inzercia, predaj, predám, bazár

Geographical Norway a primaloft bunda Martini Alpine

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám špičkovú turistickú - outdoor bundu Geographical Norway v stave ako nová, vhodná na turistiku, outdoorové aktivity alebo na bežné používanie.
Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery:
- celková dľžka od krku: 74,5 cm
- dľžka rukáv od ramena 71,5 cm
- šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 54,5 cm
- šírka pásu 56 cm (pogumovaný, nastaviteľný).

CENA: 49,-€.

Dalej predám špičkovú tenkú páperovú primaloft bundu Martini Alpine. Cena týchto búnd sa pohybuje na internete od 200,-€ a viac. Velkosť L, presné odmerané rozmery:
- celková dľžka od krku: 69 cm
- dľžka rukáv od ramena 71 cm
- šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 58 cm
- šírka pásu 52 cm (nastavitelný!).

CENA: 60,-€.

Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa".

Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné).
Geographical Norway a primaloft bunda Martini Alpine
Podobné inzeráty
Geographical Norway, Martini Alpine a rukavice Ortovox
Geographical Norway Reine - prekrásna dámska hrubá softshell bunda najvyššej kvality v 100% stave. Bunda REINE LADY od GEOGRAPHICAL NORWAY je vyrobená zo 96% polyesteru a 4% elastanu. Fleece vnútro bundy je vyrobené zo 100% polyesteru. Bunda má odnímateľnú kapucňu na zips, zapínanie bundy je na zips. Bunda má 3 vonkajších vreciek, dve vnútorné vrecká. Veľkosť dámska M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 64,5 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 48 cm (pogumovaný!). CENA: 60,-€. Dalej na predaj krásna dámska turistická - outdoorová - skialp softshell mikina Martini Alpine s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál s krásnym dizajnom. Veľkosť dámska 40/L, presné rozmery: - celková dľžka od krku 62 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 50 cm (pogumovaný!). CENA: 40,-€. Dalej predám špičkové lezecké palčiaky/rukavice Ortovox v 100% stave, bez poškodenia. Veľkosť pánska M/L. CENA: 30,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Geographical Norway a Martini + tričko Napapijri
PRI ODBERE CELÉHO SETU KRÁSNA, NEPOŠKODENÁ A UNIKÁTNA POLOKOŠELA NAPAPIJRI VO VELKOSTI L ZDARMA!!! Predám kvalitné, nepoškodené pánske turistické oblečenie Geographical Norway a Martini v 100% stave, vhodné aj na voľný čas. Turistický komplet je vhodný na výšku 180-190 cm: - maximálne zachovalé zateplené nohavice Martini s odnímateľnými trakmi v 100% stave. Veľkosť pánska 50 alebo dámska 42 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 97,5 cm - šírka pásu 32-50 cm (pogumovaný) - šírka bokov 50 cm - vnútorná dľžka nôh 74 cm Cena 33,-€ Geographical Norway - špičková páperová bunda v nepoškodenom, 100% stave. Veľkosť XL, vhodná na výšku 180-190 cm. CENA: 40,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Geographical Norway a primaloft bunda Martini Alpine
Predám špičkovú turistickú - outdoor bundu Geographical Norway v stave ako nová, vhodná na turistiku, outdoorové aktivity alebo na bežné používanie. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 74,5 cm - dľžka rukáv od ramena 71,5 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 54,5 cm - šírka pásu 56 cm (pogumovaný, nastaviteľný). CENA: 45,-€. Dalej predám špičkovú tenkú páperovú primaloft bundu Martini Alpine. Cena týchto búnd sa pohybuje na internete od 200,-€ a viac. Velkosť L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 69 cm - dľžka rukáv od ramena 71 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 58 cm - šírka pásu 52 cm (nastavitelný!). CENA: 60,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné).
Martini Palaronda Primaloft Hybridná bunda
Nová s visačkou Katalógová cena 250€ Veľkosť S Hybridná pánska bunda Martini Palaronda ponúka vpredu ľahkú izoláciu, ktorá chráni pred chladným vetrom a nepríjemným počasím. Ostatné časti bundy sú tvorené vysokopriedušnou funkčnou tkaninou vďaka čomu bunda ponúka vynikajúci komfort pri nosení a pri riadení vlhkosti. Materiál je so špeciálnou povrchovou úpravou SOFIGUARD®, ktorá zaisťuje ochranu proti vode. Bundu oceníte najmä na náročnejších túrach a pri náhlych zmenách počasia v horách, ako je zníženie teploty a nečakaný vietor. Obojsmerný predný zips Dve vrecká na ruky so zipsom Primaloft® Gold 40 g vpredu Zrezaná kapucňa Elastický lem na kapucni, rukávoch a páse Reflexná potlač na rukáve
Špičkový dámsky turistický set Bergans of Norway
Predám maximálne zachovalé, nepoškodené špičkové turistické oblečenie Bergans of Norway, vhodné na telesnú výšku 165-170 cm štíhlejšej postavy (modelka má výšku 168 cm a 52 kg): Bergans of Norway Breheimen Lady II - veľmi zachovalé, špičkové turistické nohavice s Dermizax materiálom v 100% stave. Veľkosť dámska XS - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 100 cm - šírka pásu 37 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 47 cm - vnútorná dľžka nohavíc 74 cm. Veľmi kvalitná nepremokavá softshell bunda Bergans of Norway Skutvik Lady, veľkosť dámska XS, presné rozmery: - celková dľžka od krku 59 cm - dľžka rukáv od krku 60 cm - šírka pod pazuchou 42 cm - šírka pásu 42 cm (pogumovaný!). PREDÁM AJ JEDNOTLIVO: BUNDA 40,-€ A NOHAVICE 35,-€. CENA SPOLU 70,-€. Mám aj iné bežné - vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Norrøna Falketind primaloft60 dámska bunda
posuvam tuto bundu velkost S 36/8 damske. stav: 9/10 skoro ako nové velmi kvalitna norska znacka: Bunda Falketind PrimaLoft60 je najľahšia a najlepšie zbaliteľná zateplená bunda od NORRONA pre celoročné použitie. Tento vetruodolný izolačný odev možno nosiť samostatne alebo v kombinácii s vonkajšou bundou. PrimaLoft® Silver Insulation poskytuje dobrú izoláciu, aj keď je vlhká, a má vyšší pomer tepla k hmotnosti ako fleece. Komprimujte do zbaliteľného vrecka. Vrecká na hrejivé ruky nad postrojom, manžety Polartec® Power Stretch®, golier chrániaci pred teplom a nepriazňou počasia a elastické nastavenie na leme na jednej ruke. Pre trekking, horolezectvo, randonee, lezenie v ľade, lezenie na veľkých stenách, všeobecné vonkajšie použitie, batohy, chôdzu po ľadovci Teplé vrecká na ruky Zbaliteľné vrecko™ Silné strečové manžety na ruky Mäkká ochrana brady foto ilustračné Hmotnosť: 250 g Primaloft je patentovaná mikroštruktúra, ktorá poskytuje dobrú tepelnú izoláciu, ktorá pomáha telu udržať si teplotu, čo minimalizuje straty energie. Extrémne ľahké a mäkké, pretože bolo pôvodne vyvinuté americkou armádou, aby nahradilo prírodné páperie. Keď páperie absorbuje vlhkosť, navlhne a tým stratí svoje tepelno-izolačné vlastnosti. Primaloft absorbuje trikrát menej vody, je o 14% teplejší za sucha a o 24% teplejší, keď je mokrý, ako konkurenčné izolácie. Primaloft Sport60 váži 60 gramov/m2. nieco ako paperova bunda, len s lepsimi vlasnostami co sa tyka ak by ste nahodou zmokli atd, je dobre mat aj aj v satniku :D , dynafit povodna cena 190€, kupene za 150€ posuvam len za 60€