inzercia, predaj, predám, bazár

Genesis seaborg 350

Kategória: Herné zariadenia

zdravím, predám volant na PC spolu s pedálmi, značka tohto volantu je Genesis a je ako nový, všetko ide ako má, nič nieje odlomené ani inak poškodené, ako aj na obrázku vidíte tak mám k nemu aj krabicu a všetko príslušenstvom ktoré k tomu bolo kludne pošlem do správy ako fotku.
preferujem osobný odber ale nemám problém poslať aj na dobierku. rozumnej dohode sa nebránim :) kontaktujte ma buď cez email alebo SMS správou, pozri aj moje ostatné inzeráty :)
Genesis seaborg 350
Podobné inzeráty
Predám Genesis Seaborg 350 Steering Wheel for PC, PS4, X1, N
Predám Genesis Seaborg 350 Steering Wheel for PC, PS4, X1, NSW Funkčný ako nový. Seaborg 350 je profesionálny pretekársky volant vytvorený pre rodených vodičov, ktorí oceňujú dokonalý pocit z jazdy vo virtuálnom svete.
Volant Genesis  x box one, 360,PS3, PS4, Pc
Profesionálny pretekársky volant Genesis Seaborg 400 ponúka dokonalý pocit z jazdy vo virtuálnom svete. Stane sa nenahraditeľným partnerom pri nepretržitom zdolávaní tých najnáročnejších pretekárskych trás. Ide o univerzálne zariadenie, ktoré môžete pripojiť k PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, alebo Nintendo Switch. Balenie Genesis Seaborg 400 obsahuje okrem volantu aj odolné kovové pedále brzdy a plynu.Rozsah otáčania volantu 270 – 900 .univerzálne zariadenie, ktoré môžete pripojiť k PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, alebo Nintendo Switch.
Herný volant
Takmer nepoužívaný dvovod predaja nevyužitý darček nieje originál krabica cena 50€ + doprava Herný volant s riadiacou pákou a pedálmi Genesis Seaborg 350 v čierno-modrom prevedení vás prenesie do vzrušujúceho sveta pretekárov. Volant s priemerom 10“ a možnosťou otáčania do 180° je vybavený 15 tlačidlami vrátane 8-smerového D-padu, duálnym vibračným motorom a podporou force feedbacku. Pogumovaný povrch umožní pevné uchopenie a lepšie ovládanie. Upevnenie volantu je zabezpečené za pomoci 6 prísaviek a držiaka s fixačnou skrutkou, ktorý zaručí dokonalú stabilitu. Súčasťou sú pedále brzda/plyn s pružinovým mechanizmom. Zariadenie so vstupnými režimami X-input/D-input pripojíte pomocou USB kábla s dĺžkou 2 m, pričom je kompatibilné s platformami PC (Windows XP/Vista/7/8/10), Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 3, PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox 360.
Herný volant Seaborg 400 RACING WHEEL
Predám herný volant na Pc,Ps3,Ps4,Xbox one,xbox 360 a N Swtich..dôvod predaja nehrávam hry...Rozsah otáčania je 270 stupňov alebo 900....pedále maju pružinový mechanizmus..
PC Gamepad Genesis Mangan 200
Predam nikdy nepouzity zabaleny PC gamepad Genesis Mangan 200.
Herné slúchadlá: Genesis Neon 600 čierne NEPOUŽITÉ
Predám NEPOUŽITÉ herné slúchadlá Genesis Neon 600 čierne, dôvod predaja: slúchadlá som vyhral na turnaji a nepotrebujem ich