALITA - Rodinný dom je situovaný na dobrej ulici mimo hlavnej cesty v krásnom prostredí s atmosférou ideálnou pre oddych. Navyše v susedstve žijú milí a slušní ľudia a v meste Szendrő žije už viacero Slovákov. Má dobrú občiansku vybavenosť: nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, banka, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, múzeá, kostoly, železiarstvo, detské ihriská, športové ihriská, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí ! CENA: 53 900€ Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta, vkladu do katastra, prekladu zmlúv do slovenčiny, prepisov energií a iných služieb podľa dohody. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si termín obhliadky mailom na: info@ ALEBO na našej infolinke + 704 Viac ako 100 ďalších nehnuteľností v Maďarsku nájdete na
5i RD s 2 garážami v meste Szendrő - 1h od Košíc - Maďarsko
GEMINIBROKER Vám ponúka pekný 2-podlažný 5i rodinný dom s balkónom a 2 garážami v meste Szendrő - len 1 hodinu od Košíc po rovnej a dobrej ceste ! Dom je dobre situovaný - mimo hlavnej cesty, je vo výbornom stave a má všetky IS. Dom je navyše ihneď obyvateľný !! DISPOZÍCIA Do domu vedú dva vchody a tretí vchod je do garáže. Pred predným vchodom je menšia teraska a zadný vchod vedie cez zasklenú terasku / zimnú záhradu. V dome sa nachádza 5 izieb, kuchyňa, špajza, priestranná jedáleň so schodiskom, 2 kúpeľne - kúpeľňa so sprchovým kútom a druhá kúpeľňa nie je dokončená. V dome je ešte oddelená toaleta, chodba, balkón a garáž s montážnou jamou. Druhá samostatne stojaca garáž s montážnou jamou je vedľa domu na pozemku.  KONŠTRUKCIA Rodinný dom bol postavený v roku 1988 na betónových základoch z kvádrov. Stropná konštrukcia je betónová. Dom je vo veľmi dobrom stave, je úplne suchý a bez prasklín. Strecha je tiež v dobrom stave, podkrovie je zastavateľné a strešná krytina je škridlová. POPIS a KÚRENIE Pred niekoľkými rokmi rodinný dom prešiel určitou rekonštrukciou. Na elektroinštaláciu boli použité medené káble. Podlahy: betón + dlažba a plávajúca podlaha. Okná sú drevené + sú na nich nainštalované vonkajšie rolety. Na dome je nainštalovaný aj kamerový systém. Kúrenie v dome je ústredné - radiátory, ktoré zabezpečuje kotol na tuhé palivo ! Je možné  pridať aj piecku na drevo - dom má 2 komíny.  INŽINIERSKE SIETE Do domu sú zavedené všetky IS: plyn, elektrina 230V a 400V, obecná voda a je napojený aj na obecnú kanalizáciu. Výhodou sú nízke mesačné náklady. Samozrejmosťou je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia v obci - na výber je dokonca viacero poskytovateľov. POZEMOK Pozemok je udržiavaný a má rozlohu 693m2. Je úplne rovný, slnečný a oplotený, tiež je vhodný na pestovanie a chov zvierat - za domom je hospodárska budova a prístrešok slúžiaci na skladovanie dreva. Ovocné stromy na pozemku: jabloň, hruška, slivka, višňa, čerešňa a hrozno. LOKALITA Dom je situovaný v príjemnom a peknom prostredí mimo hlavnej cesty na dobrej ulici. Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, kostoly, železiarstvo, detské ihriská, ale aj výhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí.  CENA: 50 900€ Cena zahŕňa všetky poplatky realitnej kancelárie, náklady certifikovaného advokáta, vklady do katastra, preklady zmlúv do slovenčiny, prepisy energií a iných služieb podľa dohody. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke + 704 ALEBO mailom na: info@ Viac ako 100 ďalších nehnuteľností v Maďarsku nájdete na
Szendrő - krásny gazdovský dom z roku 1908 vo výbornom stave
GEMINIBROKER Vám ponúka krásny gazdovský dom z roku 1908 v pôvodnom, no veľmi dobrom stave v meste Szendrő. Pozemok je veľký 935m2. V dome sa nachádzajú 2 veľké izby a kuchyňa. Vykurovanie - pieckami na drevo. Pozdĺž domu je sympatická teraska a pod jednou izbou je vínna pivnica. Druhú časť domu tvorí hospodárska časť zložená z dvoch veľkých miestností. V týchto častiach je vidieť kamennú štruktúru stavby. Základy sú taktiež z kameňa a dom je vo vynikajúcom stave - je úplne suchý a nie je vôbec popraskaný. Strecha je škridlová, taktiež v dobrom stave. V dome je zavedená len elektrina, avšak všetky inžinierske siete je možné bezproblémov zaviesť - obecnú vodu, kanalizáciu aj plyn. Na pozemku je studňa. Pozemok je slnečný a je na ňom niekoľko ovocných stromov napr. slivka, hrozno.  Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite v dobrej časti obce mimo hlavnej cesty a od Košíc je vzdialená necelých 70km, po rovnej a dobrej ceste, čiže cesta autom môže trvať len 1 hodinu. Od hraničného priechodu Hosťovce/Turňa nad Bodvou je mesto vzdialené necelých 30km.  Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, kostoly, obchody, železiarstvo, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, bankomat, čerpacia stanica, pekáreň, cukráreň, nové detské ihrisko, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí. V okolí obce sú tiež rôzne turistické, ale aj rekreačné príležitosti - neďaleko sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou a zaujímavé múzeá vhodné aj pre deti v slávnom banskom meste Rudabánya, jaskynný komplex Aggtelek, kláštorný komplex v malebnej obci Martonyi a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri. Športovcov poteší basketbalové, tenisové, prípadne futbalové ihrisko a rôzne turistické chodníčky a cyklotrasy.  CENA 21 200 € Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť.  V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky mailom  nonstop na : info@ ALEBO na našej infolinke + 421 905 177 704  Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku nehnuteľností nájdete na
Szendrő - vidiecky domček po rekonštrukcii len 1h od Košíc
GEMINIBROKER Vám ponúka typický vidiecky dom s gánkom, ktorý prešiel rekonštrukciou a je ihneď obyvateľný. Dom sa nachádza v meste Szendrő v Maďarsku- len 1 hodinu jazdy od Košíc po rovnej a dobrej ceste ! Ak hľadáte pokojné prostredie vidieka a zároveň nechcete byť odrezaný od mesta tak teraz ste na správnom mieste. Výhodou sú dobrí susedia a nízke mesačné náklady. POPIS a KÚRENIE: Pozdĺž domu je podlhovastá teraska a do domu vedú 2 vchody. V dome sa nachádza vstupná miestnosť, 2 izby, veľká kuchyňa s kachlovou pecou a kúpeľňa s WC. Na konci domu je pristavaná z veľkých červených tehál ešte jedna hospodárska miestnosť so samostatným vchodom. Rodinný dom si prešiel určitou rekonštrukciou. Exteriérové dvere boli vymenené za plastové a interiérové dvere sú tiež nové. Okná sú drevené - dvojsklo. Stropy tvoria obľúbené drevené trámy, ktoré sú v zachovalom stave. Podlahy - v celom dome je dlažba. Na elektroinštaláciu boli použité medené káble. Vykurovanie je v dome zabezpečené pieckami na tuhé palivo (drevo) - dom má 3 komíny a všetky sú v dobrom stave.  KONŠTRUKCIA: Dom bol postavený na betónových základoch z najlepšieho a najekologickejšieho materiálu - z váľkov, ktoré majú celý rad prospešných vlastností, najmä však tie izolačné, kvôli čomu sa opäť vracajú do módy aj v modernom stavebníctve. Strecha je vo výbornom stave, krytina je škridlová.    INŽINIERSKE SIETE: Nehnuteľnosť disponuje všetkými IS: je napojený na elektrinu, obecný vodovod aj kanalizáciu a plynová prípojka je na pozemku. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Samozrejmosťou je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia (optická sieť) - na výber je dokonca viacero poskytovateľov   POZEMOK: Pozemok s veľkosťou 1870m2 je slnečný, rovný a je oplotený - kovaná brána. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska stavba s pecou. Pozemok je situovaný mimo hlavnej cesty v tichom, bezproblémovom a príjemnom prostredí v dobrej lokalite na okraji mesta. Na pozemku je aj pár ovocných stromov ako jabloň a slivka.  LOKALITA: Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, kostoly, železiarstvo, nové detské ihrisko, ale aj výhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí. V okolí obce sú tiež rôzne turistické, ale aj rekreačné príležitosti - neďaleko sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca. CENA: 22 500 € - Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta, vkladu do katastra, prekladu zmlúv do slovenčiny, prepisov energií a iných služieb podľa dohody. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si termín obhliadky mailom na: info@ ALEBO na našej infolinke + 704
Szendrő - Dobrý 4i RD s garážou a balkónom - 1h od KE a RV
GEMINIBROKER Vám ponúka na predaj 2-podlažný 4i rodinný dom s garážou a balkónom v meste Szendrő (Maďarsko) - len 1 hodinu od Rožňavy či Košíc po upravenej ceste, čo umožňuje aj denné dochádzanie. Nehnuteľnosť je vhodná aj na trvalé bývanie, nachádza sa v dobrom prostredí so skvelými možnosťami v okolí, a aj to je určite jedným z dôvodov, že si mestečko obľúbilo už množstvo Slovákov. DISPOZÍCIA V dome sa nachádza: garáž, 4 izby + 2 balkóny, kúpeľňa, 2 toalety, kuchyňa, špajza, komora, chodba so schodiskom a kotolňa, kde je aj zadný vchod smerujúci do záhrady. Pred domom je prístrešok na auto a na pozemku sú hospodárske budovy. POPIS Kúrenie v dome je ústredné - radiátormi, zabezpečené kotlom na tuhé palivo (drevo) a je tu aj možnosť pridať piecku - dom má 2 komíny. Dvojpodlažný rodinný dom bol postavený v 70-tych rokoch z kvádrov. Celkovo dom, strecha a aj komíny sú vo výbornom stave ! INŽINIERSKE SIETE K dispozícii sú všetky IS - v dome je zavedená elektrina, je napojený na obecný vodovod aj na obecnú kanalizáciu a plynová prípojka je na pozemku. Samozrejmosťou v obci je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia - na výber je viacero poskytovateľov. Ďalšou výhodou sú aj nízke mesačné náklady. POZEMOK Pozemok má veľkosť 657m2, je úplne rovný, je oplotený, slnečný a rastie na ňom jabloň a višňa. Výhodou je, že oproti nie sú žiadne stavby a teda ani susedia. LOKALITA Pozemok je situovaný na peknej ulici mimo hlavnej cesty v krásnom prostredí, ktoré vytvára príjemnú atmosféru ideálnu pre oddych. Navyše poskytuje aj dostatok súkromia a v susedstve žijú milí, slušní ľudia. Mesto Szendrő si obľúbilo už veľa Slovákov, má dobrú občiansku vybavenosť: nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, banka, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, múzeá, kostoly, železiarstvo, detské ihriská, športové ihriská, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí ! CENA: 67 600€ Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta, vkladu do katastra, prekladu zmlúv do slovenčiny, prepisov energií a iných služieb podľa dohody. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si termín obhliadky mailom na: info@ ALEBO na našej infolinke + 704 Viac ako 100 ďalších nehnuteľností v Maďarsku nájdete na