inzercia, predaj, predám, bazár

Geminox

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

predám kondenzačný plynový kotol geminox zem, funkčný (okrem obehového čerpadla). Nová riadiaca jednotka.
Geminox
Podobné inzeráty
Kondenzačný kotol Geminox  dvojokruhový THRi 2-17 B120DC
Predám plynový kondenzačný kotol Geminox dvojokruhový model THRi 2-17 B120DC. Pravidelné revízie a údržba v autorizovanom servise Geminox. Kotol sa nachádza v Malinove. Obhliadky kedykoľvek, aj počas dňa. Kontakt: . Možná výmena za tepelné čerpadlo. Technický popis: GeminoX prichádza na trh s kompaktnou vykurovacou centrálou – jedná sa o plynový kondenzačný stacionárny kotol s podstavným nerezovým zásobníkom o objeme 120l. Kotol sa dodáva v dvoch verziách – vo verzii C (jeden vykurovací okruh) a vo verzii DC (dva vykurovacie okruhy) a vo výkone 0,9–9 kW, 2–17 kW a 5–25 kW. Všetky potrebné komponenty na vykurovanie a ohrev vody sú v ňom integrované. vysoko účinný kónický kondenzačný výmenník z nerezu celonerezový zásobník TÚV objemu 120l s anódou, s polystyrénovou izoláciou celonerezový kruhový modulačný horák s predzmiešavaním kontrola horenia ionizáciou ventilátor 230 V s premenlivými otáčkami elektronická regulácia s permanentnou moduláciou výkonu sonda vonkajšej teploty Siemens QAC 34 riadiaca jednotka s mikroprocesorom displej zobrazujúci prevádzkové, resp. poruchové stavy vysokonapäťové zapaľovacie trafo nízkoenergetické čerpadlo s riadenými otáčkami (trieda A) expanzná nádoba 8l trojcestný ventil ntc sonda TÚV poistný ventil 3 bary elektronický tlakomer sifón na odvod kondenzátu vypúšťací ventil kotla a zásobníka príprava na cirkulačné potrubie vodná armatúra plynová armatúra výškovo nastaviteľné nožičky
Kondenzacny kotol Geminox THRs 19B-120 DUO
Výkon 2,7 - 18,0 kW Modulácia 15 - 100% Stacionárna zostava Nerezový zásobník s objemom 120 litrov Samotnou kategóriou v ponuke vysoko úsporných kondenzačných kotlov Geminox je unikátny model THRs DUO. Názov THRs je odvodený z francúzskeho Trés Haut Rendement = veľmi vysoká účinnosť, v spojení s najmodernejšou riadiacou jednotkou Siemens LMS. Označenie DUO znamená Double Circuit = dva okruhy. Ku kotlu dokladam aj zasobnik + adapter + regulator - info na fotke. Kondenzacny kotol je zabaleny v originalnom baleni - nerozbaleny. Kontaktovanie poprosim prostrednictvom emailu.
Geminox THRi 2-17 120L
Ponúkam na predaj kondenzačný kotol GEMINOX THRi 2-17 so 120 l integrovaným nerezovým zásobníkom na teplú vodu. Výkon 2,5-17,5 kW. Kotol je dvojokruhový - podlahové kúrenie a radiátory. Kotol bol pravidelne servisovaný a je vo výbornom technickom stave. V prípade záujmu volajte na tel. číslo .
Predám kondenzačné kotol Geminox ZEM 2-17
Predám vynikajúci, veľmi efektívny a spoľahlivý plynový kondenzačné kotol Geminox ZEM 2-17 s interiérovým termostatom, vonkajším čidlom a 125l zásobníkom na TÚV. Všetky otázky zodpoviem telefonicky, neváhajte sa opýtať.
Geminox Thri 2-17 DC
Predam plynový kondenzačný kotol Geminox Thri 2-17 DC + 300l CELONEREZOVÝ samostatne stojaci zásobník na vodu AQUALIOS, vonkajšie čidlo a vnútornú riadiacu jednotku SIEMENS. Kotol je plne funkčný, zásobník obsahuje aj pripojenie na solárny ohrev.
kotol GEMINOX
Predám pravidelne servisovaný a funkčný plynový kondenzačný kotol značky GEMINOX, typ THRi 2-17 M75V, vrátane príslušenstva (vonkajšie čidlo s káblom, vnútorná riadiaca jednotka, konzoly pre uchytenie na stenu a užívateľský manuál). Odber možný okamžite.