inzercia, predaj, predám, bazár

Generálne jarné upratovanie

Kategória: Upratovanie

Nechajte upratovanie na nás a Vám zostane viac času na užívanie si prvého jarného slniečka.
Upratujeme RD, byty, firmy, kancelárie, spoločné nebytové, či obchodné priestory...
Upratovaním myslíme dokonalú čistotu a sviežu vôňu Vašich priestorov.
Cenník obsahuje všetky tieto práce :
- umývanie okien, okenných rámov a žalúzií, parapety vnútorné, vonkajšie
- umývanie zárubní a celých dverí (interiérové + vchodové)
- utieranie prachu zo všetkých povrchov
- umývanie všetkých zvislých povrchov(dvierka na skrini, kuch. linka)
- umývanie všetkých obkladov v domácnosti
- umývanie všetkej sanity, leštenie batérii + zrkadlá
- odstránenie usadeného vodného kameňa
- vysávanie kobercov a rohoží
- impregnácia sedačky (podľa materiálu)
- umývanie podláh a ich následné pastovanie (podľa materiálu)
- umývanie všetkých svietidiel v domácnosti
- umývanie terasy, balkóna
- odstránenie pavučín a starostlivosť o živé kvety v domácnosti
- použitie kvalitných osviežovačov
- umývanie všetkých spotrebičov (kávovar, kanvica, sporák a pod.) z vonku
- umývanie bielej techniky (chladnička, práčka, sušička) z vonku
- po dôkladnom uprataní celého Vášho priestoru budú často používané povrchy dezinfikované šetrným prípravkom bez chlóru (kľučky, vypínače, prac. dosky a pod.)
- vnútorné priestory, ako kuchynská linka z vnútra, či skrine upratujeme, iba na želanie zákazníka a za príplatok
- do súkromných vecí zákazníka zo zásady nezasahujeme a umývame všetko okom viditeľné
- doprava mimo mesta Topoľčany je spoplatnená vo výške 0,50€/1km/.
- všetky kvalitné čistiace prostriedky a ostatné príslušenstvo si prinesieme my a je zahrnuté v cene.
Od Vás potrebujeme len nechať nám potrebný čas a milý prístup. O všetko ostatné sa postaráme my. Väčšinou upratujeme dve, no maximálne tri osoby naraz.
Poskytujeme aj tepovacie služby, no nie sú zahrnuté v cene upratovania. Upratujeme celý Nitriansky kraj a v okruhu cca 50km.
Neváhajte sa na nás obrátiť formou správy, či telefonátu a radi Vám odpovieme na všetky Vaše otázky, pošleme Vám cenník našich služieb a vyberieme spolu vhodný termín jarného upratovania.
Referencie o nás nájdete na našej FB stránke pod názvom : My to upraceme za Vás, kde si môžete pozrieť výsledky našej práce.
Tešíme sa, že tento rok prídeme urobiť JARNÉ UPRATOVANIE za Vás. Termíny prijímame práve teraz.
Tel:
E- mail : myupracemezavas@
Generálne jarné upratovanie
Podobné inzeráty
Upratovanie, umývanie okien
Nebaví vás upratovať? Nemusíte. Ja to urobím za Vás. Upratujem precízne. Ponúkam: -umývanie okien -bežné domáce upratovanie -generálne upratovanie -postavebné upratovanie -3 ročné skúsenosti -pravidelné upratovanie ale aj jednorazové upratovanie. V prípade záujmu ma kontaktujte (aj whatsapp) .
UPRATOVANIE domácností...
Ponúkam : -pravidelné upratovanie domácnosti -jednorazové upratovanie bytov, domov, kancelárií, chát, chalúp, apartmánov a pod. - bežné upratovanie alebo generálne upratovanie - žehlenie ( u mňa doma) - umývanie okien Pre výpočet ceny, píšte správu. Ceny sú posudzované individuálne. Podľa veľkosti domu, rozsahu prác, veľkosťou upratovacej plochy, lokality,stupňom znečistenia, časovou náročnosťou a predovšetkým vašimi špeciálnymi požiadavkami. Diskrétnosť a serióznosť samozrejmosťou. Upratovanie ponúkam prevažne v Prešove a v jeho blízkom okolí. Teším sa na spoluprácu! :)
Ponúkame lacné upratovanie  za tu najlepšiu cenu
Ponúkame upratovací servis pre domácností, bytové domy, firmy, ambulancie a iné ! Váš neporiadok náš problém! Neváhajte nás kontaktovať sme tu aby sme vám ušetrili váš vzácny čas! Všetko pre váš čistý a voňavý domov! 1. upratovanie domov od25€ 2. upratovanie bytov od85€ 3. upratovanie spoločných priestorov od3,50€ 4. upratovanie kancelárii od 8,50€/H 5. upratovanie ambulancii od 8,50€/H 6. upratovanie po sťahovaní od 70€ 7. upratovanie po rekonštrukcii od 70€
Upratovaci servis VMKJ s.r.o.
O nás Sme dynamickou spoločnosťou ktorá ponúka komplexné upratovacie služby pre firmy ako aj súkromné osoby . Dbáme na vysokú úroveň poskytovaných služieb, odbornosť a zaškolených zamestnancov ,aby bol zaručený bezproblémový priebeh prác. Profesionálne upratovacie služby poskytujeme v Košiciach, Prešove, Rožňava,Poprad . Pri práci používame profesionálne čistiace prostriedky a náradia. Naša ponuka: Upratovanie firiem a kancelárií Umývanie okien a výkladov Upratovanie bytových domov Upratovanie komerčných priestorov Upratovanie domácností,byty,domy Upratovanie obchodných prevádzok Vianočné upratovanie Podľa požiadaviek zákazníka Predkolaudačné upratovanie Priemyselné objekty Zimná údržba Upratovanie po rekonštrukcií Poprosím nevolať firma nehľadá zamestnancov!
Ponúkam kvalitné upratovanie
Ponúkam kvalitné upratovacie služby, ktoré potešia aj tých náročných. Dôraz kladieme na detail. ⚡ upratovanie domácností ⚡ upratovanie rodinných domov ⚡ upratovanie bytových aj nebytových priestorov ⚡ upratovanie chát ⚡ upratovanie kancelárií ⚡ umývanie okien a žalúzií ⚡ domáce práce ⚡ hĺbkové upratovanie a upratovanie po rekonštrukcii ⚡ úprava dvora, kosenie trávnika Na upratovani sa vieme dohodnúť časovo KEDYKOĽVEK. Upratujem aj v skorých ranných hodinách, takisto aj v neskorých nočných hodinách. Oblasť pôsobenia: Okresy VT, SP, SK, HE, TV
Generálne upratovanie, umývanie okien, tepovanie
Nestíhate umyť okná, alebo vytepovať sedačku? Máte veľký dom a cítite sa na všetko sami? Vianoce klopú za dverami a s nimi aj spojené povinnosti. Natureo cleaning prichystali pre vás vianočnú zľavu v hodnote 30eur. A kto sme a čo ponúkame? Pomocou vegan hypoalergénnych prostriedkov na báze esenciálnych olejov ponúkame jednorazové ale i pravidelné upratovanie domácností. Používame značky od tierra verde, feelEco, ktoré su jemné a nedráždia pokožku. služby: tepovanie kobercov a sedačiek, hĺbkové čistenie kožených sedačiek, impregnácia, umývanie okien a žalúzií, generálne upratovanie Cenník služieb zasielame po telefonickom dohovore. Záleží od metrov štvorcových a danej služby a znečistenia.