inzercia, predaj, predám, bazár

Gitara 1/2 Pasadena CG161 1/2 Blue Burst

Kategória: Strunové nástroje

Klasická koncertná 1/2 gitara zo série CG161, ktorá je 1/2 prevedením pôvodného modelu CG161. Telo, predná doska aj krk gitary sú vyrobené z kvalitného lipového dreva s dobrou nosnosťou zvuku. Hmatník s 20 pražcami ako aj kobylka sú zase z palisandrového dreva. Osadená je nylonovými strunami, farebné prevedenie: Blue Burst. Príslušenstvo: obal Madarozzo, gitarová podnožka Soundking výškovo nastaviteľná, skladací stojan na noty Soundking .
Gitara 1/2 Pasadena CG161 1/2 Blue Burst
Podobné inzeráty
detska gitara
v podstate nova gitara Pasadena CG161 1/2, nevyuzita, nevhodny darcek. Klasická koncertná 1/2 gitara zo série CG161, ktorá je 1/2 prevedením pôvodného modelu CG161. Telo, predná doska aj krk gitary sú vyrobené z kvalitného lipového dreva s dobrou nosnosťou zvuku. Hmatník s 20 pražcami ako aj kobylka sú zase z palisandrového dreva. povodna cena: 95€ + stojan 30€ moja cena za komplet 90€
Akustická gitara PASADENA D222S
Predám minimálne používanú akustickú gitaru značky Pasadena model D222S. Pasadena D222S je westernová akustická gitara. Typ tela Dreadnought bez výrezu. Predná doska je z masívneho cédru, kobylka z palisandera, luby a zadná doska sú sapelle, mahagónový krk s palisandrovým hmatníkom a 20-timi pražcami. Rádius 14". Šírka hmatníka pri nultom pražci 43,5 mm. Pozlátená uzavretá olejová mechanika s perleťovými ladiacimi kĽúčmi, vkladaná rozeta. Matná povrchová úprava. Nástroj sa dodáva osadený strunami D'Addario, EXP-16 (.012). Natural farba. Gitara je ako nová bez poškodenia. Pridám ku nej zdarma púzdro v hodnote 27€. Osobný odber v Trnave. Pôvodná cena 200€. Gitara sa už nevyrába, ťažko zohnatelný kus.
Gitara Pasadena D111
Predám gitaru Pasadena D111 , minimálne používaná aj s obalom. Pasadena D111 je westernová akustická gitara, typ telaDreadnought bez výrezu. Predná doska zo smreka s palisandrovou kobylkou a vkladanou rozetou, luby a zadná doska sapelle, krk z javora s palisandrovým hmatníkom a 20-timi pražcami. Rádius 14". Šírka hmatníka pri nultom pražci 43,5 mm. Pozlátená zapúzdrená olejová mechanika s perleťovými ladiacimi kĽúčmi. Matná povrchová úprava. Malá dohoda možná.
Gitara Pasadena CGS1
Predám gitaru značky Pasadena CGS1, top stav, skoro nepoužívaná. Gitara sa predáva so stojanom.
Gitara Pasadena D222SCE
Predám gitaru značky Pasadena, model D222SCE. Celý popis gitary nájdete na tomto linku: Gitara je ako nová, používaná asi 2 mesiace (struna E bola vymenená). Momentálne sa už nedá kúpiť. Ku gitare viem ponúknuť aj: -kapodaster (20 eur) -gitarový pás (30 eur) -gitarové struny (okrem struny E, ktorá bola menená na gitare) (15eur) -gitarový stojan (15 eur) -gitarový obal (60 eur) -mix trsátok (5 eur) Cena gitary je 300 eur, ak si k tomu vezmete aj nejaké veci z príslušenstva, je možná zľava. Som otvorená aj k znižovaniu ceny, ak sa vzájomne dohodneme. Odber v rámci Ba je zadarmo. Prosím kontakovať len cez SMS, na telefonáty nereagujem, ďakujem za pochopenie.
Greco SE500 1979
Na predaj krásna vintage gitara GRECO SE 500 (69 s) super-sounds - ručne vyrobená v Japonsku v roku 1979. Viac ako 40 rokov hraná gitara privezená z Japonska. Rok výroby - 1979 Fujigen japonsko. Ručne vyrobená - špecialna edícia 2 tone burst SE500 Telo - nádherný jaseň v nitrolaku. Krk - javorový jednodielny, 9,25 radius - C profil, jumbo pražce, Hendrix hlava, kosť nultý pražec. Krk je rovný a pražce na 80 percentách. Snímače - orig. Greco alnico vintage. Pozri si katalóg z roku 1979. Gitara váži 3,236 kg. Tieto japonske stratocastre sa vracajú do módy a naberajú hodnotu. Ľudia ich uprednostňujú pred dnešnými novým VINTERA A ROADWORNOM. Znejú oveľa lepšie ako dnešné USA modely. Toto nie je fake-relic. Toto je reálna vintage gitara z nádhernou patinou a vôňou starého dreva. Super na štýl ,,brownie,, Eric Clapton. Gitara greco v prevedení 2 tone burst sa často nevidí. Robili sa väčšinou vo farbe 3 tone sunburst.