inzercia, predaj, predám, bazár

Gitarová/basgitarová bezdrôtová súprava 100%stav

Kategória: Strunové nástroje

Vysoko presná bezdrôtová súprava vhodná pre hráčov na gitaru, basgitaru, husle alebo klávesy. Signály sa prenášajú prostredníctvom systému 2,4 GHz s oneskorením menším ako 5 ms a na vzdialenosť viac ako 20 m. Okrem toho môžete použiť aj viacero prijímačov v prípade, že používate viacero prístrojov. Vysielač aj prijímač sú vybavené konektorom jack pre nástroj a integrovanou lítium-iónovou batériou s výdržou až 8 hodín, takže bez problémov zvládnete aj víkendové koncerty a ešte vám zostane trochu šťavy na nedeľnú skúšku. Súčasťou balenia je napájací kábel USB na nabíjanie bezdrôtovej súpravy.
Gitarová/basgitarová bezdrôtová súprava 100%stav
Podobné inzeráty
Gitarová / basgitarová ladička Qwik Tune
Ponúkam na predaj ladičku pre gitaru / basgitaru Qwik Tune. Vie ladiť aj akusticky snímaním zvuku a má vstup na 6,3 mm jack kábel. Pri záujme prosím píšte mail, tel. č. je vymyslené. Ďakujem Dobierka v cene.
Gitarová podnožka
Lewitz TGS016 Gitarová podnožka pre žiakov a hráčov na klasickú gitaru. Robustná a odolná konštrukcia je vyrobená z ocele. Pogumovaný povrch spoľahlivo zabráni skĺznutiu nohy. Povrchová úprava: Čierna
Gitarová škola,Kytara
Carulli-Carcassi Gitarova škola 1981 ,Opus Bratislava Stanislav Barek Kytara 1995 Tel.: majki.11@
Gitarová podložka pod nohu. úplne nová zabalená
Gitarová podnožka pre žiakov a hráčov na klasickú gitaru. Robustná a odolná konštrukcia je vyrobená z ocele. Pogumovaný povrch spoľahlivo zabráni skĺznutiu nohy.
Gitarová škola,Kytara
Carulli-Carcassi Gitarova škola 1981 ,Opus Bratislava ....6,- Stanislav Barek Kytara 1995......6,- Tel.: majki.11@
Ultra Light basgitarová aparatúra
Pre starších profíkov-chrbtičiarov,ponúkam zostavu,ktorou tribúnu na štadióne nezvalíš,ale citlivému Jazzmanovi postačí,lebo,každý máte doma minimálne 4basy + kontrabas,nebolo by vhodné mať aj Mini-aparátek na menšie kluby??? Lebo nezabúdajme,že smutné pravidlo stále platí:Rockeri hrajú 3 akordy pre 1000 ludí a Jazzmani 1000 akordov pre 3 ludí :( Takže,spravodlivosť sme oplakali a pome k veci: Zostavička pozostáva z Trace Elliot ELF + Gallien Krueger 112MBX,box je hliníkový,kvôli nízkej váhe.Pre predstavu hraje táto zostava lepšie ako Minimark 802 od Markbassu,a je aj lahšia /mal som oba Minimarky 602 aj 802/. Ako výmočnosť pri ELF-ovi spomeniem multifunkčný Gain,keď začne ledka blikať na zeleno,vôbec sa netreba báť,že už má dosť.Ledka má 3 farby podľa vytočenia gainu + sily signálu. 1.Off/Zelená čistý signál bez ovplyvnenia,približne od nuly,do 1/2=12hod. 2.Žltá - nastupuje kompresor od 13-15hod. 3.Červená - nastupuje Overdrive od 16-17hod. Recenzia na zosík: Poznámka k obr.6 tam je uvedené 30W to je ale Standby spotreba=zosík zapnutý,basa pripojená,ale nehrá sa.Viem Vám ho predviesť aj na PORIADNOM boxe (MB410HF alebo GK410MBE),aby ste počuli,že hoci tento zosík nič neváži+zmestí sa do každého gigbagu,tak utiahne aj velké pódium...s podmienkou PORIADNY box. Info k boxu: Uvedená cena je za celú zostavu /bedňa+hlava/,váha je na obr.1 vážené bedňa+hlava spoločne.Samozrejme repro kábel je v cene. Všetko je v 100% stave,technicky + designovo vidno aj z fotiek. Flaša má 1.5l kvoli okamžitej predstave o velkosti,nezaškodí kuknúť aj obr.7,akurát vášnivým kníhkupcom z "Vrchní prchni" prizvukujem,že tá fešanda má ve vačku zesík,a néé zmochlané tangáče. Test v BA...posielam,jedine že by Váš známy mal cestu cez Bratislavu,tak mu to doveziem aj do Folcvágnu na vrátnicu. Od bedničky Gallien mám aj origo krabicu.