inzercia, predaj, predám, bazár

Gitarová / basgitarová ladička Qwik Tune

Kategória: Strunové nástroje

Ponúkam na predaj ladičku pre gitaru / basgitaru Qwik Tune. Vie ladiť aj akusticky snímaním zvuku a má vstup na 6,3 mm jack kábel.

Pri záujme prosím píšte mail, tel. č. je vymyslené. Ďakujem

Dobierka v cene.
Gitarová / basgitarová ladička Qwik Tune
Podobné inzeráty
Ladička KORG CA-30
Predam ladicku Korg, ako nova. Popis: Praktická a kvalitná digitálna ladička určená pre akustické aj elektrické gitary a basgitary. Vďaka použitiu modernej technológie a intuitívnemu ovládaniu je táto ladička skvelou pomôckou každého gitaristu či basgitaristu. Proces ladenia je rýchly a hlavne presný. Užívateľ má navyše možnosť akustickej kontroly s použitím referenčného tónu. Ladička je vybavená vstavaným mikrofónom aj reproduktorom. Napájanie je riešené dvoma AAA batériami (sú priložené).
Akustická gitara SX guitars
Predám gitaru, minimálne používanú. Sú na nej nové struny. Ku gitare kvalitné púzdro značky IBANEZ a automatická gitarová ladička qwick tune qt-11.
Gitarová/basgitarová bezdrôtová súprava 100%stav
Vysoko presná bezdrôtová súprava vhodná pre hráčov na gitaru, basgitaru, husle alebo klávesy. Signály sa prenášajú prostredníctvom systému 2,4 GHz s oneskorením menším ako 5 ms a na vzdialenosť viac ako 20 m. Okrem toho môžete použiť aj viacero prijímačov v prípade, že používate viacero prístrojov. Vysielač aj prijímač sú vybavené konektorom jack pre nástroj a integrovanou lítium-iónovou batériou s výdržou až 8 hodín, takže bez problémov zvládnete aj víkendové koncerty a ešte vám zostane trochu šťavy na nedeľnú skúšku. Súčasťou balenia je napájací kábel USB na nabíjanie bezdrôtovej súpravy.
Korg Pitchblack mini ladicka
Ahojte, predam tuto pedalovu ladicku Korg Pitchblack mini white, 100% stav, rychla, dobre citatelny display, cena 40e. Popis: Chromatická pedálová ladička určená pre gitary a basgitary. Vďaka jej malým rozmerom je praktická a nájde sa pre ňu miesto aj na preplnených pedalboardoch. Disponuje veľkým a kontrastným displejom s ľahko čitateľnými názvami tónov. Má tri druhy ladenia (regular, strobe, half-strobe), nastaviteľnú kalibráciu a ultra vysokú presnosť ladenia (+/- 0,1 centa). Ladička je 100% true bypass. Možnosť napájania pomocou batérie alebo 9 V DC adaptéra, ktorý nie je súčasťou balenia. Rozmery: 45 x 93 x 44 mm. Hmotnosť: 0,12 kg.
Gitarová podnožka
Lewitz TGS016 Gitarová podnožka pre žiakov a hráčov na klasickú gitaru. Robustná a odolná konštrukcia je vyrobená z ocele. Pogumovaný povrch spoľahlivo zabráni skĺznutiu nohy. Povrchová úprava: Čierna
Gitarová škola,Kytara
Carulli-Carcassi Gitarova škola 1981 ,Opus Bratislava Stanislav Barek Kytara 1995 Tel.: majki.11@