inzercia, predaj, predám, bazár

Gitara / španielka - Klema

Kategória: Strunové nástroje

Prakticky nová španielka gitara dĺžka 101 cm. Ako nová.
Pár krát doslova sa na nej brnklo a je odložená v skrini v puzdre, cena je aj s puzdrom
Možný iba osobný odber v Žiline
Gitara / španielka - Klema
Podobné inzeráty
Gitara / španielka - Klema
Gitara / španielka - Klema Prakticky nová španielka gitara dĺžka 101 cm. Ako nová. Pár krát doslova sa na nej brnklo a je odložená v skrini v puzdre, cena je aj s puzdrom Možný iba osobný odber v Žiline
Elektroakustická gitara Klema K100 DS CE
Predám plne funkčnú a naozaj minimálne používanú (kvôli nedostatku času -bolo na nej hrané možno 10x aj to rekreačne) elektroakustickú gitaru známeho slovenského výrobcu Klema. Kupovaná z hudobnín na Hlavnej v PO. Nastavená gitarárom, po kúpe som dával nové struny. Je k nej pás, trsátka s držiakom, dorobený držiak na pás pri hmatníku a dolepený ochranný plast na ochranu dosky pod priestorom pravej ruky gitarárom. Má super elektroniku Fishman. Je k nej aj kapodaster, zvlhčovač aby sa nerozsušovalo na nej drevo pri odložení a kvalitný polstrovaný ale vystužený obal. Na eletroakustickom kombe znela fakt hutne a nič mi na nej nešumelo. Aj bez komba znie veľmi dobre a cítiť že to drevo nie je hluché. Aktuálne sa jej cena pohybuje okolo 400 € ( Ja ju ponúkam za 259 aj s celou výbavou. Dôvod predaja - nevyužitá a je mi ľúto len na ňu pozerať odloženú v kúte, nech radšej robí radosť niekomu, kto ju využije. U mňa má prednosť basgitara, tak gitaristi, hláste sa :) Cena pevná. Predaj radšej osobne kvôli vyskúšaniu a aby sme zamedzili poškodeniu. Prvý kontakt prosím iba mailom.
Gitara Klema K100-DS
Predám kvalitnú gitaru Klema K100-DS, pôvodná cena 280€. Nevhodný darček
gitara klema
Predám celomasívnu elektroakustickú gitaru KLEMA rada GC 2000,s elektronikou fishman isys plus.Stav nového kusu.
Elekto-akustická gitara KLEMA, jumbo
Predám značkovú elektroakustickú gitaru zn. Klema, jumbo. Dá sa s ňou hrať bez problémov, no napojenie na kábel je poškodený - prasknutý (viď obrázok) - bez opravy nepoužiteľný, čo však neovplyvňuje kvalitu zvuku a hrania. Cena: dohodou. Ober: iba osobne (Prešov, Košice a okolie), aby ste si mohli gitaru vyskúšať a obzrieť aj s poškodenou časťou.
Gitara španielka originál 1987 s cenovkou, predám
Ponúkam na predaj Gitara španielka typ 5431, česká výroba z roku 1987, v dobrom stave, vhodná pre zberateľov. S pôvodným označením, dátumom výroby a cenovkou MC Kčs. Ochranné puzdro zdarma. V prípade záujmu prosím píšte sms.